Inlägg från: Lindan77 |Visa alla inlägg
  • Lindan77

    Oktober

    Ska också gifta mig den 4 oktober! Tiden bara rinner iväg och hur mycket som helst kvar känns det som....Tur att jag inte är ensam:)

  • Lindan77

    Jag har köpt en kofta på Vero Moda en tunare naturvit, stämmer inte riktigt med klänningen för den är helt vit, men det är ju bara i fall att det är kallt och vi är ju inte ute så länge. Den är jätte fin med knappar mitt på ryggen.

  • Lindan77

    Våra nya förlovningsring 5600 för båda), min vigsel ring 8700:-

  • Lindan77

    Tiden går fort nu. Har en del kvar att göra. Massa pyssel men tar mig liksom inte för. Tyckte nyss det var månader kvar, nu bara 16 dagar. Hoppas inte vi glömer något. Mina drömmar är mest om det att jag glömer saker och maten inte räcker och att platserna stämmer inte, prästen kommer inte, klänningen är för stor m.m. Är nog väldigt stressad över detta innerst inne. Men känner mig inte så på dagarna. Och det lär väl inte bli bättre antar jag!

  • Lindan77

    Har haft min hemma länge. Tar på den på morgonen, eftersom den är puttsad så är båda ringarna lika fina.


    20081011 skrev 2008-09-18 20:16:15 följande:
    tjejer, hur har ni tänkt göra? Jag ska ha en ny förlovningsring och vi ska hämta de imorgon...ska jag sätta på mig förlovningsringen imorgon eller vänta med den till vigselringen??? Är ju bara 3.5 vecka kvar så klarar ju att vänta, men hur hade ni gjort??Eller hur har ni tänkt göra? M2B ska ju inte sätta på sig sin ring förren vigslen....ohhh ska bli så spännande att hämta hem ringarna...får nog lägga de nere hos mamma så jag inte provar den hela tiden..*ler*
  • Lindan77

    Min m2b är också iväg idag!
    Mrs Fr skrev 2008-09-20 10:10:05 följande:


    Idag är min m2b iväg på svensexa. Hoppas att han får en kul dag!!
  • Lindan77

    Stress, stress och åter stress. Huvudet hinner inte med riktigt. Listorna blir fler och fler. Känns som att jag kommer glömma en hel del. Men kul ska det bli! Snart är vi där alla 4 Oktober brudar......

  • Lindan77

    ÅHHH tänker på alla er brudar som har erat roliga framför er. Gifte mig den 4 oktober och det var hur mysigt och underbart som helst. Skulle kunna göra om hela dagen igen. NJUT säger jag bara. Vädret var ju inte det bästa, men vi blev ju gift i allafall. Festen och allt var bara hur roligt som helst. Det var verkligen dagen med stort D!

Svar på tråden Oktober