Inlägg från: sockerbollen |Visa alla inlägg
  • sockerbollen

    Oktober

    4 oktober:
    JohannaTotte
    Mrs Fr
    Kärlek ger näring åt själen
    Pingi
    sockerbollen

    11 oktober:
    snaily

    18 oktober:
    jolpe

  • sockerbollen

    Äntligen har vi bokat både kyrka och festlokal OCH skickat iväg inbjudningarna. Hoppas att alla kommer fram, vi har inte heller någon avsändare på kuvertet...det var väl dumt kanske, men inget att göra något åt nu! Vi kommer abonnera ett hotell från fredag till söndag, hoppas bara att det blir såpass många gäster att det inte känns som "The shining";) Vi har lejt bort uppgiften att ta emot osa till vår toastmaster, skönt!

    Jag har tack och lov inte haft någon bröllopsdröm ännu! Kanske kommer, vad vet jag. Iaf ser vi fram emot fjällvandringen som ska kombineras med lite menykomponering och besök hos florist.

  • sockerbollen

    Hjälp!
    Jag har en röd bröllopsklänning, mer ljus än mörk, med brodyr i silver och med vita pärlor. Har två tärnor och vet inte vilken färg de ska ha på sina klänningar! Undrar om nougat eller champagne passar eller om de kommer se "nakna" ut. Vad tycker ni?

  • sockerbollen

    Jag är inte speciellt stressad, men blir lite när jag läser här, fast jag tror jag fixat det mesta; allt jag behöver är underkläder, det blir en balconette och så får sambon välja vad han vill jag ska ha på mig nedanför balconetten. Jag måste kontakta blomsteraffären för att göra upp hur buketten ska se ut. Bordsplaceringen och placeringskort går ju inte att göra förrän O.S.A gått ut. Ett festprogram kommer vi inte ha, men ett papper med meny och presentation av varje gäst. Vigselprogrammet återstår, men det lär gå fort (ska nog börja med det nu). Måste fixa kläder till kidsen. Har förhoppningsvis hittat klänningar till tärnorna. Dukning, matlagning m.m. gör personalen. Vad mer? Hjälp mig! Vad ska ni åka med från kyrkan?

  • sockerbollen

    Eller börja gå i högt tempo 30 min innan frukost varje dag? Eller så kan du tillåta dig själv en macka till frukost och en frukt till lunch? Jag beundrar dig om du klarar att drickdiet - skulle aldrig palla att inte få tugga!!! Tror jag. Blev dock sugen på att rensa kroppen (detox), men antar att jag kommer sluta med att bara käka frukt (vem orkar ångkoka lax?!). Är nere i min matchvikt efter sommaren, tack och lov. Nästa vecka får jag åka och prova klänningen för att se om den sitter som den ska!

    Idag ska jag bestämma min ring. Kommer ha en rubin i mitten och tre diamanter på var sida om den. Bara lite osäker på hur diamanterna ska vara nedsänkta.

  • sockerbollen

    Helt enkelt är det ju så enkelt att äter du mindre än du förbränner så kommer du gå ned i vikt. Sedan spelar det nog ingen större roll vilken kur som används - olika passar olika personer tror jag.

    Min frisör ville att jag skulle vara noggrann med inpackningarna inför håruppsättningen så att även håret är i toppform. Ska prova ngn från Redken som jag hört ska vara bra.

  • sockerbollen

    Nu börjar det kännas att det närmar sig! Till veckan ska jag prova klänningen en sista gång för att se om ngt behöver göras, vilket jag inte tror.

    Vi kommer fotografera oss innan vigseln då den är kl.16:00. Vi vill ju hemskt gärna ha utebilder med fjällen i bakgrunden - det vore fantastiskt! Tycker att det ska bli så KUL att vi äntligen ska gifta oss efter åtta år!!!!!

  • sockerbollen

    Ingen av er som ska gifta er den 4 som börjar fundera över möhippa? Inte så förfärligt många helger kvar nu...

  • sockerbollen

    Igår gjorde jag håruppsättning och det blev så bra, kommer bli ursnyggt. Nu måste jag ta tag i blombiten...Köpte fina västar till kidsen idag också. Snart färdig med placeringskorten, men inte med bordsplaceringen, men hoppas det kommer gå fort. Vi tänker sätta dem ihop som umgås i vanliga fall, det är ju ingen knyta-nya-kontakter-kväll så vi kör med säkra kort!

    Nedina: Kan du inte ha lite "finare" papper till som fram och baksida och vanliga A4 inuti?

  • sockerbollen

    Bordsplaceringen är färdig! HURRA! Undrar dock om ngn vet ifall det går att sätta stolar på kortsidan (barn) på BT:s bordplaceringsverktyg? Om inte; hur gör ni er bordsplacering? I vilket program? Eller skriver ni fint för hand kanske?

    Johannatotte: Din har i alla fall kommit iväg till en affär, min ska dit torsdag nästa vecka...hoppas han hittar ngt fint! Det är i alla fall bra med höstbröllop för det är inte så många som hyr nu.

  • sockerbollen

    Jag har också blivit hippad! Stod som fallen från skyarna flera sekunder innan poletten trillade ned. Kul att verkligen bli totalt överraskad! Provade underkläder till bröllopsdagen, tog danslektion, fixade autograf från kändis, relaxade med bastu, bad, hårinpackning, ansiktsmask, godis och snacks. Middag efter det och sedan ut på lokal. Hade så himla kul, en underbar dag som jag kommer minnas med glädje!

    Imorgon ska jag prova klänningen en sista gång. Idag lämnade jag in förlovningsringen då den är för stor, känns tomt på ringfingret, men snart kommer den tyngas av två fina ringar istället för en - hurra!

  • sockerbollen

    Nu är jag äntligen gift! Vi åkte hemifrån redan i tisdags (gifte oss i lördags) och det var skönt tyckte jag. Sedan hade vi en helt underbar helg (från fredag kväll när många av gästerna kom till hotellet till söndag frukost när de åkte) med bröllopsdagen som helgens peak. Det kändes himla skönt att ha hyrt ett eget hotell och att gästerna kom redan på fredagen. Vi hade en avslappnad kväll på fredagen med våra gäster och det var ett tillfälle för dem att träffa varandra och umgås innan vigseln, vilket gav en nice "bland-vänner"-känsla.

    Tips? Se till att ni gett någon i uppgift att ta hand om era barn under de moment som det är svårt att få dem att kunna delta (ex. när de tröttnat på att äta, bröllopsdansen). Och innan du går in i kyrkan; ta ett djupt andetag och känn att du verkligen är där, både i hjärtat och i tanken. Sedan är det bara att följa med och ha superkul! Ett bröllop är ju faktiskt en av de största egotripparna jag gjort...och jag älskade varje stund! Lycka till ni andra blivande oktoberbrudar och grattis till er som också är fruar nu! KRAM!

Svar på tråden Oktober