• Mrs Fr

    Oktober

    Gamla tråden har stängt, så här är en ny!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-19 20:40
    Här är listan i dagsläget:

    4 oktober:
    JohannaTotte
    Mrs Fr
    Kärlek ger näring åt själen
    Pingi
    sockerbollen
    gabriella jens
    mc lind
    gullolle
    mct
    Hippiefridolina
    Fru Oktober
    lindan 77
    Oktober4

    11 oktober:
    snaily
    Lakritspuck
    MrsNorell2b
    20081011
    hgav
    Snödrope08
    friida
    sötis1985

    18 oktober:
    jolpe
    karmag
    oktober 18
    LCDS
    metoo

    25 oktober:
    zizzi79
    HelenaOlivia 25/10 2009

    Hemligt datum i oktober:
    Nedina

  • Svar på tråden Oktober
  • Fru oktober

    Igår kom min kollega till mig med en jättefin väska som hon lånar mig - OCH jag fick lov att komma en timme för sent till en viktig konferens för att jag skulle till sömmerskan, så de är rätt gulliga ändå = )
    Jag VET att jag hade tjatat hål i huvudet på hela min omgivning om jag inte varit här - har inte varit så flitig i diskussioner och inlägg men så himla skönt att läsa och ta del av hur andra har det! Leta i köp och sälj, få inspiration m.m

    Har nu varit hos sömmerskan som också är sjukt rar! Min klänning är mörkare än ivory och det är inte helt lätt att hitta färger som passar. Nu har hon letat upp ett perfekt jättefint sidentyg att sy en sjal av - det kommer bli så stiligt! Dessutom trodde jag att jag skulle behöva gå och sy UT min klänning - nu måste jag sy in den istället. Känns MYCKET bra, malligt smil.
    Har också köpt en unique bra - det är det roligaste jag sett - man ser HELT sinnessjuk ut i den. Brösten blir ju knappast snyggare. Ser ut som man limmat på stora slimeklumpar. Men den verkar funka fint i alla fall. Lär vara fulare under än på länge - det hade man ju inte tänkt från början, haha!! NU ska jag ut och handla det sista. EN VECKA KVAR.....

  • Stardusty

    Har också funderat på en sån där bh... Sitter den verkligen fast ordentligt?? Hur mkt kostade den?

    Fru oktober skrev 2008-09-27 11:17:28 följande:


    Igår kom min kollega till mig med en jättefin väska som hon lånar mig - OCH jag fick lov att komma en timme för sent till en viktig konferens för att jag skulle till sömmerskan, så de är rätt gulliga ändå = )Jag VET att jag hade tjatat hål i huvudet på hela min omgivning om jag inte varit här - har inte varit så flitig i diskussioner och inlägg men så himla skönt att läsa och ta del av hur andra har det! Leta i köp och sälj, få inspiration m.mHar nu varit hos sömmerskan som också är sjukt rar! Min klänning är mörkare än ivory och det är inte helt lätt att hitta färger som passar. Nu har hon letat upp ett perfekt jättefint sidentyg att sy en sjal av - det kommer bli så stiligt! Dessutom trodde jag att jag skulle behöva gå och sy UT min klänning - nu måste jag sy in den istället. Känns MYCKET bra, malligt smil.Har också köpt en unique bra - det är det roligaste jag sett - man ser HELT sinnessjuk ut i den. Brösten blir ju knappast snyggare. Ser ut som man limmat på stora slimeklumpar. Men den verkar funka fint i alla fall. Lär vara fulare under än på länge - det hade man ju inte tänkt från början, haha!! NU ska jag ut och handla det sista. EN VECKA KVAR.....
  • Mrs Fr
    Stardusty skrev 2008-09-27 13:59:13 följande:
    Har också funderat på en sån där bh... Sitter den verkligen fast ordentligt?? Hur mkt kostade den?Fru oktober skrev 2008-09-27 11:17:28 följande:
    Jag har också köpt en, men jag gillar den inte alls. Nu har jag köpt en jättefin torsolette med strumpebandshållare och fina trosor till istället.
  • Stardusty

    Hmm, jag funderade på det ett tag också men tror nog att det blir lite för varmt att ha korsett under klänningen, dessutom är det redan en korsett inbyggd i min klänning... Men man kanske kan köra utan bh om man redan har korsett inbyggd?

    Mrs Fr skrev 2008-09-27 14:02:54 följande:


    Jag har också köpt en, men jag gillar den inte alls. Nu har jag köpt en jättefin torsolette med strumpebandshållare och fina trosor till istället.
  • mct

    Idag så har jag blivit provsminkad och det känns bra. Det är ju alltid bra att ha det gjort så man inte står där på sin bröllopsdag och tycker att det ser för jävligt ut..

