• Mrs Fr

    Oktober

    Gamla tråden har stängt, så här är en ny!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-19 20:40
    Här är listan i dagsläget:

    4 oktober:
    JohannaTotte
    Mrs Fr
    Kärlek ger näring åt själen
    Pingi
    sockerbollen
    gabriella jens
    mc lind
    gullolle
    mct
    Hippiefridolina
    Fru Oktober
    lindan 77
    Oktober4

    11 oktober:
    snaily
    Lakritspuck
    MrsNorell2b
    20081011
    hgav
    Snödrope08
    friida
    sötis1985

    18 oktober:
    jolpe
    karmag
    oktober 18
    LCDS
    metoo

    25 oktober:
    zizzi79
    HelenaOlivia 25/10 2009

    Hemligt datum i oktober:
    Nedina

  • Svar på tråden Oktober
  • hgav

    Håller med MrsFr skulle heller inte ta in ljung pga vidskeplighet.
    Vi träffade vår vigselförrättare i torsdags och idag har vi varit och tittat på dukning. Känns verkligen som om det närmar sig.

    Bra jobbat 20081011 - hoppas du kunnat njuta av kycklingsalladen

  • Nedina

    Skrålli, skulle inte heller ta in ljung, av samma anledning som de andra. Är också ute efter ungefär samma färg på blommor, så jag förstår tanken.

    20081011, 6 kg är ju jättemycket! Så duktig du är! Antar att kycklingsalladen var rätt god.

    Gullolle, så otroligt trist med ringen. Hoppas ni kommer fram till någon lösning som känns bra!

    Har alla ni andra redan fått era klänningar? Är det bara jag som fortfarande väntar på min? Gifter mig ju i sista halvan av oktober, så är ju ett tag kvar än, men längtar ändå fasligt mycket!

  • nossan

    jag köpte min klänning för flera månader sen. ska bara tillbaka dit den sista september för att sy upp och sy in den lite=)

    Skulle ha fått ringarna i torsdags men dom är försenade då dom ska skickas till en speciell tillverkare som gjort dom (hon som sålde glömde bort det tydligen)

    får även inte plats med min blivandes namn i den så det kommer bara stå datum i min men våra namn i hans. och det fick jag veta i efterhand.

    kommer förhoppningsvis på fredag iaf=)

  • mct

    Då så har man blivit hippad!
    Började med ciderprovning och sen så blev jag utklädd till en playboykanin och fick gå omkring och sälja godis på stan. Fick allt sålt =) Sen så spelade vi bingo och bowling. Som avslutning åt vi god mat. Det var en lyckad dag..

  • Mrs CJ

    Jag beställde min brudklänning i maj och den har nu kommit. Dock har jag inte sett den utan ska tillbaka till butiken om 1,5 vecka för sista provning. Ska bli så spännande.

    Vigselringen har jag sett och den var så fin. Men vi kommer inte att hämta hem den förrän precis innan bröllopet. Vill inte ha den hemma liggandes i byrålådan.

    Mindre än 4 veckor kvar och det känns i hela kroppen jag kan meddela. Väldigt mkt på jobbet nu också så det kommer att vara full rulle och spring ända fram till bröllopet. Får verkligen ägna bröllopsresan till att vila upp, lata oss, äta gott, sola, bada och läsa. Bara umgås vi två .

  • sofia magnus

    Vi ska också gifta oss i oktober, den 18/10 i Viken, Skåne.

  • sockerbollen

    Jag har också blivit hippad! Stod som fallen från skyarna flera sekunder innan poletten trillade ned. Kul att verkligen bli totalt överraskad! Provade underkläder till bröllopsdagen, tog danslektion, fixade autograf från kändis, relaxade med bastu, bad, hårinpackning, ansiktsmask, godis och snacks. Middag efter det och sedan ut på lokal. Hade så himla kul, en underbar dag som jag kommer minnas med glädje!

    Imorgon ska jag prova klänningen en sista gång. Idag lämnade jag in förlovningsringen då den är för stor, känns tomt på ringfingret, men snart kommer den tyngas av två fina ringar istället för en - hurra!

  • Nedina

    Prästen ringde nyss! Hon ville boka in en tid som vi kan träffas! Kunde inte riktigt prata med henne nu, men vi ska höras i kväll. Snacka om att det pirrar... nu börjar det verkligen kännas att det är nääääära!

    Vi har börjat fundera en massa på om och isf när det blir möhippa och svensexa. Är lite kontrollmänniska så det känns lite tufft att helt släppa kontrollen och inte veta varken om, när eller vad.

  • nossan

    Hur lång tid innan tar prästen kontakt med en? vi gifter oss den 18 oktober och jag har inte hört något från nån präst från fors kyrka.

    Jag kanske är tidigt ute med att prästen ska ringa men man blir lite orolig att det blir för nära inpå bröllopet.

  • Stolen Hearts
    nossan skrev 2008-09-16 11:57:58 följande:
    Hur lång tid innan tar prästen kontakt med en? vi gifter oss den 18 oktober och jag har inte hört något från nån präst från fors kyrka. Jag kanske är tidigt ute med att prästen ska ringa men man blir lite orolig att det blir för nära inpå bröllopet.
    Vi ska också gifta oss den 18:e och har inte fått något livstecken från prästen heller.
Svar på tråden Oktober