Inlägg från: karmag |Visa alla inlägg
  • karmag

    Oktober

    Hej! Nu har även jag hittat hit! 18 oktober gifter vi oss!!

  • karmag

    Många oktober bröllop!! Härligt med höst även om man vill att sommaren ska vara varm och vara läänge med sol och bad. Måste dock säga att man väntar lite ivrigare på hösten i år, ha ha. Nu har jag äääntligen pysslat klart med våra inbjudningskort. Har gjort en tavla och skrivit mitt eget postnummer när det skulle vara svärföräldrarnas....(osa-adressen) Typiskt. Fick lite ångest men det skiljer ju bara en siffra och inte många lär skriva och svara? Eller vad tror ni? Man får väl ringa de som inte svarat i tid för att höra om det kommit bort i posten? oj vad jag retar mig.

  • karmag

    jag har äääntligen fått ut alla inbjudningarna i förra veckan!! En stor lättnad! Hindersprövning + namnbyte inskickat för ca 2 veckor sedan....undrar hur lång tid det nu ska ta? Annars är det väl mest tårtan och kläder till brudgummen som inte är helt 100. Ringarna är inte heller fixade. Tänkte beställa en ny till mig och göra en mindre förändrin i förlovningsringarna så mannen också får ngt nytt till den stora dagen!

  • karmag

    Jisses vad många små detaljer man kommer på efter hand...Nu har jag precis köpt organza-påsar på ebay till ris och små "gåvor" till gästerna. Tänkte stoppa i chocklad eller mintkarameller....Hur ska ni göra? Jag funderar också på hur jag ska göra namn-plac. korten. Kanske skriva på löv eller det blir för mycket? Annars kanske sätta små namnetiketter på godispåsarna?

  • karmag

    Hej alla höstiga brudar! Jag har börjat fila på bordsplaceringen även om man får göra om den senare när osa har passerat. Annars planerar jag också att dekorera med hösttema. Hoppas att det finns några löv kvar den 18:e bara. Spraylack från tex panduro är kanon. Vad ska ni ha för tårta? Det är mitt projekt nu... Farfar är gammal konditor så han ska bygga våningstårta men jag inte vad det sk vara i och hur den ska se ut...

  • karmag

    Vi har samma "problem" med att hitta en barnvakt till sonen (snart 2 år) Hoppas att det ska lösa sig! I övrigt har jag precis beställt jättesnygga konstgjorda höstlöv för ca 9 dollar/100 st. Hoppas att det blir bra. Bra att ha som backupplan om alla löven är borta den 18:de....

  • karmag

    Var hittar ni psalmerna? Finns texterna på nätet eller är det bibeln som gäller?

  • karmag

    Även här går det trögt med beskeden... 12 st har tackat nej...Trist men i de flesta fallen är det släktingar som bor utomlands så det hade vi räknat med, annars är det var ca 10 st som svarat ja av 74 inbjudna. Hoppas att det blir några fler i slutet... Tunn fest det blir annars, haha. OSA 15 sep så det är ju gott om tid än. Orolig blir man dock.

  • karmag

    jag har fått ihop: lånat(diadem av en väninna)
    nytt:klänning
    fått :örhänge
    blått:får bli strumpeband
    Gammalt får jag leta fram...

    Kansk inte så viktigt men ganska kul!

  • karmag

    Ja visst närmar det sig...jag har köpt superfina papper till festprogrammen på matton i malmö. Har fått problem med min överdel till klänningen eftersom den dolda blixtlåset i sidan släpper så fort man rör sig....då trillar den ju av!!! Man vill ju inte stå naken framför prästen....har lite ångest över detta men får väl sy in mig i den eller något. Ska gå tillbaka till affären och se vad de har att säga... Försöker att inte få panik. Annars har jag köpt dukar på jysk rea. Vita, krossad sammet. Väldigt prisvärt!!

  • karmag

    Mina tärnor ska ha bruna tre kvarts långa klänningar från foreveryours! Finns i mitt galleri! Jag har inte kommit så långt som till vigselprogrammen. Måste man ha det?

  • karmag

    Svävar mellan panikkänslor och lugn ... Farfar ska göra tårtan men har blivit sjuk...troligen ordnar det sig med operationsärret bara går upp hela tiden... (han är pens. konditor)Har en massa saker kvar och tiden har liksom runnit ifrån mig, haha. Dagis-baciller som har tagit all ens ork. En annan har inte beställt ringen....gjort klart festprogrammet...handlat alla bordsdekorationer....ojojoj kanske ska skynda på lite? Kanske dags att ta tag i saker och ting. Ringen är dock bestämd och har talat med min guldsmed som ska göra den. Ska konservera höstlöv idag och hoppas att de blir fina nog till dekorationer... Festprogrammen är under konsrtuktion så om allt går som det ska så borde de snart bli klara. Måste handla underkläder till bröllopsnatten bara....=) Känns som om jag har 1000 saker att göra innan vår dag 18 okt. 17 dagar kvar.........

  • karmag

    Stort lycka till, de första Oktoberbrudarna 2008!! Ni måste berätta allt om er dag sedan!

  • karmag

    Grattis till alla nya fruar! Jag blev också hippad! Hade en superskoj dag med många av mina vänner. Det var allt från "fångarna på fortet" till helkroppsmassage med arom oljor+ansiktsbehandlingar och singstar, lunch, middag med efterföljande helkväll på stan! Kunde inte varit bättre! Känns som om det närmar sig med stormsteg! Undrar om någon har bra tips på höst eller vigsel-psalmer. Vad hade/ska ni ha?

Svar på tråden Oktober