    Så var det dags för svensexa =) Dom hämtade min m2b idag kl 09.00. Han fick ta på sig en blå overall och en STOR svart peruk. Det jag vet att dom skulle göra var att åka till Liseberg och ha 5-kamp. Sen så vet jag inte mer och det är väl lika bra kanske =/

  • jomab

    tja
    min m2b är på svensexa idag... kul för honom. tror att han anande lite grann eftersom det nu bara är en vecka kvar till bröllopet. Själv blev jag möhippad förra lördagen när jag va hemma i byn för att fira min lillebror som fyllde år, som kommer barndomskompisarna och kidnappar mig, det va jätte skoj.. och i torsdags när jag skulle åka för att hämta min m2b efter hans jobb så dyker där upp massa nya kompisar härifrån stan, och jag blev möhippad ytterliggare en gång. Men det va jätte kul och över förväntan :) Är nyfiken på va det hittar på med min m2b idag. Vet ingenting, bara att att de skulle komma idag kl 10 och hämta honom och de gjorde de också.. Får väl se när han dyker upp..

    Usch jag ät förkyld, känner mig uttråkad... tar det mest lugnt. Tänkte plugga idag men har inte haft lust. Inte lust till att fixa inför bröllopet heller.. bara lust för en slapp dag, men nu börjar jag känna mig lite för seg..

    Är ganska nervös inför bröllopet. Fatta vart stort att gifta sig! Kan nog inte riktigt förstå att det bara är 6 dagar kvar nu innan det samlas massa vänner, familj för att fira att ag och min m2b har gift oss!!! så roligt.. :)

  • nossan

    Imorse kla 10.00 bankade som attans på våran dör, höll på att flyga upp i taket, visade sig att där står grabbarbna grus och drar ut min blivande på svensexa..*s*...gisses va jag skratta när dom for in, min blivande fick börja med att hutta jägermaister ur sån här miniflaskor och slänga på sig kläder, fram sträcker dom en soppåse som han ska slänga ner en massa varma kläder...hmmmm....*s*
    kan oxå påpeka att han hade bara ätit lite yoghurt till frukost.
    Fick ett sms vid 17 tiden från han, han lever än å har det bra, dom hade varit till västerås och fäktas! Det har han alltid velat pröva sen han va liten så det va skoj=), nu sitter grabbarna grus hemma hos våran bestman och kör lite hårdrock och dricker öl, vet att dom ska ner till stan i kväll å hitta på en massa bus där senare, å min blivande tror sig få en lugn kväll med grabbarna grus....hehe.....å nu börjar jag ana att min möhippa är nästa helg. jobbar denna helg ledig nästa å så jobbar jag igen, så jag kan nog räkna ut 1+1....*s*....nervös blev jag nu=))...ha det gött alla blivande rudar där ute=)

  • mct

    Då så är det 5 dagar kvar till dagen D. Kan knappt tro det. Det är mycket som ska fixas. Ska sola en gång till så att jag inte ser ut som ett spöke. Sen så bär det av till frissan för en genomgång med saxen. Är säkert ett år sedan sist. På torsdag ska jag på manikyr. Det ska bli härligt med lite ompyssling.

    Hur går det för er andra oktoberbrudar?

  • hgav

    Jag blev hippad i lördags. Hade en jätte rolig dag med frukost hos min syster, repellering från en bro, sminkning, styling och fotografering för "secret box" liknande bilder. Jätteroligt. Sen hade vi en kanonmiddag hemma hos en av tjejerna. Härligt!
    i kväll skall jag till frisören och slinga håret inför uppsättningen och strax ska vi iväg och beställa tårtan... det börjar falla på plats så sakteliga. Kan tänka mig att ni som ska köra nu pålördag börjar bli rejält pirriga (jag har ju trotsa allt nästan 2 veckor kvar )

  • Sötis1985

    Hej tjejer, är det någon annan än jag som börjar bli lite lätt pirrig? Kan inte fatta att det är mindre än två veckor kvar... börjar känna att all små saker som jag skjutit på börjar bli lite bråddis med. Just nu letar jag dukar till borden och papper till vigeselprogramen... inte det lättaste.. och tyvärr får jag inte så mycket hjälp av min M2B då han måste plugga :( men det ska nog gå bra ändå. Han har varit så duktig och hjälpsam med det övriga till bröllopet, jag har verkligen tur som får gifta mig med en så underbar kille. Vi har varit tillsammans ett år nu torsdag och det känns så underbart att veta att vi bara några dagar senare ska bli man och hustru.

    Jag har tänkt att jag skulle fixa till lägenheten lite tills vi kommer hem från bröllopet, någon som vet var man i Sthlm kan köpa typ rosenblad i tyg som man kan strö på golvet? Har ni några andra bra tips hur man kan skapa lite mysig romantiskt stämning när man kommer hem igen? (Till sakne hör att vi bor i Sthlm och att vi gifter oss i skåne och inte kmmer hem förrän på måndagen efter bröllopet)

Svar på tråden Oktober