Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    Göteborgsbrudar 2008

    hittade kuvert på matton på internet.. mycket billigare än att köpa från arkivet i stan

  • malinlars

    stjärngudinnan: Usch.. låter ju inge vidare alls!!
    Jo.. vi har gjort en prototyp i vitt papper.. blev bra.. nu är det bara till att köpa vita transparanta papper å grönt sidenband.. men jobbigatse är att ta steget.. usch.. att börja skära i det riktiga pappret... fasar lite för det faktiskt.. men skall nog göra det när sambon är hemma.. behöver all stöd jag kan få.. hahhaa.. Han skall få stämpla hjärtan!! .-D

    Hur går det själv??

  • malinlars

    stjärngudinnan: Jag har mörkbrunt dubbelvikt papper (15*15). På framsidan kommer en bred rand imitten som är i mörkt grönt. ett hjärta i mitten som är stämplat på ett vitt papper..
    Det transparata pappret skall vi skriva all info o inbjudningen på & det gröna sidenbandet skall hålla detta papper på plats.. i vikningen av kortet.. om du förstår... Hahha.. knappt min sambo förstår o han ser ju hur jag har gjort prototypen.. hhahah

    Åhh Ullared.. hur kul som helst.. skall dit den 10/11.. längtar.. älskar att shoppa å det är den enda affären jag har råd att shoppa i.. Dessvärre har de inte alltid kläder som jag tycker om.. men de har mycket annat roligt!!! Bra med barnkläder.. tänkt köpa en del till mina syskonbarn å mina vännersbarn!

  • malinlars

    jag hade en kosntig dröm... också.. jag drömde att jag stod på scenen å skulle vi skulle tacka alla.. vi hade nog presenter till alla gäster för de hade på ngt sätt hjälpt till.. tillslut orkade jag inte mer så jag sa att oaketen fanns i påsen: Varsegoda å Tack.. Hahha..
    Sen drömde kag också att jag ramlade i vattnet efter vigseln när jag skulle kliva på Älvsnabben.. (vi skall "fottas" på den)Vaknade med ett ryck.. usch usch..

  • malinlars

    jag träffas gärna vid 19.. skall nämligen vara duktig å träna kl 16.. hade jag tänkt..

    Nu skall gå in till stan för att gå på Halloween party på Locatelli.. blir nog kul.

    Krya på er!! Inte roligt att känna sig dålig..

    Kraaamm Ses imorgon.. Kickar in om ni ändrar tiden..

  • malinlars

    SKall vi träffas utanför eller där inne? Jag har ju inte träffat någon innan så jag vet ju inte hur ni ser ut. hahah
    Spännande!!
    Är jag tidig, sätter jag mig nog i baren å väntar. Kallt ute.. Så... ser ni en vilsen rödhåring så är det jag!!
    Nu skall jag packa träningsväskan.

  • malinlars

    Majsis: Va roligt att du vart ute o skikat.. det verkar vara ganska mysigt å få prova..

    Amor & stjärngudinnan: Krya på er!! Inge roligt att vara sjuk.. Jag har haft vantar på mig i en månad nu.. vägrar ta i hantag, saker i bussen utan dem.. vill inte bli sjuk!!

  • malinlars

    Tack för igår.. Gôr trevligt! Ja pysselkvällen ser jag fram emot. Är rätt trött idag.. ska ta en långpromenad, se ifall jag piggnar till SOm sagt.. har ju inte varit ute å druckigt på länge.. hahaha..

    Barbarbruden: fick Johan sin hamburgare?!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008