• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Tiden går fort när man har roligt.
    Dax för tråd nummer två för Göteborgsbrudar 2009

    Gamla tråden
    www.brollopstorget.se/Forum-5-46/m2850384.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-22 21:59
    Så har vi lite koll på varandra

    x/2 FrkNordberg
    2/5 Tx2, Bohus fästning + Folkets hus Ytterby
    2/5 Danielaa, Lindome kyrka + Älvsåkersgården
    16/5 SweetSun, Bohus fästning + finnbastun
    16/5 Artist, Villa Herne
    23/5 Skille
    30/5 Lantzakeri, Oscar Fredrics kyrka, fest på Aschebergska Eken
    x/6 MD2009
    22/8 Vendel o Angelica, Utby K:a, LaCuveé

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-31 15:38
    9/5 baver, skt birgittas kapell + bryggan under bron

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-09-03 19:09
    16/5 Linn74, Aspenäs Herrgård

  • Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2
  • SweetSun

    Mia's catering här i Ale =P Vi får betala 140/pers och sen tårta för ca 23-30kr/bit.

  • baver

    sweetsun- wow vilket fantastiskt pris!! vad blir det för mat, ska ni proväta och så..nyfiken nyfiken

    vet inte om alla läst träff-tråden men sista helgen i okt är det tacos och tequila hos mig! skriv upp er om ni kan komma. ha det gott alla

  • SweetSun

    vi vet inte exakt än, men det blir buffe! Var otriligt mycket med i priset tyckte jag och tårtpriset ska vui ju inte prata om! Vi ska höras av igen i januari, så då ska vi väl bestemma exakt vad och proväta lite

  • Tx2

    Sweetsun: håller med, riktigt bra pris.

    Nu satt vi (ytterligare en vända för att se över dem tänkta utgifterna) och spånade på vad vi tror att det kommer gå på så att vi kan ta tag i sparandet. Löjligt mycket pengar för en dag. Dessvärre lyckades vi inte skära ned på kostnaderna, vi hittade fler gäster som vi kanske skall bjuda. Och mat o dryckkostnaderna är dem största posterna.

    Skille: Tips till dig, vet att du behövde tre klänningar. Det här är bara två, men det går kanske att hitta den tredje el någon annan liknande.
    www.blocket.se/vi/17820373.htm

  • skille

    Tx2 takk for tipset, men min søte små likte de ikke... desuten tror jeg at det blir å fike kjoler i Norge da pappa skal få lov å betale:)

  • skille

    SB ca 1000kr kommer ann på hvor mange forstorningar man vil ha ol. ( dette med Peter fotograf) Noen som blir med?

  • Vendel och Angelica

    hej hej

    jag lever lite mkt här hemma, sjuk smurf, sjuk mamma V är i stockholm... sen är det tack och lov bara 1 vecka som han har kvar där uppe (i år)... Så jag har loggat in loggat ur o inte fått gjort så mkt på nätet!

    Har läst vad ni har hittat på! Fina klännings fynd och tips!! Så roligt att se!
    Har har anteknat datumen så ska jag stämma av med kalendern, jobb etc! Börjar ju så förbenat tidigt när jag jobbar o så jobbar jag ju helg med = pest... *muttrar*

    skille när hade du tänkt fotografering i så fall? Jag behöver fixa figuren lite till innan men jag är helt klart intresserad!
    sweetsun, ditt catering alternativ låter ju för bra för att vara sant, måste nog kollas upp om man kan få mkkt fin och gott för en bättre peng å är ju det toppen!! Vi vill oxå ha buffé blir lite spontan mingel och så då!

    kram

    vad gäller planerande, så börjar en av två tost mastrar få kalla fötter 8redan) och den som i så fall blir kvar vill inte vara ensam... vad göra, vi har inga pratiga o blyga organiserade som kan vara med på det... shit pommes frittes...
    Annars så har vi spanat lite på olika catering som finns... Syrrans killes pappa han är ju kock... o skulle gärna fixa det säger han, men han får aödrig tummen ur att räkna på ett ungf pris så vi vet kuvert priserna... så vi ser oss om lite annat!

  • skille

    Angelica Det er lenge til vi gifter oss, har også tenkt å fikse på fasongen. så det blir ikke før i TIDLIGST mars for min del

  • Tx2

    Kul med ett livstecken från dig angelica. Måste vara segt att V är bortrest med tanke på dina arbetstider plus sjuk smurf.

    Var o kikade på ring nu igen. Men jag får ju aldrig prova ringar dem befintliga ringarna som finns, utan det skall alltid designas. Hm, får nog göra ett försök på wranges nästa vecka för att få en prisuppgift.

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2