• Anja 19 juli 2008

    Brudar i Lund sommar 2008 - del 2

    Hej allihop

    Hoppas att ni hittar hit! Här kan vi brudar från Lund med omnejd älta bekymmer och glädjeämnen och dela med oss av våra planer inför våra stundande bröllop. Välkomna :)

  • Svar på tråden Brudar i Lund sommar 2008 - del 2
  • Anja 19 juli 2008

    Tina75

    ja, det ÄR ju faktiskt hemskt att man ska känna sådär, men jag gör verkligen det. Har hört så otroligt många mardrömsberättelser här på BT och det verkar vara mer regel än undantag att man som överviktig brud blir illa bemött, kommenterad och tittad snett på. Skittrist... Så jag ska definitivt inte gå och titta själv på klänningar!

    Självklart kommer jag att länka till vår lägenhet

    Tror det blir på fredag den läggs ut på hemnet. Kul

  • Majsan_älskar_Martin

    Tjena tjejer, Grand Hotel har bröllopsmässa sönd 30/9. Min kollega frågade mig om jag ville vara modell i min brudklänning (jag är nygift) så jag kommer få en härlig anledning att bära den igen. Min mans band ska eventuellt vara utställare där också tillsammans med en massa andra aktörer i bröllopsbranschen. Kom dit om ni vill ha inspiration vet jag!

  • Anja 19 juli 2008

    Åh vad kul... Är dagen efter vi kommer hem från vår SPA-vistelse. Vore ju skitkul att komma och titta. Är det för vem som helst? Kostar det något?

  • Anja 19 juli 2008

    Vad underbart att få bära klänningen igen

    Har läst dina inlägg i andra trådar om bröllopssvit osv. Visst jobbar du väl på grand oxå? Eller är jag helt ute och reser

  • Majsan_älskar_Martin

    Anja:

    Ja, jag jobbar på Grand, i receptionen. Vem som helst får komma men det kostar i inträde. Vet inte hur mycket dock. Jag kom tillbaka från semestern idag så jag har inte koll på allt som hänt än.

  • Anja 19 juli 2008

    Ok Berätta gärna hur mycket. Vi lär vara rätt panka när vi kommer hem från spa, haha... Med behandlingar och lilla spapaketet (ett dygn med trerätters supé etc) så går det loss på 4.500 men å andra sidan betalar mina föräldrar det mesta. Det blir ju dock alltid lite extra utgifter när man åker iväg. Men en bröllopsmässa är ju ett MÅSTE och sååå dyrt kan det väl inte vara

    Vill absolut gå!!! Tack för tipset! Vad är det för klänning du ska stå modell i? Nyfiken

  • Anja 19 juli 2008

    Alltså jag förstod att den är din men jag menar om det är någon modell som man känner till eller så.

  • Tina75

    Den där bröllopsmässan bör man kanske satsa på för att få lite inspiration. MIn sambo som i övrigt inte engagerar sig vidare värst sa faktiskt för någon dag sedan att det vore värt ett besök........ så då ses vi kanske i vimmlet :)

  • Majsan_älskar_Martin

    Hej tjejer,

    Bröllopsmässan pågår mellan 13-17. Inträdet kostar 50kr och då ingår ett glas champagne. Det blir en riktig "bröllops-reunion" för min del. Jag ska vara modell, min mans band utställare, affären där jag köpte min klänning ska vara utställare och fotografen som jag gjorde min secret box hos (och som min man känner) ska förmodligen också vara utställare. How about that!!!
    Kom dit tjejer! Det ska bli kul!

Svar på tråden Brudar i Lund sommar 2008 - del 2