Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen... omgång 9

    Mäh,ska alla ni gå över till andra tråden? Ska jag då hänga där och snacka OT... Vi har inte tänkt kicka igång barnkarusellen förrän om ett par år.

    Men jag har ju allas mejladresser. Om ni får ett mejl med rubriken "Muffinstönt". Tro inte det är reklam från www.dagensmuffins.se eller ngt. Nope, för det är jag som skriver o ber er om hjälp. Typ, vad får man inte missa i frankrike eller hur ska jag fixa ett minnesvärd 30års fest för grabben osv. Viktiga frågor ni vet!

  • MuffinsTönt

    ÅH, ska jag få äran att ta över rollen som trådstartare? *darrar på läppen och blinkar bort en tår ur ögonvrån*

  • MuffinsTönt

    Nenne
    smart att spetsa loka med vodka. men nu måååste jag ställa en dum fråga här. hur gammal är din man? Jag menar 30+30+30 är ju... *och där rök min universitetsexamen* Det lät på dig att han är 20 och vrålsnygg. (Men inte snyggare än min grabb förstås.) *moahaha*

  • MuffinsTönt

    Grymt jobbat Nenne!
    Själv har min grabb lovat att han ska se ut som Sean Connery (ni vet,james bond-pensionären) när han är 55+. *muums*

  • MuffinsTönt

    Pustar ut lite grann, trodde det var dags för tråd nr 10 imorrn eller nåt sånt.

    Själv har jag varit super-duper-truper-duktig(!) idag. Har tränat på gymmet i 1h. Efter det har jag promenerat 20min till golfbanan och slagit bollar i 1h. 25min med tränare och resten själv. Japp, jag har typ börjat spela golf med grabben. Han är så glad så. Och sen såklart gå samma väg tillbaka.

  • MuffinsTönt

    Låter som oss när vi får leka guider. En gång var det en kille som satt i en bil parkerad längs med vägen. När vi gick förbi så ropade han på oss o frågade hur man skulle ta sig till ett ställe på kartan. Det tog oss ett tag för att dels ha kartan åt rätt håll, ta reda på vart vi står och vilken väg är närmast. Han måste tycka vi är konstiga. Naturligtvis gav vi honom den långa vägen genom hela stan. Haha!

  • MuffinsTönt

    Fan att jag missade när Kallur vurpade. Synd att hon gjorde det, men kul att se. Jag höll på o gå in i väggen igår kväll. Kom hem sent efter kulturkalaset (fd göteborgskalaset) o ville inte tända lampan. Vet på ungefär att dörren låg rakt fram så jag marscherade på. Jojoomänsam, när jag tittade upp var jag 30 cm från att gå rakt in i väggen. Dörren låg 20cm åt Vänster.

  • MuffinsTönt

    På tal om present, måste tänka ut ngt till grabben på hans födelsedag nästa mån. Men det får inte va för exklusivt.Jag måste spara det till nästa år, då fyller han 30.

  • MuffinsTönt

    Hmm.. tyvärr är inte min budget ngt att skryta om men jag kan nog hosta upp ca 500spänn. *host host* Egentligen har det inte med pengar att göra utan mer att jag vill överraska på ngt sätt. Inte bara köpa ngt dyrt o räcka fram paketet utan nåt mer speciellt.

  • MuffinsTönt
    nennesjuttioåtta skrev 2008-08-18 23:31:56 följande:
    En t-shirt där det står "Who's your caddy?"
    Hahaha! Det har han skämtat om för längsen. Att JAG ska vara hans caddy.

    På tal om golf... han var på en privatlektion samtidigt som mig idag. Läraren lyckas övertala honom om att skaffa en järnhybrid. Han har en 4a, den är tydligen omodernt. Vet ni hur mkt en sån kostar? hybrid grejimoj?
Svar på tråden Nu har jag gjort det igen... omgång 9