Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen... omgång 9

    Vickan - Vi har också börjat tänka på Gotland. Grabben är ledig två i juli och två veckor i aug. Tänker åka nån gång i början av augusti. Vad föreslår du för ativiter (inga för ansträngande, typ klättring)? Och självklart - ett bra hotell! Eller kanske bed&breakfast liknane?

  • MuffinsTönt

    Vickan
    Vi tar gärna emot en uppsats om Gotland. Tack för lite info. Jag kollade på länken, intressanta saker. Hur brukar ni bo där? Egen boplats eller hyr ni?

  • MuffinsTönt

    Tjohej!
    Idag var det riktig sommarpyssel. Grillning -ute på balkong o äta inne. Det var mysigt. Det är redan mitten av juli o grabben börjar sin semester på måndag. Yippie!!!

  • MuffinsTönt

    Heja Vickan heja! *pompomar*

    Själv sitter vi o kollar på en supermysig hotell. Dem har även intressanta aktiviteter. Nu ska vi bara bestämma oss för vilket hotellrum vi ska välja. Svit med massagebadkar eller Svit med STOR massagerbadkar. Kvällens i-landsproblem.

  • MuffinsTönt

    Vickan
    www.hestraviken.se

    Anne
    Jag tycker det är sååå läskigt att köra bil o ut på trafiken. Därför jag har ännu inte tagit nån körkort. Jag cyklar inte ens i trafiken *usch*

  • MuffinsTönt

    Trevlig semester Vickan! Imorrn ska vi åka o paddla och sen bada bubbel.

    Ha det tjejer!

  • MuffinsTönt

    Hallå i tråden! I'm back!

    Har läst lite grann men inte orkat skriva ngt. Allt är snurrigt här just nu. Av nån anledning så får folk för sig att sparka sig själv i arslet *får man skriva såna ord? * och börja med en massa projekt. Tex muffins o hennes goa grabb. Jo, vi ska ... *virveltrumma*

    * Börja lära MIG spela golf. Enligt grabben och hans pappa har jag tydligen talang. Jag måste börja spela golf, typ. Lite kul är det iofs. Och sen är det bra men en till gemensam intresse, inte bara med honom utan hans släkt.

    * Vi ska börja träna igen. - På Sats!! Lyxigaste gymmet i stan. Min knä börjar bli bättre o bättre. Tänker att det vore dags att göra ngt åt allt annat börjar komma i form. Vi har räknat ut att 500kr i månaden för 4 anläggningar runt i stan (med ett som ligger 3 min från mitt hem) som erbjuder 4 OLIKA träningsformer totalt MÅSTE vara mer lönsamt än 300kr på en anläggning med 3 träningsformer. *peppar peppar*

    * Funderar på när jag ska börja ta körkort.
    Ska jag mjukstarta nu under hösten medan jag söker jobb eller ska jag skaffa ett jobb först o sen pluggar till ett körkort. Kruxet ligger i dem där färgade sedlarna med männoskobilder på .
    Börjar jag nu får jag hitta en bil o sen övningsköra med grabben samtidigt som jag sparar pengar till körskolan. Det kan dröja ett tag innan jag kommer ut till skolan. Då kan jag både köra med skolan o extra hemma.
    Om jag väntar tills jag har jobb (ströjobbb, fast jobb, vilket som helst), då kommer jag kanske tar en intensiv kurs samtidigt som jag kör extra hemma. (Gjorde inte Vickan det?) Det blir kanske att jag inte behöver dra ut på det hela. Jag vet inte, va tycker ni låter smartast? Just nu, har jag ingen aning när och vad för jobb jag får. Skit på den fronten just nu.

  • MuffinsTönt

    Gud va snurrigt det blev nu när jag läser det igen. -Som vanligt. Det var ju så bra när det fortfarande var i hjärnan. Hoppas ni förstår va jag menar...

  • MuffinsTönt

    Vickan
    Jag känner och tänker samma som dig. Allting är snurrigt i min värld just nu. Det är mkt som håller på att avslutas och andra saker som väntar på sin början. jag är jättefrustrerad, ivrig och samtidigt jätterädd. Ni har ju gått igenom det förr. Ni vet tex hur förbannad man kan va på alla dem som inte vill antställa en. Eller hur man ska skriva "jag har inga som helst erfarenheter inom detta men jag komme bli skitgrym på det ändå" på ett snyggt sätt i ett CV. Såna saker VILL jag prata med er om. På nåt sätt har det runnit ut i sanden. Inga är här så ofta o det blir inget riktig snack. Det blir bara en massa eko. Blir så ledsen om denna tråd går mot sitt slut. Det var ju ni som fick mig att börja hänga på BT.
    Usch va jag svamlar. Trevlig söndag på er och hoppas Vickan och maken mår bättre så småningom.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen... omgång 9