• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Nu har jag varit ute och gått stavgång 30 minuter och det känns i kroppen!

  • Nienna

    Ja, idag har det varit lugnt!

    Englali - Ja, men jag kommer att vara mör i morgon! Jag kan säga att det tar bra att gå med stavar i kuperad terräng! Vi bor ju mitt i en låååång uppförsbacke, så det går inte att undvika heller. Måste köpa mig ett par riktiga skor också, håller på att få en blåsa på "trampdynan" redan!

  • Nienna

    God morgon! Åh, vilken härlig dag! Solen skiner och fåglarna kvittrar, då spelar det inte så stor roll att vi fortfarande har en halvmeter snö och att det snöar lite till och från.

    Sonen är hemma idag också, så det blir en lugn dag.

  • Nienna

    Anja - Jag har heller inte gröna fingrar, men jag gillar penséer & petunior, de är vackra, finns i många färger och tom jag klarar av att hålla liv i dem!

  • Nienna

    Trist att folk inte kan OSA! Jag skulle ha ringt upp de som inte svarat om ett par dar och förhoppningsvis skäms de då! Många tänker säkert när de får inbjudan att de ska svara senare men glömmer bort det...

    Nu har jag beställt ett par riktiga skor, så jag inte får skavsår när jag är ute och stavgår.

  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-15 12:47:02 följande:


    Oj har du osa redan??Ja du gifter dig ju lite tidigare än jag... Men osa är väl ändå rätt tidigt eller?Läste någonstans att osa är brukligt att sätta max en månad innan bröllopet, fniss... så vi är nog lite hialösa allihop här inne hehejag har ju satt mitt osa 1 månad och 19 dagar innan lixom!
    Vi har också OSA 1 juni, men det är bara 2 som inte osa:t än och det är farmor och farfar som bor i Spanien, de osa:r när de kommer hem och sen är det min bonusmormor och hon har nog bara glömt bort det, vet att hon kommer. Ska be min bonusmamma påminna henne.
  • Nienna

    Här har vi ätit bullar och druckit mjölk, tur att jag inte bantar.

    De ringde från jobbet (landstinget) nyss och jag fick 8 arbetspass i maj, kunde fått fler men sonen fyller år en helg och sen ska vi på 40-årskalas en helg. Dessutom är det ju bara planerade ledigheter, det lär ju tillkomma sjukvikariat. Sen har jag anmält mig till resurspoolen i kommunen och där kan det nog bli en hel del pass också. Man kommer nog inte vara utan jobb många dagar, synd bara att man inte kan få nån tjänst...

  • Nienna
    AnneiLund skrev 2008-04-15 13:39:05 följande:
    Usch...kommer det kännas i kassan då?Fan vad trist!!!!!
    Alltså, jag är ju glad! Att jag redan fått flera pass i maj, de brukar dessutom ringa mig minst 2 ggr per vecka och behöva sjukvikarie och det är bara på ena jobbet.

    Känns i kassan gör det ju, men det kan inte bli sämre än nu...
  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-15 13:42:04 följande:


    Alltså ALLT känns ju i kassan nu. Jag fick ju bara 5.000 i lön typ... opch vi har MASSOR av räkningar denna månaden. Elen på över 1000 spänn osv.Så allt är rena katastrofen faktiskt!Men det som gör mig argast är ju att jag måste ringa t jobbet o säga att någon annan får ta jouren dessa nätter. förlorar ju ännu mer pengar då. Går nämligen inte att lita på att mobilen funkar här. Dålig mottagnning...Grrr...
    El på 1000:-, hur lång period gäller det för? Vi får en räkning på ca 4000:- varannan månad, blir tokig! Vi som bytt till jordvärme från direktverkande el för att få ner elkostnaden...
  • Nienna
    AnneiLund skrev 2008-04-15 13:49:16 följande:
    Usch vad det lät dyyyyrt!!! Ryyyys
    Ja, vi tycker det vi också! Vi har fått högre elräkningar sen vi bytte, men så har det ju varit vinter också, vi flyttade in i juli och de första månaderna körde vi knappt nån värme. Vi ska ta och kolla upp det, men nu har vi ju sån där elmätare som de kan läsa av direkt så det ska ju vara den reella förbrukningen, inte beräknad som det var förut.
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.