• Mrs Fr

    Oktober

    Gamla tråden har stängt, så här är en ny!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-19 20:40
    Här är listan i dagsläget:

    4 oktober:
    JohannaTotte
    Mrs Fr
    Kärlek ger näring åt själen
    Pingi
    sockerbollen
    gabriella jens
    mc lind
    gullolle
    mct
    Hippiefridolina
    Fru Oktober
    lindan 77
    Oktober4

    11 oktober:
    snaily
    Lakritspuck
    MrsNorell2b
    20081011
    hgav
    Snödrope08
    friida
    sötis1985

    18 oktober:
    jolpe
    karmag
    oktober 18
    LCDS
    metoo

    25 oktober:
    zizzi79
    HelenaOlivia 25/10 2009

    Hemligt datum i oktober:
    Nedina

  • Svar på tråden Oktober
  • Nedina

    Gaaaah, har varit på akuten i morse, efter att ha haft magsmärtor inatt. Visade sig att jag har svår magkatarr eller magsår. Satt som ett fån när jag fick höra det. Känner mig verkligen inte stressad! Är väl iofs inte helt säkert att det beror på stress, men onekligen så sammankopplar då jag magkatarr med stress.

    Men kan ju inte neka till att det varit mer än annars, de sista veckorna. Det i kombination med bantning kanske inte är det bästa för magen, även om jag själv aldrig skulle erkänna det.

    Känns iaf skönt att vi ligger långt fram i planeringen, för nu blir det absolut vila i några dagar, när jag knappt kan gå på grund av smärtan.

    Och jag som hela tiden sagt att jag vill ta allt fixande så snart som möjligt för att inte bryta ihop av all stress sista veckan. Gifter oss i slutet av oktober, så är ju några veckor kvar...

  • nossan

    så där ja. Idag har jag hittat mina underkläder så jag är klar nu me min outfit och mannen är klar, barnens kläder klara, hittade snygga slipsar åt barnen idag oxå.
    Bara att beställa maten kvar, tisdag den 2 oktober ska vi träffa fotografen, imorgon ska jag tillbaka där jag köpt min brudklänning för att sy upp den. börjar närma sig snabbt nu.
    18 oktober gifter vi oss och jag är nervös nu å värre lär det bli.
    även om allt är klart inför bröllopet så känns det som det fattas en massa, är nog för att man planerat detta i 10 månader nu och helt plötsligt är man så gott som klar...=)

  • oktober18

    Skönt att läsa att fler stressar runt! Själv har jag köpt ett läppstift idag...och jag som alltid bara använder glans annars...
    Å krya på dig Nedina och försök att vila så mycket som bara går!

  • mct
    Nedina skrev 2008-09-29 16:30:24 följande:
    Gaaaah, har varit på akuten i morse, efter att ha haft magsmärtor inatt. Visade sig att jag har svår magkatarr eller magsår. Satt som ett fån när jag fick höra det. Känner mig verkligen inte stressad! Är väl iofs inte helt säkert att det beror på stress, men onekligen så sammankopplar då jag magkatarr med stress.Men kan ju inte neka till att det varit mer än annars, de sista veckorna. Det i kombination med bantning kanske inte är det bästa för magen, även om jag själv aldrig skulle erkänna det. Känns iaf skönt att vi ligger långt fram i planeringen, för nu blir det absolut vila i några dagar, när jag knappt kan gå på grund av smärtan. Och jag som hela tiden sagt att jag vill ta allt fixande så snart som möjligt för att inte bryta ihop av all stress sista veckan. Gifter oss i slutet av oktober, så är ju några veckor kvar...
    Jag var hos läkaren för några månader sedan och fick veta att jag har stressmage. Får ont i magen ganska ofta om jag stressar för mycket. Så nu går ja rätt ofta på omeprazol. Förhoppningsvis så går det över när bröllopet ör över.. Fick du något för det?
  • Nedina
    mct skrev 2008-09-30 07:13:27 följande:
    Jag var hos läkaren för några månader sedan och fick veta att jag har stressmage. Får ont i magen ganska ofta om jag stressar för mycket. Så nu går ja rätt ofta på omeprazol. Förhoppningsvis så går det över när bröllopet ör över.. Fick du något för det?
    Fick också Omeprazol, ska äta det i två veckor. Ska äta Novaluzid också första dagarna för att få snabbare verkan. Hoppas också att det ska ge sig efter bröllopet.
  • nossan

    har alltid Omeprazol hemma då jag oxå lider av magkatarr sen många år tbax (receptfritt)

    Kl 14 idag ska jag till my lady och fixa det sista på min brudklänning. börjar bli rejält nervös.
    Va tvungen att ringa min mor som bor uppe i kalix för lite pepptalk igår, fick för mig bara så där att allt kommer inte att klaffa, men klart att det gör det bara nervösiteten som spökar, och svärmor tjattratr alltid om detta bröllop och vad jag ska göra å inte göra, kom fram igår med min mor att jag gör som jag vill.
    och här om dan ringde Titans television och frågade om vi va intresserade att filma vårat bröllop innan och under, ne tack, nervös så det räcker till, vill inte ha en filmkamera i ansiktet i kyrkan..*s*...men kul att dom ringde och frågade=)

  • gullolle

    Stress, absolut. Kan inte sova och mår illa av att jag är stressad. Så mycket att göra på så kort tid. Gifter mig på lördag.

    Lycka till alla brudar 4 oktober

    Visst ska det bli härligt!!

  • nossan

    lycka till säger jag också till alla blivande fruar den 4 oktober, jag har iaf lite mer än 2 v kvar...gaaaah...hur ska jag hinna.....iofs är allt klart ska bara beställa maten

  • hgav

    Jag instämmer i lyckönskningarna till 4 oktober brudarna

    Själv ska jag hämta klänningen från sömmerskan idag (den är bara upplagd - så det ska väl inte vara några större problem hoppas jag). Igår bställde vi en härlig moussetårta - hallon och passionsfrukt som ska ha ett tunt lager med vit choklad över sig och så ska den dekoreras med frukter i höstfärger. Blir nog jättebra (hoppas jag). Ska sätta mig och skriva checklitsa att ha på kylskåpet för de här sista dagarna nu samt en "logistiklista" för bröllopsdagen - så att man slipper tänka då - tror inte att hjärnan kommer vara på topp då

  • Sötis1985

    Lycka till alla brudar som gifter sig nu den 4 oktober! jag hoppas ni inte är allt för stressade. Kom ihåg att njuta ordenligt och jag önskar er all lycka tillsammans med er nya familj...
    Längtar tills det är min tur...

Svar på tråden Oktober