Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen... omgång 9

    Sister
    Har jag missat nåt? Har du gått och skaffat dig en fästis?!? Iofs det kanske är samma sak som sambo. Några kallar ju grabbens päron för mina sväron. Jag skrattar och skruvar på mig varje gång.
    Är det systemets Ecologica? Jag har smakat på den vita, tror den var ok. Vi pratar också om ny damsugare. Vilket märke har ni köpt,är den bra(värd pengarna)? Va dumt av din arbetsplats att komma på såna tankar. *fy skäms*

    Anne
    Är det dags? *kramar*

    Vickan
    Jag har också varit gräsänka. Grabben är ute och paddlar med jobbet nånstans mellansverige. Men imorrn är han tillbaks. *moahahaha*

    Dags att sova i min degiga värld. Go natt brudar!

  • MuffinsTönt

    Sister of the Night skrev 2008-08-30 00:14:19 följande:


    Hm, kommer inte ihåg på rak arm vad det är för märke *hade du inte redan lagt dig hade jag kunnat gå och kolla men det kan vi ta en annan gång* men den skulle vara godkänd av astma och allergiförbundet, en knallorange sak, den var inte så dyr och den suger bra som tusan (men till skillnad från *företagsnamn* så suger den på ett positivt ochförväntat sätt )
    Hmm... Du pratar fortfarande om vin va? *kliar på huvet* Annars är den enda knallgul sak jag kan komma på nu är ... hmm ingeting.
  • MuffinsTönt

    Jag har också tänkt göra en såndär fotobok till grabben med bilder på oss som present. Fast det gäller att samla på sig tillräckligt med bilder för att man ska kunna välja fritt. Lite svårt när vi är så lata på att ta bilder på oss.

  • MuffinsTönt

    Sister of the Night skrev 2008-09-01 21:39:02 följande:


    Dammsugaren, Muffins....
    Haha! Jaha, pratade du om den. Kul att den suger bra då.
  • MuffinsTönt

    Nenne
    Jag har rosendoften men det funkar bra med aloevera.

  • MuffinsTönt
    nennesjuttioåtta skrev 2008-09-02 17:13:27 följande:
    använder du rasullera och tvättar emd eller? Jag hängde inte med, du blev så ivrig.
    Psst,vadå ivrig! *haha*
    Jag använder rasullera i vanliga fall. Annars använder jag Urtekrams balsam när jag ska göra inpackning.

    Ang sista schampo grejen... Jag skippade det och använde bikarbonat + äcv istället. Billigare än att gå och köpa en schampo för att använda en gång. Klart, om du har det hemma så varför krångla till det?
  • MuffinsTönt
    nennesjuttioåtta skrev 2008-09-02 21:57:14 följande:
    perfekt! Men, hallå - bikarbonatet, har du i det som pulver eller blandar du det med lite vatten *puckonenne*I suck!
    Haha,glömde ge dig en beskrivning på det.

    !!!OT VARNING!!!

    Jag tog 1-2 msk bikarbonat och blandade med ca 1 msk vatten. Det ska vara slush-aktig. Till detta behövs även ÄCV/citron blandning. Ta 1-2 tsk äppelcidervinäger/citronsaft från frukt eller flaska och späd till 1L KALLT vatten. Detta görs strax innan dusch.
    Väl i duschen blöter jag ner håret ordentligt,masserar hårbotten och så. Tar lite bikarbonatblandning i taget och masserar in det i hela hårbotten. Obs, endast hårbotten. Massera nogrann (3-5min) och sen skölj det med vatten samtidigt du forsätter att massera och nu gärna i längderna också.
    När du tycker det är rent (eller armarna håller på ramla av ) tar du äcvblandningen och doppar ner håret (om du har långt hår) i kannan 2-3 ggr och sen avslutar du med att skölja igenom hela håret, speciellt hårbotten med denna blandning. Håret kommer att lukta vinäger men försvinner när det har torkat, annars luktar det inget om du väljer citron (va försiktig för ev fruktkött)
    Försök att inte kamma eller borsta håret när det är blött.

    Som sagt, mer jobb men bättre än att köpa en flaska för att använda en gång. Har jag glömt ngt?!?!
  • MuffinsTönt
    viktualia skrev 2008-09-02 22:18:41 följande:
    vaddå OT-varning?!? här finns väl inget OT.. fniss fnissoch godnatt!
    HAHAHA, du har så rätt Vickan! *rodnar*

    Förresten, av en slump såg jag att idag var precis ett år sedan jag registrerade mig på BT och joinade "nu har vi gjort det igen"-tråd nr x. :o *wooow*
  • MuffinsTönt

    Men Nenne, läs igen.


    MuffinsTönt skrev 2008-09-02 22:15:14 följande:
    Massera nogrann (3-5min) och sen skölj det med vatten samtidigt du forsätter att massera och nu gärna i längderna också.
  • MuffinsTönt

    Men asså, jag fattar inte. Det MÅSTE va längre än ett år sen. För jag kom in i 2a tråden eller ngt. Då Majsan var kvar. Det måste va ett tag sen va?!?

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen... omgång 9