Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen... omgång 9

    Åh, jag har försökt färga mitt hår rött men det funkar inte. Jag har mörkbrun som skiftar i olika nyanser. För att det ska funka med färgning måste jag bleka håret. Det är sååå skadligt. Nä, får titta på Grabbens hår o vara avis istället.

    Anne och Mrs B
    Har ni fräknar överallt? Grabben har det mest där han får solen på sig. Armarna och ansiktet. På kroppen är han nästan blek.

  • MuffinsTönt

    Oms
    Japp,det är imorgon. Ska träffa doktorn redan 9.20 för att snacka om narkos, ryggradsbedövning eller lokalbedövning. Sen nån timme efter det är det dags. Så om du är ledig vid lunch imorrn o känner för en minipass får gärna pompoma lite.
    Va söt det låter, äkta syskonkärlek.

  • MuffinsTönt

    hej tjejer! Tack för pompom. Nu är jag hemma igen. Det gick bra! Läkarn sa att menisken var hel. De trodde den var sönder o satt i kläm. Men så var det inte. Det var korsbandet som var delvis inflamerad o den biten var av. De skar bort den biten så nu ska allt va frid o fröjd. Glada nyheter!

  • MuffinsTönt

    Mrs B
    åh, jobbigt! Hoppas det går över snart. *håller tummarna*
    Jag har lite svårt att hänga med.. Du har två söner? Vem är störst? Vågar inte skriva ngt ifall jag blandar ihop med nån annan i granntråden.

    Idag känner jag av smärtan. Småont hela tiden. Voltaren gör mig mest sömning. Nu är jag inte lika kaxig som igår då lokalbedöningen verkade. Då skuttade fram som e ånglok.

  • MuffinsTönt

    anne på grönkulla skrev 2008-06-27 17:16:31 följande:


    Blir du trött av voltaren, muffins?
    Jag tror det är den som gör mig trött o sömnig. Det är väl en vanlig biverkning eller?
  • MuffinsTönt

    ah! Ok,jag får läsa vad det står på pappret som finns med på förpackningen. Jag måste va halvt om halvt vaken igår. När jag kom hem igår tog en voltaren som ssk skickade med TILLSAMMANS med två panodil. Det tyckte jag var skitsmart. Men nu kommer jag inte ihåg varför jag gjorde det. Sa ssk det eller tänkte jag själv. För jag har fortfarande ont -även efter voltaren. Hm...

    Tycker du att Voltaren hjälper nåt Anne?

  • MuffinsTönt

    Vickan
    Va avis jag är på dig!! Jag är hemma o funderar på om jag ska skutta ner till torget en sväng eller om jag ska sitta hemma o mögla. Grabben ska till den där Metaltown festivalen. *psst*

  • MuffinsTönt

    Mrs B
    Aha! Ok, då hänger jag med. Hehe, själv har jag inga barn. Är bara 24 så jag har några år på mig innan klockan börjar ticka. Även Mr G har inga planer heller, tur är väl det! Vi har faktiskt pratat om det. Jag har gått från "inga barn" till "kan tänka mig i framtiden".

    Låter mysigt med tjejdag.

  • MuffinsTönt

    Oj, trodde "allas" klocka börjar vid 29 typ. Min kompis (samma ålder som mig) klocka började ticka redan förra året o nu ska barnet födas i slutet av sommarn.

    Om och när jag får barn vill jag att det ska vara en flicka med lockigt hår och gärna lite rött i.

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Ugh, va läskigt det låter. Hur lyckas man bryta nyckelbenet? Nu känner jag mig som Bambi,har nte gjort nåt farligt tills nu.

    Mrs B
    Guldiga lockar funkar också, jag älskar lockar. Fast det kanske är mer sannorlikt eftersom Grabbens bror har blonda lockar. Shit, låter farligt.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen... omgång 9