Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    Göteborgsbrudar 2008

    Kul att se en med ordningsinne.. var på väg själv.. men e lite för lat...

  • malinlars

    ja visst är det så att man vill planera mycket, men det blir inte av för någpnstanns i huvudet vet man att det är ett tag kvar! Vill kolla på ring,.. men varje gång jag går förbi en affär med smycken är jag för trött el skall med en buss.. hahaha

    När skall du gifta tid, alltså tid? Kan ju vara ganska skönt med lite sovmorgon. Klä om hos frisören efter sminkningen.. vet flera brudar som har gjort så.. har man tärnan med sig å tjôtar.. Vi skall vara hemma hos mina föräldrar. har en kompis som är frisör & en som är "nagel-fixar-tjej" (vet inte vad det heter... )hon kan även sminka..

  • malinlars

    jaha.. ja då är det ju lite sent med kl 10 kan jag tänka! Kanske kan fråga om ngn kan komma hem el öppna tidigare!!

  • malinlars

    plus att det blir bäst färg efter en el två tvättar.. min frisör sa att vi skall fixa sådant två tre dagar innan. Så slipper man den "skarpa" färg nyansen på den Dagen.

  • malinlars

    ja, sånt är ganska skönt å ha klart för sig hur och när det skall ske. Så att det är färdigt i tankarna. Jag blir annars lätt stressad när jag inte har riktigt koll på hur det skall göras och när. Måste ha kontroll över vissa saker. Speciellt en sån viktig & underbar dag. Det är bara min sambo som är tvärtom..

  • malinlars

    ja, vad skall man göra... Nu skall ja se lite på tv innan jag skall sova. TYvärr är helgen över.. Alldeles för fort förbi! Vi ses här imorgon säkert!! Sov gott!

  • malinlars

    Linda: Vi ahr inte ritkigt funderat klart på vart vi skall fotografera oss. Men det är ju väldigt fint runt runtomkring! Vid bryggan.. vid älvsborgsbron.. min kompis tog sina fotografier där. sommarbrud07 heter hon. Där kan du se bilder!!

    Åhh vad rolig att träffas över ett glas el två.. Är också ganska flexibel. Skönt att det är någon som styr upp det hela!!!

    Astriden: Vi har bara bokat kyrka, lokal å en träff med fotograf. Köpt tyg till klänningen iof också.. tärna/bestman har vi inte sagt till än.. vet faktiskt inte varför.. hihi.. Jo.. värdparen är tillfrågade också. Annars är det rätt tomt med "bockar" i boken här med!

    Vi skall ha naturtema. Brunt, Grönt & vitt. Ganska mörka färger, tycker det är ganska mysigt.. har förresten köpt papper & stämplar till inbjudningskorten... det var väldans vad vi har gjort grejer iaf..

  • malinlars

    Kul att ni bestämt datum.. att det verkligen händer.Tyvärr kan jag inte då.. tråkigt! Men men.. som sagt det får abslout bli fler gånger!!!

    Är det någon mer som skall till bröllopsmässan på Tjolöholmslott helgen 13-14/10? Vi tänkte åka dit på söndagen. Kostar 100kr... lite seminareier å utstöllningar, modevisning osv.

    Jag längtar också efter att Dagen skall komma. Ibland känns det sååå långt borta.. men ändå så nära.

  • malinlars

    har någon något tips på ett bra ställe där man kan vaxa ben å bikinilinjen? Jag har känslig hy, så ett ställe där de vet sin grej är bra.. Vad brukar det kosta.. Är oskuld vad gäller detta

  • malinlars

    stenbruden: Skönt att höra att jag inte är ensam! Jag tycker det är svprt att veta vart man skall gå, vilka salonger som har bra rykte, eftersom jag själv aldrig besökt ngn..

    Nåågon som har tips?? *puffar*

    fröken plommon: Fy vilken tråkig attityd.. jag hade undrat om frisören någonsin hade kunder & vilka dessa isf var för ngra. Kan ju inte finnas någon som skulle vilja sitta där mer än 5 minuter.. men å andra sidan kan denne haft en dålig dag & du kommit just då å få allt på dig!! Men det verkar inte finnas någon service minded där inte..

    Ja mässan skall bli kul att gå på. Bara jag kan få med min sambo på ngt seminare.. de äe ju bara 30 min långa.. hahah.. han blir rastlös fort.. hehe
    Skall på bokmässan efter friskis träning på fredag. Gå å strosa bland en massa böcker.. Någon mer som skall dit kanske? Lite kul att veta, å tänke "tänk om det är hon.. eller hon.. Hahaha

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008