• SweetSun

    Allvarliga/kroniska sjukdomar

    Finns det några fler här som lider av det? Skulle va kul att få kontakt med er om hur ni tänker och ser på framtiden.

    Jag kan bli så arg på alla som klagar på förkylningar och finnar på näsan, när det faktiskt finns värre saker i livet...

  • Svar på tråden Allvarliga/kroniska sjukdomar
  • SweetSun

    det finns ALLTID dem som har det värre,jag har inte sagt annat, men det ni (som nu hängt upp er på den lilla mening jag skrev) inte verkar förstå, är just det jag skrev att KÄNSLAN när man är sjuk eller har andra problem, är att när folk verkar vilja ge upp hela sin existens p.g.a en finne, så tycker man det är bra löjligt.

    Alla har rätt att klaga MEG JAG PERSONLIGEN, blir irriterad när folk klagar för mindre. värre saker kan hända.

    Sen så klart alla problem är lika mycket VÄRDA sen beror det ju på hur ALLVARLIGA de är.

    Synd att den här tråden fick en annan vändning än vad jag ville.

    JAg vill eprata med folk med allvarliga problem och deras synvinkel på livet, inte sitta och försvara när jag blir arg, när jag KLAGAR.. som nu alla hade rätt till..

  • Mrs G to be

    *Skickar en stärkande kram genom cyberrymden* Tycker det känns så tråkigt att du blir missförstådd. Jag förstår vad du menar, men det verkar inte som om alla här inne gör det. Stå på dig - alla tycker inte att du har "fel"! Jag tror att man måste ha varit riktigt dålig för att verkligen kunna uppskatta hur bra man har det när man mår bra. Jag har tack och lov inte detta som ett kroniskt tillstånd och känner med er som måste leva med era sjukdomar alltid.


    SweetSun skrev 2008-04-14 16:44:08 följande:
    det finns ALLTID dem som har det värre,jag har inte sagt annat, men det ni (som nu hängt upp er på den lilla mening jag skrev) inte verkar förstå, är just det jag skrev att KÄNSLAN när man är sjuk eller har andra problem, är att när folk verkar vilja ge upp hela sin existens p.g.a en finne, så tycker man det är bra löjligt.Alla har rätt att klaga MEG JAG PERSONLIGEN, blir irriterad när folk klagar för mindre. värre saker kan hända.Sen så klart alla problem är lika mycket VÄRDA sen beror det ju på hur ALLVARLIGA de är.Synd att den här tråden fick en annan vändning än vad jag ville.JAg vill eprata med folk med allvarliga problem och deras synvinkel på livet, inte sitta och försvara när jag blir arg, när jag KLAGAR.. som nu alla hade rätt till..
  • Tingeling_99_

    Psoriasis Artrit här oxå....
    Det går upp och ner, verkar tyvärr vara på väg ner nu. Men jag ska inte klaga, har varit "bra" i några år nu mha de nya "super" medicinerna.

  • Paeonia

    Oj, vilka reaktioner här blev.....

    Förstår dig TS, det var ju inte alls det som var meningen med tråden

    Jaja, vi som har dessa förbaskade sjukdomar klagar sällan i onödan när det kommer till sjukdomens alla krämpor (sån är jag ivarjefall). Men ibland är det skönt att prata med folk som sitter i liknande situation, så man kan få älta lite.......

    De som står en nära har man liksom ältat slut på......

    Kram på er allihopa ivarjefall

  • Thailand 08
    Paeonia skrev 2008-04-14 17:26:24 följande:
    Oj, vilka reaktioner här blev.....Förstår dig TS, det var ju inte alls det som var meningen med tråden Jaja, vi som har dessa förbaskade sjukdomar klagar sällan i onödan när det kommer till sjukdomens alla krämpor (sån är jag ivarjefall). Men ibland är det skönt att prata med folk som sitter i liknande situation, så man kan få älta lite.......De som står en nära har man liksom ältat slut på......Kram på er allihopa ivarjefall
    Du har så rätt så!
  • Mrs G to be

    Fick brev från sjukhuset idag om ytterligare en efterkontroll. Flera om året, i flera år - men det är jag tacksam för. Så länge jag håller mig frisk gör det inget! *Håller tummarna*

    Sorry att jag snyltar mig in lite här på den här tråden även om jag inte har en kronisk sjukdom. Men jag tycker också att det är så skönt att få prata av sig om det här!

  • Paeonia

    Se där en syster
    Hur länge har du haft sjukdomen?

    Min började när jag födde första barnet. Antar att hormonerna kan ha varit med och påverkat.....

    Psoriasis har jag haft sedan jag var kanske 6-7 år.

    Har just nu en bra period och känner bara av stelheten i ryggen framåt morgontimmarna. Kommer jag bara upp brukar det gå bra.
    Övriga leder fungerar utmärkt för tillfället

    Har du problem med ögonen också? Jag får ibland inflamation på regnbågshinnan (irit)pga sjukdomen. Trodde jag skulle bli blind första gången det hände, attans jäklar vad ont det gör.


    Tingeling_99_ skrev 2008-04-14 17:25:16 följande:
    Psoriasis Artrit här oxå....Det går upp och ner, verkar tyvärr vara på väg ner nu. Men jag ska inte klaga, har varit "bra" i några år nu mha de nya "super" medicinerna.
  • SweetSun

    Ni som har/haft allvarliga sjukdomar som inte är kroniska är ju åxå välkomna! alla vi har ju ett annat synsätt på livet tror jag, oavsätt om vi lever med det 24/7 eller har tillfrisknat.

    Men ni som lider av nåt allvarligt just nu, hur känner ni inför bröllopet, vilka är era rädslor/tankar inför dagen? Både bra och positiva såklart ;)

  • kassandra

    hejsan tjejer på torsdag så ska jag läggas in på lassa och göra data röntgen och bronkoskopi jag är så nervös för det ! Gillar ej att sova borta ... nålar .....prover......smärt ..... ensamhet...panik och en undran om när man får komma hem !

  • Thailand 08
    kassandra skrev 2008-04-14 21:12:57 följande:
    hejsan tjejer på torsdag så ska jag läggas in på lassa och göra data röntgen och bronkoskopi jag är så nervös för det ! Gillar ej att sova borta ... nålar .....prover......smärt ..... ensamhet...panik och en undran om när man får komma hem !
    Låter jobbigt! Lycka till och ta med en bra bok att läsa i ensamheten.
Svar på tråden Allvarliga/kroniska sjukdomar