• Mrs Fr
    Äldre 11 Jul 16:50
    47530 visningar
    479 svar
    479
    47530

    Oktober

    Gamla tråden har stängt, så här är en ny!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-19 20:40
    Här är listan i dagsläget:

    4 oktober:
    JohannaTotte
    Mrs Fr
    Kärlek ger näring åt själen
    Pingi
    sockerbollen
    gabriella jens
    mc lind
    gullolle
    mct
    Hippiefridolina
    Fru Oktober
    lindan 77
    Oktober4

    11 oktober:
    snaily
    Lakritspuck
    MrsNorell2b
    20081011
    hgav
    Snödrope08
    friida
    sötis1985

    18 oktober:
    jolpe
    karmag
    oktober 18
    LCDS
    metoo

    25 oktober:
    zizzi79
    HelenaOlivia 25/10 2009

    Hemligt datum i oktober:
    Nedina

  • Svar på tråden Oktober
  • nossan
    Äldre 6 Oct 07:50

    Nu är jag hippad=)

    I lördags skulle jag och min familj hem till svärföräldrar på en bit man,...(trodde jag ja)
    Sitter och små pratar hemma hos dom och inväntar att maten ska bli färdig, plingar på dörren...
    Tänker inte mer på det utan tror det är nån bekant till mina svärföräldrar.
    Helt plötsligt står min svägerska där och tok skrattar och jag fattar ingenting.
    På med en ögonbindel och utledd till en bil.....rättaresagt blev jag inkastad i bagaget med en cider i näven.
    Knäpptyst i bilen med musik och bilen kör iväg....där sitter jag å hallååar men inga svar,
    jaja tänkte jag jag får sitta här å digga musiken..*s*
    när bilen väl stannar så får jag komma ut men fortafarande ögonbindel på mig.
    Hör musik eka ut med låten Girls just wanna have fun, förstod direkt att det va hemma hos min närmaste vän Jessica (våran låt under ungdomsåren)
    Där blir det god middag och en massa ansiksbehandlingar och sminkad och påklädning, när jag va klar fick jag se mig i spegeln, såg ut som en 80-tals brud..*s* med slöja på huuvet och stora fluffiga lockar...*s'
    senare bar det iväg med bussen ner till city och in på statt, fullt med folk och goda drinkar och dans halva natten,..tog taxi hem och min blivande fick sig ett gott skratt=)

    Men va huuuuuuur kul som helst=)

  • kyckli­ng
    Äldre 6 Oct 08:17

    Härligt med en sådan här tråd, jag gifter mig den 25 oktober:)

  • Johann­aTotte
    Äldre 6 Oct 11:05

    Nu är jag gift:)

    Vi hade världens mest fantastiska dag. Inget hade kunnat gå mer perfekt än vad det redan gjorde! Vi är lyckligast i världen!

    På fredag åker vi till Maldiverna i 2 veckor. Denna vecka ska jag bara sova och ta igen mig.

    Tack för all stöttning i den här tråden, och lycka till alla er andra!!!

  • Sötis1­985
    Äldre 6 Oct 12:04

    Grattis alla 4:e oktober brudar! Jag hoppas ni hade e fantastisk dag. Själv blev jag hippad i helgen! Blev hämtad av syrran och tjejerna och sen bar det av till Boda Borg och så var det utmaningar som skulle klaras av. Efter 4 timmars anstäningn fick vi koppla av en stund med bastu och sen bar det av till Nyköping för en välförtjänt middag. En super dag!

    Nu är det dags för alla små saker att bli klara... på lördag är det äntligen dags, kan inte fatta att det bara är 5 dagar kvar tills jag ska gifta mig! Känns så fantastikt. Har svårt att fokusera på annat, tur att man bara har två dagar på jobbet den här veckan ;)
    Lycka till tjejer och jag önskar oss alla en fanstastik dag på lördag. Kram på er alla

  • mct
    Äldre 6 Oct 16:01

    Nu är jag äntligen gift =) Det känns helt underbart. Ha de en kanondag men god mat, dans och en massa goa människor omkring oss!

  • karmag
    Äldre 6 Oct 20:33

    Grattis till alla nya fruar! Jag blev också hippad! Hade en superskoj dag med många av mina vänner. Det var allt från "fångarna på fortet" till helkroppsmassage med arom oljor+ansiktsbehandlingar och singstar, lunch, middag med efterföljande helkväll på stan! Kunde inte varit bättre! Känns som om det närmar sig med stormsteg! Undrar om någon har bra tips på höst eller vigsel-psalmer. Vad hade/ska ni ha?

