Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen... omgång 9

    Åh, superbra sida Nenne. Vågsurfing med kajak låter som ngt han tycker om. Om jag vågar låta honom så att säga. Annars hittade jag ngt till mig själv... köra i en supersportbil i 60min. Åhh!!! *vill göra* Just det, körkort behöver man också! *damn it*

  • MuffinsTönt

    Go natt Nenne (o ni andra också). Gud va mkt action det var här ikväll. KUUUUL!!!

  • MuffinsTönt

    Jag tror grabben skulle tycka om zorbing han också. Han tyckte det var kul att hoppa bundy jump. Fast då får han prova det med nån annan. Jag vågar inte åka nånting på liseberg utom Grodorna.

  • MuffinsTönt
    nennesjuttioåtta skrev 2008-08-19 19:07:29 följande:
    Dock inget för mig, då jag blir yr av att gå i en spiraltrappa t o m.
    Haha,jag me!
  • MuffinsTönt
    Telemarkgrrl skrev 2008-08-19 19:29:49 följande:
    Golf, Muffins? Det var som tusan. Jag tycker att det verkar galet svårt men det är ju alltid härligt med sporter där man slipper bli svettig.
    Japp! Grabben drog iväg mig till golfbanan o satte klubban i handen på mig. *swooff* så flög bollen iväg i en kort men fin båge. Gissa vem som var mest chockad?!? Han blev så glad och sa att jag har en talang för golf. (det sa han om skidåkning oxå. -innan jag vurpade. ) Det gick hyfsat på lektionen, gjorde några bra slag. Vi ska gå till korthålsbanan o träna några ggr innan nästa lektion. Om jag inte har ledsnat på golf innan vår så ska jag ta en kurs lagom till nästa säsong. Nu låter det jätteseriöst men jag lovade att ge det en chans, så det gäller att göra det ordentligt.

    Hur är det med dig Telis? Hitta du nått bra jobb? Resor under semester? Jag hänger inte med tempot i granntråden. Verkar som jag inte har nån koll alls på er .
  • MuffinsTönt

    anne på grönkulla skrev 2008-08-19 21:56:11 följande:


    Golf? Inte min grej... så är det golfprylar din grabb ska få så har jag nog inga bra tips... tyvärr.
    Inga golfprylar just nu. Utanför min budget tyvärr. Satsar mer på klassiska saker. Som vaddå? -det är frågan...
  • MuffinsTönt

    Hej Oms! Åh,vilka minnen du drar upp nu. *drömmer mig bort* Ibland känns det som om jag bor i fel sida av landet. Jag vill också fika!

    Jag har hittat några intressanta jobb. Ströjobb men bättre än inget alls. *peppa peppa*

  • MuffinsTönt

    Vad har du gjort i sommar?
    * jag har bott på jättemysig hotell med stoor bubbelbadkar i två dagar, Det enda vi har gjort var paddla och bada i karet. Sen har Grabben åkt till Norge o klättrat i berg. Jag har åkt ut till havs och badat o solat.

    Vad är ditt bästa sommarminne?
    * Ubermysiga semestern på hotellet.
    Vad är ditt sämsta sommarminne?
    Knäoperationen i början av juli. Kunde inte ta mig nånstans på en vecka. + sjukgymnastik VARJE dag i 2 veckor. Sen blev det 2-3 ggr/vecka.

    Vad önskar du att du hade hunnit med i sommar?
    * Läst lite mer. haft nån mini-renoveringsprojekt i lägenheten. Vi skulle ju tapetera om sovrum o vardagsrum. :o

  • MuffinsTönt

    Hej tjejer! Assså, gud va sur jag är! Jag skickade in en ansökan till en liten lunchställe. Då fick jag ett mejl tillbaka om att tjänsten är redan tillsatt. Men sista ansökningsdan har inte ens gått ut? Ska dem inte kolla igenom alla brav åtminstone? Jag som satt och svettades för det brevet.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen... omgång 9