• Maliinka

    - 5 kg

    Här samlas vi som vill gå ner litegrand i vikt!

    Vi diskuterar vikt och träning, peppar och gläds med varandra och stöttar varandra i motgångar! Ibland slinker det in andra ämnen än vikt och träning också

    Välkomna, gamla som nya!

  • Svar på tråden - 5 kg
  • soosse

    jaja det gick vell ok.. med tröstätandet.. om jag säger såhär vi behöver inte prata om det :-P jag ska läga ut lite billder på min kille med har inga sådär bra nu men kan lägga upp en halvbra så länge.. han va så mysig idag vi stod och myste jättemycket när jag borstade honom min lilla prins *blink*

    Hvidbrud kolla på hemnet.se där finns allt!!


    Ninnispinnis skrev 2008-11-07 15:08:54 följande:
    JA!
  • Hvidbrud

    Tack Soose, Viste inte att man kunde hitta hyres där! Tack!

    Vägdemig igår! Det var inte alls å hemskt som jag trode!
    Längd: 173cm
    Start i Januari: 74kg
    Innan bröllopet: 68kg
    Nu: 68.3kg
    (men som sagt muskler väger mer än fett... )

  • soosse

    jag skulle goggla på privata hyresbolag med, i norrköping har vi hnab som är kommundens kanske finns någe liknande..


    Hvidbrud skrev 2008-11-08 11:59:06 följande:
    Tack Soose, Viste inte att man kunde hitta hyres där! Tack!Vägdemig igår! Det var inte alls å hemskt som jag trode! Längd: 173cmStart i Januari: 74kgInnan bröllopet: 68kgNu: 68.3kg(men som sagt muskler väger mer än fett... )
  • Mikabella

    Vad fin han är. Vacker färg! Roligt att få se din prins


    soosse skrev 2008-11-07 20:18:34 följande:
    jaja det gick vell ok.. med tröstätandet.. om jag säger såhär vi behöver inte prata om det :-P jag ska läga ut lite billder på min kille med har inga sådär bra nu men kan lägga upp en halvbra så länge.. han va så mysig idag vi stod och myste jättemycket när jag borstade honom min lilla prins *blink*Hvidbrud kolla på hemnet.se där finns allt!!
  • Hvidbrud

    åh! vd vacker han är! ett sånt ädelt djur!


    Mikabella skrev 2008-11-10 15:00:02 följande:
    Vad fin han är. Vacker färg! Roligt att få se din prins
  • Mikabella

    Hey ladies. hur leker liven för er? jag blir tokig på det eviga regnandet o den galna viden som drabbat Halland. Har dessutom åkt på en förkylning med halsont, frossa och kramper. Blä! Är aldrig sjuk o blir så irriterad. Jag vill springa, powerwalka, rida och skutta. Ush är iunge bra på att vara sjuk. Även om jag är jätte trött så blir jag ratlös. Kän ner sig helt värdelös när man ligger i sängen kl 11 ju. Inte kan man förriva tiden med att baka eller så heller, för det känns ju sådär fräscht...
    Så nu känns det lite bättre när man får gnälla av sig lite

    Hur går det för er då? Börjar "bäst-före-datumet" närma sig...Dvs slutmålsdatum... Lyckas ni hålla den nådda vikten? Nya knep? Utmaningar? Trix? Jag är nyfiken!

  • BrudSeptember2008

    Hejsan!

    Ja visst är det tröttsamt med detta otroligt tråkiga väder vi har.. Jag blir så hemskt trött, vill bara sova. Motionera och äta nyttigt faller verkligen bort! Jag vill bara slappa på soffan uppkurad med en filt och choklad:S
    Så är det väl därför vågen stiger hela tiden..
    Jag måste skärpa mej nu!

    Hur går det själv Mikis? Med häst och allt?:)
    Krya på dej!

  • Hvidbrud

    Krya på dig mikis! HAr presist nyst som en galning under en behandling och näsan började rinna så jag nästan höll på att droppa på den stackars klienten! örk! Men förhoppningsvis så var det det, och jag kan hålla mg frisk.

    Septembris: Känner igen mig i det du skriver. Inte kul, men hur tusan ska man kunna motivera sig till att gå ut och springa i detta vädret?

    Så här står det till för mig: Sneglade på min rumpa i speglen imorse... Aaarrggghh! Ingen vacker syn! Den har liksom helt plötslig förvanlats till nån runt, platt, lagom skakig massa! Och min dagliga tur på cyklen gjorde att det brände lite i lungorna idag. FY! Det var inte rolig. Vet hur jobbig det blir att komma igång igen.
    Älskar min yoga, men de ger inte de kropsliga resultaten (men själen har det utmärkt!) som jag önskar. AKnske borde jag komma igång med mit trygga hederliga pilates program igen. Det får jag ialla fall midjan tilbaks med, sen kanske det ger en extra puff till at vilja förbattra kondisen?

    Åååå, jag känner mig som en platta som hackar!! Varför kan jag inte komma vidare och bara vara en sån som tar sin kondition på allvar och kan NJUTA av att springa? (så var det ju i våras, men på nått sätt har jag fått en lobotomi så jag har glömt hur skönt det var...)

  • soosse

    jag fick mig en riktig motivationshöjjare i söndags! Jag red ut i 2 h och gallopperade. Min prins blev helt galen han tyckte det va såååå kul så vi lekte smålands hussarer!! :P medans det spöregnade men det gjorde inget för det va såååå roligt!!

  • Småland09

    Oj, för mig går det sådär... igår var jag jätteduktig, tränade i över 2 timmar och bra! kändes super.. men.. mensen är i antågande och med den kommer gottesuget och här sitter jag med en massa choklad i magen.. usch! Skärpning!!