Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    Göteborgsbrudar 2008

    stenbruden, linda: Jo jag är jättegald och förstår att jag har tur!! Hon ser det som en hobby och tycker det skall bli jätte roligt! Jag har en bild, skall försöka att hitta adressen där jag fann den.. annars kanske jag kan sätta in den på min sida här.. min sambo kan ju ändå inte kolla.. hmm.. gör det imorg.!!

    Åhh jag längtar så efter att få gå runt o kolla på papper, börja trixa lite med inbjudan.. det blir mer verkligt då.. ngt man kan ta på!!!

  • malinlars

    skall kolla papper till inbjudningskort imorgon efter föreläsning.. har hört att MAttsson på kungsgatan skal ha hyfsade priser... kan inte hålla mig längre.. Godnatt!!

  • malinlars

    Har lagt in en bild i mitt galleri på klänningen som jag vill få sytt upp. Sömmerskan har fått bilden, så jag hoppas på det bästa
    Matton hette visst butiken.. ligger längst upp på kungsgatan vid 7eleven. Jag vill ha mörkt brunt & mörkt grönt.. mer natur.. men de hade bara ljusare varianter.. gick till Panduro.. hade inte ens brunt!! Känns lite deppigt just nu, men det är väl tur man är ute i god tid. Får kolla mera, ananrs får det bli lite ljusare.. kanske bättre och mer glädje spridande med ljusare färger. TÄnkt att inbjudningskorten får styra nyanserna på resten!!

    Såg en ring idag. .herregud.. sååå fin, men 31000kr.. Typiskt..

  • malinlars

    fröken plommon: Vad kostar entrén till mässan?? Nyfiken, ärlskar sånt! Vilka tider är det?

  • malinlars

    mrsD: nu har du verkligen kommit en bit på vägen, va roligt!! Har kontakt med en fotograf & skall nog ta å boka en träff med honom. Är väl dags att boka så han inte blir upptagen!
    Tårta.. ja.. herregud va grejer det är egentligen. Jag har en bok här hemma, går inte ne dag utan att jag skriver i den. Här får man himla massa bra tips & nya saker man skall komma ihåg. Bäst att skriva ner med en gång.

  • malinlars

    mrsD: har en mapp på skrivbordet, en mapp i mina favoriter och en på min mail.. måste hålla koll på allt man får reda på

  • malinlars

    mrsD: hahaha... ja verkligen!! Får ju inte bli som Monika i VÄnner..
    Sitter just nu och gör ett prov på hur inbjudningskorten skall se ut... får väl se hur de går...

  • malinlars

    mrsD: Ja var inne när du la ut adressen.. jätte fint verkligen. Mycket jobb är det ju att det göra dem själv, men det är det ju värt sen!!

    bröllop gbg: Va roligt att ni har bokat!! Har vi samma lokal!! Kul. Vi har tänkt att göra det lätt för oss med borddekorationen.. nämligen ha murgröna & tulpanblad. Har tänkt mig en brun löpare på, som går på alla borden. På löparen kommer då murgrönan ligga & vita tulpan blad! Vi har brunt, grönt & vitt tema näml. . Vet inte om du fick veta d, men de har tyg som man kan sätta på stolarna också.. vet inte vad det exat heter.. men dessa hade vi tänkt ha med band runt. Köper egna band och tar om stolarna. Vi skall gifta oss 7/6, så de trodde att vi kunnde komma in redan på torsdagen för att börja duka upp, iom att fredag är 6/6 (stenbrudens bröllopsdag!!!! )

    Man får ju vara med hur mycket som helst, det är bra tycker jag. Bokade ni den största salen el den man kunde ha två rum? Komemr nämligen inte ihåg om den största lokalen hade röd fondvägg.. den har vi bokat.
    Vi har tänkt att boka in en tid i januari för att diskutera mat o annat kul. ser fram emot detta!

    Kul med samma lokal!!

  • malinlars

    bröllop gbg: vi kännde att 02:00 är lagom. Annars får man ordan en spontan lunch dagen efter. Vi slipper ju städning!! Gôt eller hur!!

  • malinlars

    linda: Jag har bilden i mitt galleri.. men vet inte hur jag får det så att ni kan se den?! Vet du/ni?
    Jag har en bild i huvudet om min ring.. vi har bankade ringar, alltså inte helt släta. Så jag skal ha en lika dan, fast med stenar (av ngt slag) i ett brett band ovanpå ringen. ¨Vill nog ha några stenar på rad som syns.. vill ju visa att jag har gift mig! Men 31000kr var lite väl tyckte jag. Kan tänka mig max 10000Kr eftersom lars inte skall ha en ringt till!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008