Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    Göteborgsbrudar 2008

    men det måste vara underbart att ha ett ställe att åka till på helgerna! Vi var ute å åt på en fransk restaurang å såg på råttatouille (hur d nu stavas) sen. Mycket mysigt!!

    dessvärre inga inbjudningskort gjorda.. hmm.. tror jag drar mig eftersom jag är osäker på om det kommer bli bra.. är lite perfektionist.. vill ha det perfekt men ändå göra det själv.. hmm.. får göra många tester innan kanske..

  • malinlars

    skönt att höra!! Ja den hemgjorda stilen är ju inte helt fel heller..
    Ja skall försöka att göra något som ja kan ta med.. bra idé.. kan man ju få tips å respons..
    Va inne på Arkivet å tittade i deras album med inbjudningskort. Det finns verkligen hur många olika varianter som helst..

  • malinlars

    man få nog göra en prototyp.. tänkt göra en sån innan så jag vet hur jag skall göra å hur det blir.. Är ju inte hur billigt som helst att testa med "riktigt" papper först som sen blir fel..

    vilken fin blogg Astriden.. jättefin.. Min sambo är dessvärre lite annorlunda.. Han vill hålla allt hemligt tills inbjudningskorten kommer ut.. har svårt att hålla mig ibland inför mina vänner.. men tur att jag har er!!!

  • malinlars

    amor- bor också i backa.. skall ta och skriva jag med! Ska se till att sambon också skriver!

    Va härligt att Celine kommer hit.. det är ju faktiskt otroligt tycker jag.. med tanke på hur stor hon är egentligen. Hon säljer ju sålt allt i Las Vegas.. Va roligt. På vår bröllopsdag också..

    Nu skall jag duscha.. skall till skolan å ha ett seminarium om vad läroplanen säger om naturvetenskapliga ämnen.. bla bla bla.. själv har man valt humanistiska ämnen. Hkk å Shk.. jaja.. Längtar så till att få börja med examens arbetet.. då känns det mer verkligt att man snart är klar med pluggandet.. för denna gång..

  • malinlars

    två kanten är jättemysigt tycker jag!! Bra service å mycket god mat.. mysigt långt inne i restaurangen.. Ligger på avenyn..

  • malinlars

    mrsD- VAd du gör- GE INTE UPP!! Förstår att det är krångligt.. min vänninna hade en korsett på sig istället för axelbandslös BH.. detta höll både in å upp.. Var skit snyggt! Men som sagt gå in till en butik med kunskap så kommer det att lösa sig!! Kram på dej!!

  • malinlars

    det är ju vårt när man tycker om ett hotell. Men samtidigt så är ju bemötandet väldigt viktigt. Inser inte hotellet att ni är många å vill bo där och inte kan komma fram till en bra deal, så tycker iaf jag att du skall välja ett hotell med mer service mainded..

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008