• soosse

    - 5 kg

    Hej flickor nu är jag tillbaka.. Har haft sssååååååå sjukt mycket att göra den här månaden i skolan. Jag har haft 1 tenta 1 rapport på 30 sidor 2 artickelstudeier + 3 andra redovisningar sen har jag tagit hand om min häst och försökt komma igåg min m2b (jag är en sååååå dålig sambo just nu) Men men nu pustar jag *stort* för nu har jag 10 v till tentan så nu jävlar ska det bli träning!!

  • soosse

    urs jag dumpade min kompis för min m2b idag.. jobbigt.. Jag blev arg på honnom idag men hon blev arg på mig för att jag inte lämnar honom.. men jag kan ju inte lämna den jag älskar (kortfattad verision,,) såå jobbigt men jag tror absolut att jag gjort rätt..

  • soosse

    Jag vet faktist inte. Eller jag vill inte bråka med henne jag har inget så emot henne men hån tål tydligen inte min m2b. så det va hon som blev arg på mig.. ne urs knäppa människa tror inte jag vill ha henne i mitt liv.


    Maliinka skrev 2008-10-18 13:06:45 följande:
    Soosse, låter inte alls kul Menar du att du dumpade henne bara igår eller "för alltid"? Hoppas det löser sig för er... Är ni sams nu igen du och din m2b då?HvidbrudJo det är väl så, men jag har liksom börjat tappa stinget helt, åt godis både igår och idag t.ex... Och pizza igår... Jag blir lite så när jag ser resultat - det blir typ som att "åh, var det så här lätt att gå ner/få hyfsad form, då gör det inget om jag slarvar för jag kan ju gå ner igen när jag vill"... Åååååhh vill ha tillbaka lite av min gamla disciplin...CantatonDu har ju varit jätteduktig i veckan så att du missade igår gör ju absolut ingenting! Att somna i sin älsklings armar måste ju vara sunt och hälsosamt det med
  • soosse

    mmm hoppas att det blir possetivt hvidbrud. Jag ska väga mig på måndag tror att jag gått ner lite iaf hopas det. Jag har iaf fått på mig mina gamla ridbyxor *jippi* Är det inte lätt att gå upp massa helt plötsligt när man kör endast proteindrinkar??

  • soosse

    Canton vad var det för pulver du kört med för att få kickstart??

  • soosse

    nej jag menar villket märke som är bäst?? jag måste ha något gott :D Jag är också så dålig på att äta frukost. Kag rider varje dag minst en h så träning får jag .)

  • soosse

    hej tjejr!! nu sitter jag och väntar på min godispåse. men den är jag värd!! :) är helt slut i kroppen efter all ridning och i morgon ska jag tävla hoppning! Ska bli roligt.

  • soosse

    Här vare det stiltje!! Idag har jag varit duktig och motionerat och så har jag ätit hemmagjort köttfärssoppa med massa rotfrukter!! Mums

  • soosse

    urs ja i helgen såg jag på generation fett efter att jag ätit en pizza.eller en halv. kände för att gå in på toa och sätta fingrarna i halsen så äcklad blev jag.

  • soosse

    hahaha jag har mät mig idag är såå glad. jag har tappat bort 11 cm på höften och 5 cm på midjan aaaaaaaa helt sjukt kul ju nu kanske jag kan ha en stl 40 iaf!! ska prova på fre med min ena tärna hoppas det kommit in lite klänningar igen snart.

Svar på tråden - 5 kg