Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    Göteborgsbrudar 2008

    mrsD: nee världen e rätt bra stor iaf..

  • malinlars

    mrsD: Ja, jag hoppas verkligen att hon förstår hur jag vill ha det. Hon har ju bilden.. men vi skall dit den 29/9 å lämna tyg å ta mått.. skall förklara mer å verkligen få kol på hur Hon tänker... E ju lite nervöst att man inte har en färdig att prova..

    Hade för mig att det var ett halvr efter avslutade studier.. men men.. kan ju ha läst fel.. ett år är ju mycket bättre! Va bra med en extra inkomst.. tänk om jag hade orken att jobba extra. Men det finns inte.. Tur att lasse får dricks ibland..

    Va spännande det låter att försöka få barn.. Men är ni försiktiga innan bröllopet?? Jag tänker på, vill du vara garvid på bröllopsdagen??

  • malinlars

    mrsD: Det är ju drömmen att få tala om det på bröllopsdagen ju.. Är faktiskt avis..
    Skall hålla d hemligt *S*

  • malinlars

    CSI.. reklam så jag smiter hit! Gillar också serier, hur gôt som helst. Men man blir ju fast alltså!! Diggar också bara CSI LV..

    Försökt att fått uppdatera mig.. var ju inne igår.. men guud va ni skriver.. Kul.
    Har bokat in en tid med en fotograf nu. Så det känns bra, får se hur d blir om vi bokar. Florist har vi inte letat efter ännu, men tänkt göra det snart!
    Stenbruden: vi har inte åkt till wranges ännu. Får nog åka dit i veckan. Mycket på schemat.. suck pust.. HAr slut praktik nu.. planerar lektioner osm aldrig förr.

    Bröllop gbg: Aschebergska har "tårtkontakter" de har kontakter till det mesta om jag förtod dem rätt. Vi har tänkt att beställa från Ester mosessons el Burgården.. biliigt å super goda tårtor.. studenter som gör dem.. Åhh Ramberget är udnerbart. Vilket tips jag fick! TAck..

    Majsis: kronhusbodarna tycker jag är en underbar fin plats.. många gamla hus som man ka ta från olika vinklar..

    Fick jag med allt.. nee tror inte d.. men men.. Grissom väntar liksom inte på lilla mej..

  • malinlars

    stenbruden: planeringsbok är nästan.. nästan ett måste. Jag skulle aldrigt komma ihåg allt annars. Alla tips o idéer man får här!

    Går nog inte en dag utan att jag tänker på bröllop. Kanske inte hjälper heller när man hänger här.. *S* Men det ärju såå roligt att få snacka med andra. Min sambo skulle bli hel tokig annars tror jag!!

    Det kanske är dags att prata med en florist? Hmm..

  • malinlars

    Nu e de dags för mig att snutta kudden. Imorgon är det; desperate houswifes, tänka på klänningen å vara lite nervös över om den kommer bli bra & se till att börja leta florist- som gäller..
    Ta hand om er Göteborgs brudar!! Sov gott!

  • malinlars
    Å d var jag som gifter mig 7/6... jaja.. förstår att det blir för mycket.
  • malinlars

    Man måste chansa.. Vi har Brunt, grönt å vitt tema. Natur-mörka färger.. om ni förstår..

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008