Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen... omgång 9

    Vickan
    Ny blir jag nyfiken på din antika cykel. Hur ser den ut?

  • MuffinsTönt

    Tack för länken. Vilken stilig hoj. Förstår att du är besviken efter versta´ns besked. Hoppas du kan hitta nån som kan fixa det.

    Själv grubblar jag vidare på hur jag ska våga cykla igen. Inte så lätt när det ögr ont.

  • MuffinsTönt

    SKIIIITTTTTT!!!!!!!

    Min dator har kraschat!!! Och gissa vad!?!?! Idioten jag har inte ens gjort en back up på mina filer. Framför allt bilderna. Mina älskade bilder. Jag tror inte jag kan vara så dum att jag inte tänkte på det men däremot så jäkla otur att jag inte hunnit! *GGGGRRRR*

  • MuffinsTönt
    nennesjuttioåtta skrev 2008-09-10 21:43:43 följande:
    nej muffins! jävla skit!!!!!:-8:-8 kan det räddas på något vis?mitt bakhuvud är skitflottigt redan, tvättade för några timmar sen...skäljde lite dåligt, eller? fan, jag satt under duschhandtaget hur länge som helst ju!
    nenne
    Tricket är massera SAMTIDIGT som du sköljer. Det är det som tar bort smuts och fett. Spelar ingen roll om du står under duschen 2 timmar. Händer inte smack om du inte masserar,då menar jag även hårlängderna. Att du typ kammar håret under vatten strålen. Lite svårt att förklara. Var det balsam du gjorde eller? Själv tycker jag att balsam är lite trickigt eftersom det krävs extremt mkt mer än andra metoder.
  • MuffinsTönt

    Sister of the Night skrev 2008-09-12 21:13:04 följande:


    Nenne, har du bytt schampo eller vadå? Det lät ju hur mysko som helst det där!
    Nenne har slängt schampooflaskan och rotat fram balsamflaskan istället. Typ som mig. Läs "balsammetoden" tråden om du är nyfiken.

    Grattis Telis!

    Åhhh, ångest!!! Vi, snarare grabben, har bestämt för att fixa en födelsedagsmiddag med hans vänner. De senaste åren har det endast varit hans släkt. Vi satt o klurade lite på menyn. Har bestämt oss för en grönästsoppa med pepparrotklick till förrätt. Japp, den som du tipsade mig Vickan!
    Varmrätt har vi inte kommit på. Har ni några tips?
    Till efterrätt blir det gammal hederlig glasstårta. Vi ska ha det på en fre, 27/9 så det får vara rätter som kan förberedas i förväg.
    Present har jag redan fixat. En signerad hälso kokbok. Tänkte först en läcker skorta men så gick jag förbi wettergrens o kocken/författaren stod där o bjöd på snacks. Efter ett tag lyckades han charma mig och jag gick därifrån med en till kokbok.
  • MuffinsTönt

    Va sjutton är en grönästsoppa?!?! Menar förstås grönÄRTsoppa!

  • MuffinsTönt

    Tack för förslaget Vickan. Den låter supergott!
    Vi provade på ngt som heter BodyBalance, en stretch och yoga inspirerad pass. Ojoj va öm jag är idag. Speciellt de ställen där jag inte har tränat på ett tag. Fler såna pass till oss. Mig som behöver mjukare träning och Grabben som behöver bli smidigare.

    Imorrn ska jag på en håraudition. Wella söker hårmodeller. Ska bli spännande o se va dem gör med mitt hår. Om det får godkänd förstås.

  • MuffinsTönt

    nenne
    Aha,har du ingen sånt grej du kan hänga fast slangen på. Jag syftad på hårländerna. Att du ska "kamma" igenom håret samtidigt som du sköljer. Försöka iaf.

    Jag köpte min rassulera på www.bodystore.se
    OM jag kommer ihåg det rätt så kanske du bor just där crearome har sina inspirationsbutiker. Dem har också rasullera, 100 och 500g. www.crearome.se o klicka på inspirationsbutiker.

