Inlägg från: jomab |Visa alla inlägg
  • jomab

    Oktober

    ahh va fort tiden går... jag gifter mig den 4 oktober, såg först nu att ni hade en lite tråd här : )
    det mesta känns ganska klart för oss.. var idag på konsultation hos frisören, höll på att bli nervös för vi bestämde att jag ska göra lite ljusa slingor.... men jag har bestämt mig att lita på henne, hon verkade bra. klänningen kan jag inte hämta först om en vecka.. den 25 sep, men åh vad jag ser framemot det, hoppas de har sytt in den bra nu...

    Har också börjat drömma massa lustiga saker...
    Har ni andra som gifter er 4 oktober mycket kvar att göra??

  • jomab

    tja
    min m2b är på svensexa idag... kul för honom. tror att han anande lite grann eftersom det nu bara är en vecka kvar till bröllopet. Själv blev jag möhippad förra lördagen när jag va hemma i byn för att fira min lillebror som fyllde år, som kommer barndomskompisarna och kidnappar mig, det va jätte skoj.. och i torsdags när jag skulle åka för att hämta min m2b efter hans jobb så dyker där upp massa nya kompisar härifrån stan, och jag blev möhippad ytterliggare en gång. Men det va jätte kul och över förväntan :) Är nyfiken på va det hittar på med min m2b idag. Vet ingenting, bara att att de skulle komma idag kl 10 och hämta honom och de gjorde de också.. Får väl se när han dyker upp..

    Usch jag ät förkyld, känner mig uttråkad... tar det mest lugnt. Tänkte plugga idag men har inte haft lust. Inte lust till att fixa inför bröllopet heller.. bara lust för en slapp dag, men nu börjar jag känna mig lite för seg..

    Är ganska nervös inför bröllopet. Fatta vart stort att gifta sig! Kan nog inte riktigt förstå att det bara är 6 dagar kvar nu innan det samlas massa vänner, familj för att fira att ag och min m2b har gift oss!!! så roligt.. :)

Svar på tråden Oktober