• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Englali - Ja, gör det! Sov gott du med och hoppas filmen är bra!

  • Nienna

    Blä, det är inget gott att dricka läsk när man just ätit vitlöksdip!

  • Nienna

    Alltså, gör de nåt serverjobb varje natt vid 00:15 eller? För varenda gång jag sitter uppe på BT så här sent så lägger det av vid den tiden...

  • Nienna

    Nä, nu ska jag förflytta ändan från fåtöljen till soffan! Ses i morgon brudar!

  • Nienna

    God morgon! Sambon kom hem vid 2 så då gick jag och la mig. Idag tänkte jag baka kanelbullar och wienerbullar!

    Ska också leta rätt på ett akvarium som sonen kan få på födelsedagen. Tänkte försöka hitta info om man kan ha Nemo-fiskar (Clownfisk), Gil-fiskar och Doris-fiskar tillsammans och vad Gil-fiskarna och Doris-fiskarna heter. Nån som vet? Har sett Gil-fiskar på djuraffären men jag minns inte vad de heter och vi har ju 10 mil till djuraffären så det är ju inte bara att åka och kolla.

  • Nienna

    Jag har hittat att Gil-fisken heter Scalare. Tyvärr är Nemo-fisken en saltvattensfisk så då måste man ha saltvattensakvarium och det tänkte vi inte ha eftersom det både är dyrare och lite svårare att sköta. Men Gil-fiskar kan vi i alla fall ha.

  • Nienna

    Pärlplattan - Tack ändå!

    Har hittat mer info nu och Gil-fisken heter tydligen Moorish Idol och Doris-fisken Regal Tang och båda är saltvattenfiskar. Så det blir inga Hitta Nemo-fiskar i vårt akvarium, det får bli vanliga guppys och Mollys och sånt istället. Synd bara för de är ju så häftiga och snygga, saltvattenfiskarna!

  • Nienna

    Det finns väl snygga sötvattenfiskar också, men de jag sett på djuraffärer är ju oftast inte så "neonfärgade" som t.ex. Nemo & Doris-fiskarna...

  • Nienna

    GME76 080802 skrev 2008-04-13 11:09:39 följande:


    Ja saltvattenakvarier är så himla fin men jeezuz vilket jobb.
    Jag, så har jag uppfattat det när jag läst om det. Det är ju sonen som ska få akvariet, men det blir ju jag som får sköta det så jag vill inte ha så mycket jobb. Det räcker med jobbet ett sötvattensakvarium kräver, det har jag haft förut (fast för länge sen) så det kan jag ju lite om.
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.