Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    Göteborgsbrudar 2008

    Majsis: Härligt å höra att du äntligen hittade Klänningen!! Underbart!

    Ja underkläder ja... ett dilemma tycker jag.

  • malinlars

    men med tanke på att det just Är färgglatt på framsidan så kan det ju bli ganska stilrent med vitt där inne. Det tycker jag är snyggt! Ert emblem är ju så himlans snyggt å stilrent!

  • malinlars

    Jaha.. va roligt!! Tvillingar båda två då.. inte för jag vet så mycket om dem.. men ändå .. hihih

  • malinlars

    Va roliga ni är!! Lasse undrar varför jag skrattar åt datorn.. HAhahaaa..

    Barba: Jo visst är vi bäst alltid..mitt måtto... som rimmar på lotto.. Hahhaa.. nää nu är jag trött.. skrattar ju åt allt..

    Godnatt på er!

  • malinlars

    Sammanfattar 8/3-08

    Amor
    MrsD
    Stenbruden
    Barba
    Stjärngudinnan
    Astriden
    Malinlars

  • malinlars

    Har läst å sett att man kan ha en fin antik fågelbur på presentbordet, där gästerna kan stoppa in kort å annat i kuvert.. såg väldigt vackert ut. Finns visst i en bröllopsbutik vid redbergsplatsen någonstanns... kommer inte ihåg exakt var tyvärr.

    Kul med möhippa!!!

    Jag vet inte riktigt hur vi gör med tärna å bestmens kläder.. känns självklart att betala.. men när man läser den artikeln så.. men det blir nog så att vi betalar deras kläder!

    HAr suttit å skurit alla inbjudningskorten idag, känns skönt å fått gjort ngt. TÄnkte vika askar på pyssel kvällen... Mycket vika, får nog inte bli föör mycket vin så att det bli snea askar.. hahaha..

  • malinlars

    ni skriver å skriver.. riktigt kul att läsa!

    Vet faktiskt inte om jag skall ha korsett elle BH. Skall också ha axelbandslös klänning, men skall nog prova lite.. Måste ju kännas rätt för hela dagen!!

    Nu har jag fått byta val av tärna.. hade inte frågat min kompis om hon ville vara min tärna.. men härmodagen berättar hon att hon inte vill vara det. Kändes först väldigt ledsamt eftesom jag tänkt mig henne.. Men sen ganska bra eftersom jag ännu inte frågat.. Vill ju ha ngn som vill vara tärna till 100 %!!

  • malinlars

    Precis kommit hem från mit favvo friskis pass... är helt slut!!

    Jo så här var det... fick ett sms härmodagen där hon glatt (många smilys) säger att hon absolut kommer till bröllopet, men hoppar av att vara ett av mina brudtärne val..
    Eftersom jag inte har mer än tre nära vänner (varav en är min stora syster) så vet de om att jag kommer att välja mellan dem.

    Nu känns det mycket bättre.. har tänkt mycket å min vän som jag kommer att fråga nu är min äldsta vän å det känns hur bra som helst.. Hade tänkt fråga henne från början, då jag o hon är närmare vänner. Men eftersom jag å den jag tänk fråga först har glidit ifrån varandra lite. TÄnkte jag att detta kunde få oss närmare igen.. men men

    Nu skall jag strax åka iväg i vår nya bil! Hämtade den igår!! Hur kul som helst!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008