  • MuffinsTönt

    Ok tjejer. På onsdag ska jag vara hårmodell för en klipp och färgkurs. Jag har gett dem fria händer så det ska bli super spännande!

  • MuffinsTönt

    Jag vet, är suuuper närvös nu. Saknar mitt långa hår redan. Hahaha!

    Tycker inte om att schoppa längre. Allt e dyrt o sitter fult på mig. Speciellt om man måste klippa upp 1 decimeter. Däremot har jag hittat en supersnyg skjorta till grabben. Ska jag verkligen lyxa till det med TVÅ presenter?!?!

  • MuffinsTönt
    nennesjuttioåtta skrev 2008-09-15 21:14:24 följande:
    Klippa upp vadå???
    Där syftade jag mer på byxor. MEn mitt hår ska också klippas upp.

    I och med färgningen så har jag typ förstört balsammetoden. Får börja om.
  • MuffinsTönt
    nennesjuttioåtta skrev 2008-09-15 21:17:04 följande:
    Idag hade jag f ö möss- och vantpremiär! *hutter* Röven och låren frös till is när jag gick långpromenad men nu har jag snart tinat upp.
    Brrr. säg inte så! HATAR KYLA, HATAR SNÖ!!! *zombie röst*
  • MuffinsTönt
    nennesjuttioåtta skrev 2008-09-15 21:17:04 följande:
    Idag hade jag f ö möss- och vantpremiär! *hutter* Röven och låren frös till is när jag gick långpromenad men nu har jag snart tinat upp.
    Brrr. säg inte så! HATAR KYLA, HATAR SNÖ!!! *zombie röst*
  • MuffinsTönt
    nennesjuttioåtta skrev 2008-09-15 21:31:19 följande:
    hahah, ja jag måste börja om innan jag ens har börjat. *pinsamt* Var och klippte topparna och hann inte säga något förrän frisören hade haft i glansdroppar i hela håret. Och där satt jag med ett "Häpp" på läppen... Fast jag tror att det skulle vara grymt kul att vara hårmodell och se vad de kan göra!
    Apropå börja om, jag tvättade håret med endast vatten igår morse. Jag märker att mitt hår mår bättre utav det än med balsam eller andra metoder. Vatten tar bort smuts o fett precis lagom utan att torka ut håret. Den kan hålla upp till 4dar innan det börjar se fett ut. Jag är superglad! Hoppas håret återhämtar sig inom kort.
  • MuffinsTönt

    Sister of the Night skrev 2008-09-16 22:13:29 följande:


    Hej allihopa! Jag vill inte låta alltför negativ Muffin men att vatten tvättar bort fett övergår med ytterst god marginal de fysiologiska övertygelser jag utvecklat efter ett större antal år på planeten.*hummar misstänksamt*
    Hehe, så tänkte jag också ibörjan. Det gäller att vänja håret vid naturligare medel och tålamod.
  • MuffinsTönt

    Nu har jag klippt mig! Shit va annorlunda jag ser ut nu. Kort i nacken med lång snedlugg. Hon har färgat hela håret med brunnyans för att ge lite lyster sen har hon slingat luggen med två olika nyanser av brunt. Supersnyggt, jag fattade inte själv att det var jag.

    Ska mejla er före och efter bilder å fort kameran funkar.

  • MuffinsTönt

    Mrs B
    Förut hade jag långt hår som är uppklippt. Det längsta är till midjan och kortaste är vid bröstet. Så det är mkt som har klippt bort.

  • MuffinsTönt

    Mrs B skrev 2008-09-19 10:42:18 följande:


    Muffins TöntDå var det väldigt modigt av dig att klippa av allt hår.
    Hehe, du skulle sett grabbens min när jag berättade att de fick göra precis vad de ville med mitt hår.
Svar på tråden Nu har jag gjort det igen... omgång 9