Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    Göteborgsbrudar 2008

    stenbruden: vilken härlig dikt. Man kan ju kanske be någon läsa den.. hmm.. men det kanske bli för planerat då? Kanske i kyrkan ist för bibelord?? Får fråga prästen..

  • malinlars

    Va många vi är nu.. KUL!! Har precis varot på bokmässan. Hur mycket som helst. Hittade tre Marian Keyes böcker.. dessvärre bara 1 på engelska..men men. Vad skall man begära..

    stenbdruden: Jo tack. ATt göra det själv gör för j'ligt ont!!! Även om min sambo försökte också så gjorde det ont. Han tvekade, så det var nog därför. Det gör ju ont, men jag tänker mig att det gär inte LIKA ont på en salong.. Undra hur mycket det kostar? Hela ben + bikini linjen.. hmm.. flera hundra kan jag tänka mig..

    Jag funderar på Novhotel som övernattning på bröllopsdagen. Visst var det ngn här som skall sova där? Eller har jag fått för mig fel?

  • malinlars

    nu har jag lämnat mitt tyg till sömmerskan... Härligt!!
    Hon hade mönster på en klänning som var jättelik!! Så det känns underbart!

    Har ögoninflammation för första gången.. kliar som tusan å så får man inte sa sig i ögat.. typiskt..

    Synd att jag inte kan den 12de.. men men.. h'nger gärna med en annan gång!!

    Skall träffa fotograf på söndag & snackat dryck med mina päron. de skall betala dryck å skall till tyskland snart.. mer än så har väl inte hänt.. Skall nog börja med inbjudningskorten i helgen..

    Snart skall det fikas på kladdkaka.. mumms..

  • malinlars

    astriden: Har en vänninna som sydde upp sin tärn klänning hos en dam utanför göteborg. Hon syr som en hobby å tycker det är jätteroligt. Hon tar alldeles för öite betalt egentligen; 400kr för att sy upp den. Man köper tyget själv. Vi skall ge henne mer än 400kr.. det är hon verkligen värd!! gav henne tyget i lördags å sagt att hon får ta den tid det tar.. det är ju ett tag kvar.. jag vet faktiskt inte hur lång tid det tar med en "riktig" sömemrska.. de tar ju betalt per timme..

    Vi skall till mässan på söndagen.. antar att ni menar på Tjolöholm allihopa.. tror att den börjar vid 10 el 11 tiden.. en del seminarirer.. 100kr inträde. www.brollopsmassan.nu är hemsidan.. men är just nu under arbete el nåt.. men titta dit senare.. Tänk om vi ser varann utan att veta att det är vi som är här.. Hahah.. man ser ju inte jätte tydligt på bilderna här..

  • malinlars

    barbarabruden: Ja visst är det billigt. Hon hade tom mönster på en klännning som var jättelik. Sömmar och annat var lika sen var det lite skrynkligare.. men det kunde man bara släta till.. hmm.. är ju inte riktigt haj på detta själv men hon verkar säker o jag litar på henne.. är ju ute i god tid också!

    Nu är jag trött.. sussa kudde strax. Godnatt godnatt .. ses säkert imorgon

  • malinlars

    astriden: Vi köpte tyget på GÖksäter på Orust. 7m tyg, 7m foder tyg och 5 m tyll. Under 1000kr blev det. Väldigt billigt tycker jag.

    Jag vet inte hur hon ställer sig till att jag lämnar hennes nummer. Hon har bara sytt till personer som känner henne el hennes döttrar på något sätt. Jag skall ringa henne om några dagar o höra med henne. Men har en känsla av att hon inte vill bli marknadsförd.. Men skall absolut ringa o höra med henne.. man vet ju aldrig!!

  • malinlars

    amor va härligt det låter att bli sams. Va roligt! Bodde du i Backa? Ska lyssna efter musik imorgon då..

    Majsis: åhh turkiet.. var där förra året.. i Side.. hur varm som helst. ha en underbar resa!! Gå inte på att thet är hemgjort så även marmeladen el va d nu va.. ganska seg som kola med nötter i.. Blev lurade å de var svin dyrt.. Men men.. ni kanske varit turister förr.. hahha..

    har tittat på lite ringar idag.. gick lite på stan.. men det är ju så svårt.. hmm.. får ta med LArs å välja ngn dag så det blir av. Skall på inflyttningsfika imorgon å träffa fotograf på söndag. Hoppas att det känns bra med honom!

  • malinlars

    stjärngudinnan: Vill gärna ha likadan ring som förlovningsringen. Med stenar på rad.. Vet inte om jag vill ha stenarni "i" eller så att de sticker upp.. hmm.. får se hur d blir.

    Var hos fotograf i går.. kändes jätte bra.. härligt. Varit lite nervös inför detta. Fick många bra idéer o det känns bra. Skall ju på mässan på söndag.. det börjar ju närma sig.. 8 månader kvar för vår del.. en del av er är ju ännu närmare..

  • malinlars

    Amor: skulle också vilja veta vart de använder aloe vera vaxning. Är rödhårig och har väldigt känslig hud.. kan inte raka mig där nere för detta. TÄnkte testa vaxning å se (& hoppas på) om det blir bättre. Man vill ju inte vara hur hårig som helst även till vardags.. hmm.. vanlig bikini vaxning.. never braxilian.. ohh my good.. måste göra läskigt ont!!

    Låter ju hur kul som helst att få träffa alla på fredag. Synd att man har lovat vara barnvakt.. typiskt.. Hahha...

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008