Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    Göteborgsbrudar 2008

    ja, det här med BH alltså... som amor nämnde, så är jag nog en av dem som har fel storlek på BH på mig. Borde nog ordna detta i samband att jag skall prova en till bröllopet. Kanke blir bättre för ryggen. Även om jag inte har stora bröst så kanske det hjälper något??

    Har fått tagga ner vad gäller hurjag skall göra inbjudningskorten.. har för höga krav på mig själv känner jag. Min vännina var här igår å vi kom fram till att det blir bra hur jag än gör, för jag gör dem ju ändå själv.. eller vi (sambo o jag .. ) glömmer lätt honom i planeringen.. hahahah

  • malinlars

    själv är man hemma och försöker ignorera att man mår dåligt. Vill träna sen.. träffa min vänninna (som jag tänkt som tärna, men inget vet än)... men det enda kroppen vill är att ligga i soffan, dricka the å bara glo... trist...

    själv är jag snart klar lärare i Hem och konsumentkunskap & samhällskunskap! Examen början av januari.. bara ett exjobb kvar.. jäsp...

    Hoppas att ni andra mår bra!!

    Amor: Bor du i BAcka? Jag gör med det? Blev lite nervös när du berättade om inbrottet.. va läskigt att det var så nära!!

  • malinlars

    astriden: Vet inte vad det är.. känns som att jag skall få influensan, men har aldrig kännt så här, alldeles matt & hur jag än ligger i soffan så gör det ont.. hahahha låter som en pensionär.. har ingen feber men huvudet dunkar.. magen är i uppror.. ja. Är helt off.

    Jaja.. det går väl över hoppas jag.. måste ju egentligen sitta här å plugga.. skriva 4 sidor om hur olika prov är bra för olika elever.. *jäsp*

  • malinlars

    låter härligt att träna.. skulle till friskis idag till mitt favorit pass.. men kroppen har tagit över hjärnan.. min hjärna har vunnit över kroppen i några veckor nu.. så de är väl Pay back time eller nåt..

  • malinlars

    sitter å försöker plugga.. har en halv sida kvar att skriva.. skall läsa igenom allt också.. bla bla bla.. Vad man blajar när man skriver.. hahaha.. måste ju fylla ut texten.

    SKulle till mässan idag egentligen min sambo jobbar å jag har varit lat med pluggandet så det blev inget.. typiskt. Förhoppningsvis skall jag iväg sen. Lägenheten blir sååå liten när man är här ensam.. händer ingenting. Å min katt hon bara sover!!

  • malinlars

    vi har tänkt att ha öl, vin,cider och läsk till middagen å festen.. whiskey å baileys till kaffet.. känner inte för att ha stark sprit.. har många i släkten som egentligen inte skall dricka alls..

    jag har serverat på bröllop innan å då fick jag även stå i baren sen.. det var roligt.. Hör med den personal el de som serverar om de kan ställa upp!!

    Vilket trist väder!
    Skall dricka kaffe nu.. kasnke ta en bulle till.. hmm.. jo det får det bli..

  • malinlars

    joji.. va roligt! Grattis!! Vet precis hur du känner det. Min sambo gjorde samma när vi var i Paris.. fast det var ju 4 år sedan nu.. men det känns som igår.. Va härligt!! Grattis igen!!

  • malinlars

    nu har jag lagt in en bild på hur (föhoppningsvis) min ring kommer att se ut. Ville först ha stenarna "utanpå" men när jag fick se denna å testa den så kändes det helt rätt!!

  • malinlars

    Tack. Vi har fått ett kanon pris på den 3900kr. Om vi handlar den innan 31/10.. hoppas att vi hinner. HAr ingen bil just nu.. men hoppas att min syster kan låna ut sin bil!! Hoppas hoppas!!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008