• Maliinka

    - 5 kg

    Här samlas vi som vill gå ner litegrand i vikt!

    Vi diskuterar vikt och träning, peppar och gläds med varandra och stöttar varandra i motgångar! Ibland slinker det in andra ämnen än vikt och träning också

    Välkomna, gamla som nya!

  • Svar på tråden - 5 kg
  • Mikabella

    Mina med!! jag kan knappt gå! Hoppade i lördag, stretchade för dåligt, gick en hel dag/kväll i högklackat i malmö och nu har jag två STENhårda styva vader. Känns som att gå på styltor MEN! det är såååå bra träning...om man stretchar ordentligt vill säga...
    Härligt att du ligger i o kör på! Kramar till dig!


    Hvidbrud skrev 2008-12-03 11:46:35 följande:
    Aj aj aj, mina vader är så ömma efter llt hopperi. Nu här jag äntligen fått in rytmen, så att jag kan hoppa 100 (minst!) utan att jag river! Men AJ!
  • Mikabella

    Kan ju tillägga att ni ska passa er lite tjejer. Rätt som det är så tappar man i vikt av bara farten.

    Jag börjar bli för liten...Äter som en häst, tränar stryrka och fortfarande rasar kilona...Har säkert mycket at göra med att jag är väldigt less på att bara gå hemma o skrota och är väldigt stressad över det, men det är faktiskt svårt att hålla vikten utan att gå upp eller ner. Man ska nog ha en "ok" vikt som pendlar 1-2 kg. Bli inte för fokuserade på att hålla en exakt vikt.

    Ville bara berätta. Jag mår jätte bra och känner mig super fin! Inget veck som trillar över jeanslinningen, vilket kan bero på att alla jeansen är för stora.. Ligger på 20.3 i BMI och är inte för smal, men jag kan lätt minska från 50-48,5 på bara en dag om jag slarvar det minsat med att äta!

    Puss på er!

  • Ninnispinnis

    Mikis, din duktiga Pitbull!

    Hvidis, jag är övertygad om att du är fantastiskt fin även med kurvor! Det viktigaste är ju att man trivs. Och mjukis låter ju mysigt...

    Jag provade ett nytt pass igår - cirkelgym. Shit vad roligt och effektivt det var! Helt klart min nya favorit

    Nu ska jag passa min lilla gudson och sen kommer mannen hem!

  • Hvidbrud

    åh, vad härligt med att passa barn! Vill också! Men i kväll ska jag och mannen spa'a lite. Inte bra för bebisfabriken med bastun, men pytt med det, vi har god tid på oss.

    Mikis: Sträcka ut?!? Hur i hundan kunde jag glömma det! Oj, vad glömsk man kan bli... Drömde att jag kunde sitta i splitt, men det hjälper ju inte att drömma om det. Får sträcka extra i bastun i kväll!
    Mikis, det är säkert ala dina muskler som bränner utan att du behöver anstränga sig. Det är lyxen med att vara musklös. Proteiner proteiner proteiner säger jag. Så håller du dig mätt och i fin form. Inte bli för mager!! Men det låter ju onekligen som om du är jätte läcker! Härligt! Du är värd det (och säkert din man med! He he)

  • Mrs D to be

    Hej på er flickor!! Hur är det med er? Jag har skrivit min tenat nu och har praktik. Håller just på med att vårda och utarbeta en plan för en döende tant på jobbet.

  • Mikabella

    Ush...låter inte kul..för tanten iaf...

    Hoppas att tentan gick bra?! Själv är man seg, uttråkad MEN grym på att träna

    Kram!

    Mrs D to be skrev 2008-12-06 22:21:21 följande:


    Hej på er flickor!! Hur är det med er? Jag har skrivit min tenat nu och har praktik. Håller just på med att vårda och utarbeta en plan för en döende tant på jobbet.
  • Hvidbrud

    Var på koncert igår och fick dansat ordentligt! Aj min gump! Borde verklign dansa mer! Det är så skönt!
    Allt bra här!
    Hoppas att tentan gick bra!

  • Mrs D to be

    Hej på er tjejer idag tar jag på mig depp, lessen arg rollen.
    var på bedömning idag då jag fick höra (sammantaget) att jag va en dryg arogant lite snorunge som skulle rätta alla. I min utbilldning så får vi lära oss att ifrågasätta men tydligen så kan de inte ta det. Det var iaf skönt att min lärare från skolan stod på min sida och sa åt mig att det var fruktansvärt dåligt gjort av min handledare att inte säga något. Hon sa att min handledare lixom släppte en bomb dom hon laddat på sedan första dagen. Villket jag höll med om. Jävla kärring är allt jag har att säga. sen när jag skulle ge kritik så viftades det bara bort. Deras problem var att de inte kunde diskutera utan att ta saker personligt. Så oprofessionellt.. *suck* min lärare sa som tur va att hon ville ha mina papper för att dom andra inte sagt så mycket av värde.
    suck igen men nu ska jag utonlands!!! *Jippi*