• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Snitte- 5/7-2008 skrev 2008-04-13 11:20:04 följande:


    Men shit 61 sidor i nya tråden som jag helt har missat :-0 Var ju på dop igår, magnus pappa dök inte upp som han medelat Sången gick jätte bra men hu så nervös jag var det var sviiiiinkallt i kyrkan..jaha sen har vi fått ett STORT problem, jag måste byta kyrka!! den bokade jag för typ 2 år sen.. och nu har de kommit på att de ska renovera den jag frågade prällen igår om de var klara till 5 juli varpå han svarar helt coolt neeeej, sista juli är det beräknat, kan ni inte byta datum då om det är så viktigt... men hallå!!!! hur man man bygga om en kyrka när man har vigslar inbokade!!! så sa jag att de måste ringa de andra brudparen och medela dem för det är nog fler än jag som ballar ur,,,, så började jag gråta.... mitt i kyrkan när de flesta dopgästerna gått ut..., prästen blev nog lite chockad för han bara,.. " eahv vi får prata om det till veckan,,," och så gick hanshit vad jag bölade igår... vad gör man nu lixom
    Men fy vad trist! Fick du veta det igår på dopet? När hade de annars tänkt berätta det? Det lär ju finnas de som redan skickat ut inbjudningskorten (minns inte om ni gjort det)?
  • Nienna

    Nu har jag bakat en dubbel sats med wienerbullar, kanelbullarna tar jag i morgon eller på tisdag. Har även satt igång en älgstek och bjudit hit svärmor på middag. Sambon var ner och snodde tre ägg av henne så vi får väl betala med middag. Har även kört en tvättmaskin och ska köra en till och nu måste jag ställa mig och handdiska efter baket, det går inte att köra bunkar i vår maskin... Sen får det vara nog med hushållsarbete!

  • Nienna

    Alltså, strumpor är verkligen en förbrukningsvara här hemma! Nu när jag hängde tvätten hittade jag 7 strumpor utan maka och det vara bara den mörka tvätten! Kör en rosa/röd maskin nu och jag slår vad om att det finns lika många rosa strumpor utan maka!

  • Nienna

    Fröken Planera skrev 2008-04-13 14:49:29 följande:


    Ja Nienna, snälla sluta nu!"!! Du får oss andra att framstå i dålig dager. hahaJag har varit ute på en riktigt låååång promenad. Skulle behöva dammsuga, men är helt slut i benen..
    Jajamen, det var det som var meningen! Ska förresten ta och skura köksgolvet och skrubba spisen och ugnen också, när jag ändå är i farten. Oftast orkar man ju bara göra en eller två saker per dag, men nu har jag riktigt med energi känner jag!
  • Nienna

    Söndag = vilodag? Skulle inte tro det!

    Nu vill jag ha vår/sommar så man kan hänga tvätten utomhus! Det ryms ju inget på den lilla tvättställningen vi har inne och tumlaren vill jag bara använda till handdukar o dyl.

  • Nienna
    20080614 skrev 2008-04-13 20:31:01 följande:
    Till en helt värdslig och alldeles banal fråga mitt i allt det sorgsna. Är det någon som vet hur lång tid det tar att beställa en klänning från kina?
    Man bör nog räkna med 3 månader, men det kan gå snabbare.
  • Nienna

    Jag lider så med Englas och Pernillas familjer, men "skönt" ändå att de får veta vad som hänt. Kan inte tänka mig något värre än att leva i ovisshet, att gå och hoppas på ett mirakel.

  • Nienna

    Alltså, den här 42-åringen och hans förflutna, ett av övergreppen skedde i samhället där jag gick gymnasiet och nu jobbar. Jag tror tom att jag känner tjejen (vi kom från samma by) som blev utsatt den gången, jag hörde lösa rykten om att hon blivit våldtagen men fick aldrig veta säkert, men det stämmer in på årtalet.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.