• Mrs Fr

    Oktober

    Gamla tråden har stängt, så här är en ny!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-19 20:40
    Här är listan i dagsläget:

    4 oktober:
    JohannaTotte
    Mrs Fr
    Kärlek ger näring åt själen
    Pingi
    sockerbollen
    gabriella jens
    mc lind
    gullolle
    mct
    Hippiefridolina
    Fru Oktober
    lindan 77
    Oktober4

    11 oktober:
    snaily
    Lakritspuck
    MrsNorell2b
    20081011
    hgav
    Snödrope08
    friida
    sötis1985

    18 oktober:
    jolpe
    karmag
    oktober 18
    LCDS
    metoo

    25 oktober:
    zizzi79
    HelenaOlivia 25/10 2009

    Hemligt datum i oktober:
    Nedina

  • Svar på tråden Oktober
  • Kärlek ger näring åt själen

    I våra står det våra nicknamnes O datum Vi ville ha det lite mer personligt eftersom våra namn står i f-ringen


    20081011 skrev 2008-09-04 20:28:24 följande:
    idag var jag och provade min vigselring innan de skulle sätta i stenarna den satt som en smäck, men vi läste graveringen och de hade missat bröllopsdatumet i m2b:s ring och hade stavat mitt namn fel i min vigselring......jag stavar med z och de hade stavat med s....snacka om att det är tur att man dubbelkollar och är ute i god tid! fresten vad har ni skrivit i era vigselringar??
  • Kärlek ger näring åt själen

    Igår var det exakt en månad kvar till vi gifter oss. Jag kan alltså inte FATTA Det... Det känns helt otroligt.

    Jag har även gjort den sista ändringne på klänningen. Fick sy in den ca 10 cm..

    Ni andra.. hur har det gått för er? har ni provat klänningen än?

  • 20081011

    Wow att du fick sy in den så mycket.....jag har inte vågat prova den ännu...*ler* är så rädd att den ska sitta tajt....kommer prova den nästa söndag när jag är färdig med min pulver diet!

    Kärlek ger näring åt själen skrev 2008-09-05 16:14:19 följande:


    Igår var det exakt en månad kvar till vi gifter oss. Jag kan alltså inte FATTA Det... Det känns helt otroligt.Jag har även gjort den sista ändringne på klänningen. Fick sy in den ca 10 cm.. Ni andra.. hur har det gått för er? har ni provat klänningen än?
    Nu på kvällen så har jag bytt ut två av mina påsar mot lite knäckebröd...så jag får tugga ngt!!!Har iaf gått ner 3.5kg sedan i måndags!så det är skönt!!!
  • Christino fino

    Hej alla Oktoberbrudar!

    Jag gifter mig den 4e ute på Väddö på två kollogårdar och tänkte höra om någon har förslag på folk som kan jobba i köket och med att städa både på natten och när alla åkt vid lunchtid dagen efter.

    Gärna någon som tar lite egna initiativ så ingen måste "putta igång" denne ;)

    Vi har kan ge typ 600 per person i fickan men med möjlighet att få 2000 extra om man städar gården (damsuger rum och städar badrum/kök och samlingsplats)

    Eget sovrum för de som hjälper till finns

    Kontakta mig -christino fino om ni vet någon eller är sugna själva. Jag ställer mer än gärna upp på samma sak på era bröllop -fotar(journalist), serverar, lagar mat, städar osv...

  • Kärlek ger näring åt själen

    Ja jag blev helt ställd själv faktiskt. Jag visste att jag hade gått ner (ofrivilligt) men inte att det skulle bli så mkt.. fast iofs jag har gått ner ca 9 kilo sedan mars så

    Jag förstår dig.. det är inte lätt att bara äta soppa eller dyl..något måste man ha o knappra på Grattis


    20081011 skrev 2008-09-05 20:16:40 följande:
    Wow att du fick sy in den så mycket.....jag har inte vågat prova den ännu...*ler* är så rädd att den ska sitta tajt....kommer prova den nästa söndag när jag är färdig med min pulver diet!Kärlek ger näring åt själen skrev 2008-09-05 16:14:19 följande:
    Nu på kvällen så har jag bytt ut två av mina påsar mot lite knäckebröd...så jag får tugga ngt!!!Har iaf gått ner 3.5kg sedan i måndags!så det är skönt!!!
  • sockerbollen

    Ingen av er som ska gifta er den 4 som börjar fundera över möhippa? Inte så förfärligt många helger kvar nu...

  • mct

    Jag vet datum när min höhippas ska vara men inte vad som kommer att hända. Ska bli spännande men samtidigt så är jag lite rädd för vad dom har hittat på. Men det blir nog inget hemskt får jag hoppas..

    Har inte provat min klänning på ett tag men får väl hoppas att den inte är för lite/stor. Det är snörning bak så det ska nog inte vara några problem.

    Har börja sola en gång i veckan så att jag inte ska se ut som ett spöke på dagen D. Härligt att vara lite brun. Någon mer som är i behov av lite solarium =)?

    Nästa helg (13/9) så ska "festkommiten" träffas och diskutera det sista inför bröllopet och så ska vi titta på lokalen en gång till. Se så att alla pusselbitar är på plats och att allt är bokat etc.

    Nu så är det inte långt kvar för oss som ska gifta oss den 4:e okt. Börjar ni blir nervösa?

  • Kärlek ger näring åt själen

    Jag är inte orolig för möhippa eftersom jag inte kommer att ha någon

    Det är 28 dagar kvar för oss som gifter oss den 4 okt

    Jag börjar bli grymt nervös *Skrattar* PRata med en nära vän sedan 9 år tillbaka och han hade aldrig hört mig så nervös som jag är nu *skrattar*

    Vi ska träffa kantorn imorgon och idag *Snart* Så ska jag iväg på en buggkurs (ska bugga med pappa). Så det börjar närma sig rejällt. Ska försöka hinna med att träna lite med gubben med *skrattar*

  • Mrs Fr

    Nu är min m2b och min blivande svärfar på väg till Tyskland för att inhandla all alkohol.

    I veckan som kommer ska jag
    * prova klänningen för sista gången innan
    * hämta ringen
    * träffa floristen

    Angående möhippa börjar jag befara att jag inte kommer att hippas... Jag har ingen syster eller tärna, och det brukar ju vara dom som ordnar. Den som jag skulle kunna tänka mig (min bästa vän) åker bort nästa helg, sen helgen efter det ska min m2b på sin svensexa, och helgen efter det har min bästa vän sina 2 bonusbarn hos sig så då passar det ju inte. Sen är det ju faktiskt dags för bröllop. Nåväl, bara bröllopsfesten blir kul så är jag nöjd, men det vore ju väldigt kul att ha en dag/kväll med tjejkompisarna.

    Annars börjar jag känna mig lite småstressad. Vi har fortfarande ganska mycket kvar att fixa, och tiden räcker liksom inte till när man har två små barn. Imorgon ska vi sätta oss och göra en detaljerad lista på ALLT som ska ordnas, och sen ska vi sätta fart och pricka av.

  • Mrs CJ

    Finns två helger som fortfarande är obokade som möjligtvis kan bli aktuella för möhippa, men vi får väl se.... .

Svar på tråden Oktober