  • Mrs Fr
    Äldre 6 Oct 22:21

    Vi hade:

    Vi lyfter våra hjärtan - nr 84 tror jag.
    Sen hade vi alternativa vigseltexter till "Den blomstertid nu kommer" och till " I denna ljuva sommartid".

  • Snödro­ppe08
    Äldre 7 Oct 08:01

    Grattis alla 4:e oktober brudar, härligt att höra att ni hade det super!
    För oss är det 4 dagar kvar, superskoj! Nu är det lite småpyssel kvar men det känns underbart!

  • Stardu­sty
    Äldre 7 Oct 11:53

    Vi har nr. 84 och 82 som psalmer, sen en solosång mitt i

    Nu börjar nerverna sätta in, 18 oktober är ju för f*n _nästa vecka_, var tog tiden vägen??? Ska idag hämta min underkjol, sen är faktiskt det mesta klart! Ja, förutom att hitta vilken låt vi ska dansa tryckaren till... Och bestämma låtlista till DJ:n

    Ni andra 18 okt-brudar, hur ligger ni till?

  • Oktobe­r4
    Äldre 7 Oct 14:35

    Lyckos alla ni som har er stora dag framför er! Jag stressade halvt ihjäl mig förra veckan och fick bla paniksy in min klänning en hel storlek - gissa om stressen hade fått kilona att rasa veckorna efter att jag varit hos sömmerskan för vad jag trodde var sista gången:=) Men det hela resulterade i att den satt helt perfekt när jag i lördags äntligen blev fru Schneider! Vi hade en helt fantastisk dag som började med att jag och min bonusdotter/tärna som är 12 år blev ompysslade på salong. Min toastmadame slöt också upp där och var med oss hela dagen och hjälpte till med allt runtomkring. Efter ett par timmars fotografering skedde själva vigseln/dopet kl 16. Det var så oerhört vackert alltihop - jag hade inte kunnat drömma om att det skulle bli så fint att kombinera vårt bröllop med vår lille sons dop. Massor av underbar musik och solosång gjorde sitt till + vårt lilla snart 3-åriga troll som sprudlade i kyrkan i sin "snövit-klänning". Efter kyrkan åkte jag och mannen i fin bil till en underbar plats vid mälaren där vi drack skumpa och tittade på solnedgången innan det var dags för århundradets fest som varade till kl 4 på morgonen. En riktig toppendag och en av de allra bästa i mitt liv tillsammans med dem då mina barn föddes! För er som snart ska gifta er kan jag ge följande tips: Ta in på hotell redan natten innan! Det är värt varenda krona att rent fysiskt ta sig bort från all stress som sitter i hemmets väggar. Spara inte "fina champagnen" till på natten - om ni inte planerar att lämna festen tidigt förstås. Och se till att ha en riktigt fin plats utsedd dit ni kan åka mellan kyrkan och festen och bara njuta av varandra! Lycka till alla blivande brudar - ni har så mycket roligt framför er!!!!

  • socker­bollen
    Äldre 7 Oct 22:26

    Nu är jag äntligen gift! Vi åkte hemifrån redan i tisdags (gifte oss i lördags) och det var skönt tyckte jag. Sedan hade vi en helt underbar helg (från fredag kväll när många av gästerna kom till hotellet till söndag frukost när de åkte) med bröllopsdagen som helgens peak. Det kändes himla skönt att ha hyrt ett eget hotell och att gästerna kom redan på fredagen. Vi hade en avslappnad kväll på fredagen med våra gäster och det var ett tillfälle för dem att träffa varandra och umgås innan vigseln, vilket gav en nice "bland-vänner"-känsla.

    Tips? Se till att ni gett någon i uppgift att ta hand om era barn under de moment som det är svårt att få dem att kunna delta (ex. när de tröttnat på att äta, bröllopsdansen). Och innan du går in i kyrkan; ta ett djupt andetag och känn att du verkligen är där, både i hjärtat och i tanken. Sedan är det bara att följa med och ha superkul! Ett bröllop är ju faktiskt en av de största egotripparna jag gjort...och jag älskade varje stund! Lycka till ni andra blivande oktoberbrudar och grattis till er som också är fruar nu! KRAM!

