• Maliinka

    - 5 kg

    Här samlas vi som vill gå ner litegrand i vikt!

    Vi diskuterar vikt och träning, peppar och gläds med varandra och stöttar varandra i motgångar! Ibland slinker det in andra ämnen än vikt och träning också

    Välkomna, gamla som nya!

  • Svar på tråden - 5 kg
  • junikul08

    Sitter och väntar på att få komma iväg till SATS för att köra ett spinpass som börjar om en timme. Det är mörkt ute och jag har inget här på jobbet att göra... mycket lockande att åka hem till soffan... och laga mat... men jag ska härda ut en timme till :)

  • Hvidbrud

    5kg på en månad är rätt tuft. Du ska ju helst inte segna på målsnöret! Men om man vill så kan man. Här inne är det några tjejer som kastat sig på en Ren-kur innan brölloppet för att ta det där sista. Men själv har jag bara erferenhet av hård träning ocg god sund mat och -socker. Det funkade för mig! (men nu har jag blivit en slappis!)
    Ska ut och simma och spaá med hubben min nu!


    missGill skrev 2008-11-05 13:48:01 följande:
    Hej, tjejer. Jag har nu bara en månad kavar till den stora dagen och - 5kg är vad som återstår. Tror ni att jag kan fixa det?Har ni några toppentips att bjuda på?Hur går det för er??Hur stillar ni bäst hungern och"suget"?Kämpa på alla !!
  • missGill

    Ja, kasnke man ska pröva en sådan där "kur". 1 månad borde man ju kunna stå ut. Vad har ni använt? Cambridge, Prenet eller vad?

  • soosse

    jag har ett halvblod han är hopphäst men jag och han älskar teräng :P han kan passage och massa spånt med men matte är ingen dressyryttare hehe jag kan men vill inte. vi lullar meste nu för jag har hysteriskt myckewt i skolan och sen har jag 3 v kvar till tentan *Panik* men men urs.. idag ska jag också rida så lite motion blir det nu gäller det bara att inte börja tröstäta när man ska tentaplugga.
    kämpa på alla ni andra som är duktiga!!!

  • missGill

    Ska ut och springa en mil i dag med min M2b. Gruvar mig redan :)
    Men det är även lite mysigt.

  • Hvidbrud

    Oj! Vad duktigt! Heja dig!


    missGill skrev 2008-11-06 14:04:31 följande:
    Ska ut och springa en mil i dag med min M2b. Gruvar mig redan :)Men det är även lite mysigt.
  • Mikabella

    Hej sötnosar! Tack för de små hälsningarna Hvidis och Ninis. Värmer att ni tänker på mig.

    Jag finns kvar. Nöjd med livet o fullt upptagen hela dagarna. Sitter knappt vid datorn. Fattar inte vad all tid tar vägen. Lagar mat, bakkar, är i stallet, tränar, pysslar, städar...ja dagarna är korta. Vet inte riktigt vad jag ska syssla med än. Var verkligen super skönt att få komma iväg till Miami o se lite annat. Nu fattar man att man har det bra här hemma. Man blir lätt lite hemmablind och bortskämmd

    Får ta mig i krage o hänga lite mer här med er! Jag låter tiden bara flyga iväg.

    Roligt att se att det har tillkommit så många i tråden! Lika härlig o peppande känsla och kämpar glöd

    Jag har vägning idag o för att uppdatera och berätta för ala nya så skriver jag mna siffror. Nådde min målvikt med perfekt timining på min bröllopsdag 30 augusti, o nu vill jag mest ligga kvar o hålla den

    Start i mars 57.7kg
    Målvikt 52kg
    Nu 52,5kg.

    Har minskat 5 cm totalt runt midjan o magen är för första gången sen jag var 15år riktigt platt! Stolt! *Pitbullen lyfter huvudet och ser kaxig ut*

    0,5 kg är ju ine så svårt att få bort. Är ju helt ok att pendla lite har man upptäckt Eller hur KamelSeptembris

    Så hur går det för er allihopa? I am back! Behöver ni pepp så låt mig veta! Kramar till er allihopa och hej till alla nya som jag inte hejat på tidigare!

  • Mikabella

    Cambridge funkade faktiskt bra för mig. Körde en kur för att testa...Nu hade jag inte så mycket att bli av med så mitt resultat på 7-dagars ren kur blev 2 kg. Men jag rekommenderar det faktiskt. Min kropp mådde bra av det och det känndes lite som att man fick en liten "rening" Kände mig lättar och socker och fett beroendet minskades drammatiskt...Inte för att det innan var så stort, men man kände sig väldigt ointresserad av "dålig" mat efter renkursveckan. Ett stort plus är att man även minskar matsäcken o äter mindre portioner efteråt. jag köper från www.viktklubben.nu


    missGill skrev 2008-11-05 19:13:24 följande:
    Ja, kasnke man ska pröva en sådan där "kur". 1 månad borde man ju kunna stå ut. Vad har ni använt? Cambridge, Prenet eller vad?
  • Mikabella

    Ingen bild på pållen? Är nyfiken ju. Roligt att det går så bra för er!

    Jag är så stolt över mitt fullblod Dubai. Terränghäst faktiskt Har lagt en bild i mitt galleri ifall någon är nyfiken...

    Lycka till med plugget. Du är duktig. Hur gick det med tröstätandet? Lyckades du hålla handen från kakburken?


    soosse skrev 2008-11-06 13:45:53 följande:
    jag har ett halvblod han är hopphäst men jag och han älskar teräng :P han kan passage och massa spånt med men matte är ingen dressyryttare hehe jag kan men vill inte. vi lullar meste nu för jag har hysteriskt myckewt i skolan och sen har jag 3 v kvar till tentan *Panik* men men urs.. idag ska jag också rida så lite motion blir det nu gäller det bara att inte börja tröstäta när man ska tentaplugga. kämpa på alla ni andra som är duktiga!!!
  • Hvidbrud

    Åh! Jag är nyfiken! Ska kolla med det samma!
    Jag har jagt ut igen och kan inte hitta motivationen... Vill gärna ha en liten bbis snart, så det jag borde fokusera på är ju att försöka bygga ett så bra rede till det lilla livet som ska växa i mig. Men, det verkar som om jag liksom vill passa på att vaa så osund som möjlig medan jag kan. Snacka om kluvet beteende!