Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen... omgång 9

    Ok, jag är sååå sysslolös. Nu har jag läst ikapp i granntråden. Det tog ett tag. Ojojoj,säger jag bara. Tur att man kan hålla sig uppdaterad på annat håll.

    Vickan
    Grattis till fastanställning! *yippie*

    Läste om *hrm... lyckas glömma bort namnet* nån som fick ryggbedövning när hon födde sitt barn. Gjorde skitont och inte 100% effektiv. Tur jag blev sövd när jag opererade. Det var på tal om antingen lokalbedövning,narkos eller ryggbedövning.

  • MuffinsTönt

    Mrs B
    Liseberg är kul! Kolmården har jag också besökt, har för mig det var kul det med. Är det nån rundresa ni ska göra? Komården ligger väl ganska nära Sthlm va?
    Fast egentligen uppskattar jag inte Liseberg så mycket. Jag är så himla rädd för dem där hemska attraktionerna. Blir så lätt åksjuk. Det ända jag kan åka är typ... lilla lisebergsbanan.

    Om ni ska till Götet, kanske ni hinner kolla på Lustgården, "utställning om blommor" som Botaiska Trädgården och Trädgårdsföreningen har. Själv älskaar Grabben och jag Botaniska. Så mysigt där.

    Själv har jag överansträngt vänsterben. Så jäkla ont när jag går, får använda kryckan igen. Belastar stackars ben alldeles för mycket!

  • MuffinsTönt

    Mrs B
    Va synd! Allt sker utomhus med undantag för nåt växthus. Jajamänsan, uppväxta och bor fortfarande i Götet. Har inga planer på att flytta.

    Va skoj med uteaktiviter. *avis* Men på ons lr tors ska vi på bio o kolla in den nya Narnia filmen. Poopcooorn! *muuums*

  • MuffinsTönt

    Tack Vickan!

    Vill skriva av mig här men vet inte vad jag ska skriva om. Jag är såå less på allt. Det gör inte saken bättre om man inte kan gå ut utan att det ska behöva göra ont i jäkla knät. Egentligen är det inte knät som är problemet utan allt annat runt om. Tex jobb- har inte lyckats hitta ngt ströjobb inte innebär lyft, stå eller gå upp o ner. Just idag är jag nog mest sur på Grabben. Hur mkt jobb är det egentligen nu i juli att man inte ens hinner ringa och säga hej? (Jag har inte flyttat ännu, speciellt nu när det är opraktiskt att vara ensam hemma.)
    Han har nog sina orsaker, jag ska inte anklaga honom för mkt. Ibland blir rinner det över.

  • MuffinsTönt

    vink vink! Imorse åkte bandaget av. Jag tror dem använde all kompress o bandage till mitt lilla knä. Inte så konstigt det var svettigt o obekvämt!

    Ah, planerar ni inför semestern. Vi, snarare grabben, funderar på att boka nån sista minuten resa. Om vi hittar nån. Annars vill jag resa till Öland eller Gotland. det låter så myyysigt. Vilken ö föreslår ni?

  • MuffinsTönt

    Spännande med "husvisning". Av nån anledning lyckas jag läsa träSKslott istället för träslott.

    Trevlig helg!

  • MuffinsTönt

    Go Anne! Go Anne! *gör Ricki Lake gester*
    På tal om bilar. Grabben har fått låna sin mammas bil för att köra mig. Känner mig väldigt tjejig nu men jag kan inte låta bli o snegla på honom när han kör. Han har en sån där allvarlig/konc min som gör honom såå stilig.

    Igår var jag på födelsedagsfest hemma hos Mr Gs föräldrar. Jättego middag och en jordgubbstårta med lemon curd. *muums* Får springa till hemköp o skaffa en sån jag med.

  • MuffinsTönt

    Haha, då måste du se jättestilig ut du me!

    Idag gick jag till sjukgymnasten. Usch,hon tyckte jag har varit laaaaaaat. Så idag fck jag en intensiv träningspass. Hon pressade ner mitt knä hela tiden. "Lite mera gumman, lite mera" säger hon med Mat-Tina dialekt.

    Jag ska dit imorrn igen...

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen... omgång 9