• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    EldHav - Jag skulle som du säger antingen vara utan underkjol eller ha en tunn i tyll, ett par lager bara. Glöm inte att ha något vanligt tyg närmast kroppen (polyester el likn.) annars kan tyllen skava!

    Här blir det inte heller någon möhippa eller svensexa och lika glada är vi för det!

  • Nienna

    Snitte- 5/7-2008 skrev 2008-04-15 21:05:08 följande:


    ja.... jämt lite... jag tycker jag ar många som har 4 haha hur går det med vovven?
    Det går framåt! Idag har jag börjat visa att han behöver gå ut, tyvärr fattade jag inte det första gången så det blev en liten fläck på golvet. Vi satt och fikade så jag trodde att han bara tiggde när han for omkring och gnällde, men nästa gång var jag beredd och då hann vi ut.
  • Nienna

    Äsch, vilken felskrivning, det är ju HAN som börjat visa, inte JAG!

    Englali - Ja, vissa saker fattar han snabbt, vissa tar lite längre tid.

  • Nienna
    Vidalila skrev 2008-04-15 22:11:49 följande:
    Vilken toyboy hon har skaffat sig! och vad rik han golddiggern kommer att bli när sugarmama dör...Han borde ju egentligen vara ihop med Donalds fru (som är 26).
    Ja, eller hur!
  • Nienna

    Englali skrev 2008-04-15 22:14:07 följande:


    Så är det med valpar (jag har en viss erfarenhet kan man lugnt säga ) men det är också det som är charmen med dem!
    Ja, de är som barn... Just nu är han som en 1-åring som ska äta på allt!

    Nä, nu måste jag gå och lägga mig, båda barnen (eller alla tre kanske jag ska säga) ska vara hemma i morgon och då behöver jag alla krafter jag kan få!
  • Nienna

    God morgon! Här blev man väckt av valpen 6,15 och jag var sååå trött! Gick ut med honom, men han vägrade kissa. Då gick jag in igen och la mig på soffan, ungarna kom upp men jag fick slumra till 8 iaf då valpen skulle ha mat.

    Idag tänkte jag baka russinlimpa och sen måste vi ut och hitta på nåt för det är så fint väder!

  • Nienna

    Pumpkin - Fy, vad kasst! Hoppas verkligen de får tag i något bra trots att de är så sent ute!

    Anettan - Att folk ska hålla på bry sig så mycket! Jag fattar inte att de har mage, det är ju eran dag och ni gör som ni vill! Jag är så glad att vi valt att bara bjuda de närmaste (föräldrar med respektive, syskon med respektive och barn och mor- och farföräldrar), då slipper man sånt och om nån mot förmodan skulle ha nåt att invända så har vi ju en bra förklaring!

    Idag känns livet ännu lite lättare, anmälde till CSN att jag avslutat mina studier i förtid och behövde inte betala tillbaka lika mycket som jag trott. Trodde jag skulle få betala tillbaka ca 4000:-, men det blev inte ens 2000:-! Jag fick ju utbetalt retroaktivt igår och betalade tillbaka direkt idag så det var inga pengar jag redan hade gjort av med, som tur var!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.