  • nossan
    Äldre 7 Oct 23:02

    ja fasiken....det är jue nästa vecka/helg man blir fru...
    vi ligger bra till, ska bara hämta ut mannesn kläder/frack den 17 oktober, min klänning och tillbehör är klart, går av nu på måndag och är sen ledig 2 veckor så då gör jag det sista nästa vecka....nu vart jag riktigt nervig när du påminner mig om att den 18 okt är jue NÄÄÄÄÄÄÄÄSTA helg....gaaaaaaaah


    Stardusty skrev 2008-10-07 11:53:39 följande:
    Vi har nr. 84 och 82 som psalmer, sen en solosång mitt i Nu börjar nerverna sätta in, 18 oktober är ju för f*n _nästa vecka_, var tog tiden vägen??? Ska idag hämta min underkjol, sen är faktiskt det mesta klart! Ja, förutom att hitta vilken låt vi ska dansa tryckaren till... Och bestämma låtlista till DJ:n Ni andra 18 okt-brudar, hur ligger ni till?
  • 200810­11
    Äldre 8 Oct 07:56

    11:oktober brudar...tre dagar kvar nu bara....gahhh börjar nog få lite bröllopsnerver....provade klänningen igår med underkjol och det visade sig att den var för lång....men detta misstänkte jag så det blev inte så mycket panik förm in del säkert mer för min mamma...dagens uppgift är nu att få tag i sömmerskan och lämna in den för uppläggning igen!Skönt att hon sa att jag kunde komma in med den!

    Dottern hade feber i måndags så vi håller henne hemma för jag vill inte riskera att hon är sjuk på lördag, även om hon bara ska vara med i kyrkan så vill man att hon är 100%! SÅ då gav det mig lite fler dagar på mig att försöka slappna av och behålla lugnet!! Hur går det för er andra???Nu är det snart vi....

  • hgav
    Äldre 8 Oct 08:40

    Jag börjar bli riktigt nervöst, även om vi faktiskt har det mesta klart. Fest/Vigselprogrammen ska printas och placeringskorten ska printas. jag är ledig från jobbet torsdag och fredag så då kommer jag säkert springa runt som en virvelvind
    ska i alla fall bli riktigt kul
    Hoppas nu på hyfsat väder på lördag så att fotograferingen kan bli utomhus bland färgsprakande höstlöv.

    Lycka till alla andra som har sin stora dag på lördag!

  • Lindan­77
    Äldre 8 Oct 15:16

    ÅHHH tänker på alla er brudar som har erat roliga framför er. Gifte mig den 4 oktober och det var hur mysigt och underbart som helst. Skulle kunna göra om hela dagen igen. NJUT säger jag bara. Vädret var ju inte det bästa, men vi blev ju gift i allafall. Festen och allt var bara hur roligt som helst. Det var verkligen dagen med stort D!

  • Mrs CJ
    Äldre 9 Oct 17:08

    Ojojoj, nu är det bara 2 dagar kvar. Läst någon som skrev att hon var nervös/stressad och lugn på samma gång. Här är det mest nervöst och stressigt men så infinner sig stunder av bara lugn. Tur är väl det också .

    Idag hämtade jag min klänning och den är sååååå fin. Ska precis ner och hämta m2b:s frack. Sen har vi en liten samling av föräldrar, tärna, bestman, toastmaster och toastmadame ikväll med fika. Tänkte gå ingen lördagen så att alla har klart för sig (i alla fall mer eller mindre, haha) vad som ska ske. Själv vill man ju bara ta det lugnt och njuta av dagen.

    Har en del saker kvar att fixa imorrn men ska verkligen försöka att ta det lugnt på seneftermiddagen och kvällen. Köpa hem god mat och bara sitta i soffan.

    En fråga. Vi har så här i sista stund bestämt att skippa vals eftersom vi inte haft möjlighet/tid att träna. Tänkte istället ta en "tryckar" men helt plötsligt är det tomt i huvudet på låtar. Har ni några bra förslag? Helst en låt på engelska. Tips, tack.

    Lycka till alla som gifter sig på lördag. Håller tummarna för bra väder .

  • 200810­11
    Äldre 9 Oct 18:14

    mrscj: vi ska ha endless love med diana ross och stewie wonder tror jag det är....

  • Mrs Fr
    Äldre 9 Oct 19:32
  • nossan
    Äldre 10 Oct 07:27

    vill passa på att lyckoönska er brudar som kommer att stå som fruar efetr denna helg, mitt har jag kvar, nästa lördag står jag där framme och blir fru Berglund=)
    Idag ska jag till frissan och slinga håret och klippa bara lite, vill ha kvar mitt långa hår som det är å får klippa det mera efter, är nog inte så jätteslitet..(hoppas jag iaf)

Svar på tråden Oktober