• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-12 23:42:50 följande:


    ja, fniss...något som gör dem större o fastare lixom???Är säkert sånt där urtöntigt serum/kräm som man ska smörja dem med typ något jä..la skit som ska göra att bröstkörtlarna börjar växa.Skulle inte förvåna mig om det är sånt...
    Det kanske är en unge som behöver ammas?!
  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-12 23:44:53 följande:


    Shit vad det ska överpsykologiseras ibland...suckjag har oxå alltid haft värsta tandläkarskräcken men det grundar sig i att jag hade en skitvidrig, obehaglig tandläkare när jag var liten... Han var hemsk, arg och sträng och helt opedagogisk!
    Samma här, en hemsk finska hade jag! Hon slant tom med borren så jag fick en "grop" i en framtand!
  • Nienna
    Englali skrev 2008-04-12 23:45:21 följande:
    Precis... vad gör man inte för greys!! Får kanske ta tag i det. Ska prata lite med mamma om det tror jag..Vet ni, på tal om greys så hade jag en helt sjuk dröm om det härom natten. Jag var med i serien och var frisör på sjukhuset och så hade jag en liten fling med dr.Karev... mmmm, inte fel! Han är SÅ het!
    Han är ju typ 35 år, är gift och har 5 barn (tror jag det var) på riktigt! Trodde inte han var så gammal och absolut inte hade så många barn!
  • Nienna

    Shit, jag tyckte det var jobbigt att helamma i 8 månader (med sonen, dottern 6)!

  • Nienna

    Jag tycker faktiskt inte att nån kille är speciellt snygg i Grey's. Jag gillade Denny (fast han är ännu äldre), fy vad jag grät till avsnittet när han dog!

  • Nienna

    Jag undrar var min sambo var då, för han kan inte ha varit hemma. Jag satt ju och fulgrinade riktigt, hulkade och snorade och hade mig.

  • Nienna

    Ja, jag har ju inte följt med i serien det senaste året då vi inte har haft 5:an sen vi flyttade, hade bara modemuppkoppling i början också och bredbandet vi har nu är inte speciellt snabbt, så det är ingen mening att ladda hem heller. Ska köpa DVD-boxen sen när jag har råd.

  • Nienna

    Du är galen Anja.

    Jag tycker mina kom tätt och då var Ella 11 månader när jag fick ett positivt gravtest. Nu är jag väldigt nöjd med mina två, här blir det nog inga fler!

  • Nienna

    Oj vad fort din mens kom igång! Jag tyckte min kom snabbt, den kom efter ca 3 månader! Avslaget han knappt sluta. Minns jag jag trodde att det kommit tillbaka när jag fick första mensen! Trodde man skulle slippa mens i typ ett år efteråt, tji fick jag!

  • Nienna

    Jag kan vara gravid så kan du få ta barnen! Jag älskar att vara gravid!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.