• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Vi ska ju gifta oss borgerligt, så tyvärr kan jag inte svara på det.

  • Nienna

    Jag googlade fram vår vigselförättare. Hittade inget på kommunens hemsida, så jag googlade på vigselförättare + vår postort och hittade en. Ringde honom (i januari) och han ställde gärna upp, jag skulle höra av mig när det började närma sig.

  • Nienna

    Jahapp, nu for sambon iväg och "fyllechaufförade", grannen ringde och skulle på dans 4,5 mil bort. Då blev man ensam ikväll, förutom 2 sovande barn och 1 sovande hund. Fast jag får hela chipspåsen och dippskålen för mig själv.

  • Nienna

    Godnatt Pumpkin! Själv blir man väl uppe till 1-2 nån gång... Om jag blir trött får jag väl ligga och halvslumra i soffan så jag hör om valpen vaknar.

  • Nienna

    Är det nån som sett En officer och gentleman? Är den verkligen bra? Vi har ju bara SVT1, SVT2, TV4 & TV6 (som är nåt att titta på). Har ingen bra film att se heller...

  • Nienna

    Englali - Vad är det för film?

    Anja (du borde väl dyka upp snart ) - Idag har jag återinvigt min menskopp. Första gången jag satt i den gick det jättebra, jag kände inte av den och glömde nästan bort den. Nu när jag tömde den och skulle sätta i den igen fick jag inte riktigt till det, jag känner av den lite också är jag osäker på om den "vecklat ut" sig riktigt. Men det krävs väl lite träning för att man ska få till det bra varje gång, jag tänker i alla fall fortsätta testa för jag är så less på bindor (och tamponger har jag aldrig gillat).

  • Nienna

    Jag tycker inte det är mycket läskigare än tamponger och det är "fascinerande" eller vad man ska säga att se hur lite man egentligen blöder, det ser mer ut i en binda.

    Så här står det på en sida om tömning:

    Hur ofta behöver jag tömma Diva Cup?
    Det varierar från person till person hur ofta du behöver tömma koppen. Du kan ha Diva Cup inne i upp till 12 timmar. De dagar du blöder som mest kanske du måste tömma den två till tre gånger per dag. Dagar du blöder mindre kanske det räcker med en gång om dagen.

  • Nienna

    Här kan du läsa mer om Diva cup, det finns flera olika märken men de är i princip likadana: www.barnshop.se/product_info.php

    Jag provade att använda tamponger när jag var yngre, men jag tyckte det var obehagligt. Menskoppen däremot känns helt ok, när man får till det rätt.

  • Nienna

    Jag har precis börjat med p-piller igen efter flera års uppehåll, så jag kan ju skjuta upp mensen om det skulle behövas. Min mens har varit så oregelbunden sen jag fick barn, innan kom den nästan på klockslaget var 28:e dag!

  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-12 23:19:27 följande:


    Fördelen med menskopp är att den inte alls sliter på, eller torkar ut slemhinnorna. Man kan t.om sätta in den när man väntar mensen, för att slippa bli överraskad om man tex ska någonstans. Man kan ju ha den med sig alltid i den lilla påsen man får till jag beställde ju Lunette så jag fick en vacker liten sidenpåse till *asg*Lunette är verkligen grymt bra... Den är mer antomisk i formen än diva och moon tyckte jag.
    Och jag tycker de ser exakt likadana ut!
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.