• Anja 19 juli 2008

    Brudar i Lund sommar 2008 - del 2

    Hej allihop

    Hoppas att ni hittar hit! Här kan vi brudar från Lund med omnejd älta bekymmer och glädjeämnen och dela med oss av våra planer inför våra stundande bröllop. Välkomna :)

  • Svar på tråden Brudar i Lund sommar 2008 - del 2
  • AnneiLund

    Hej på er alla!
    Hur mår ni?
    Jag har varit bortrest med jobbet några dagar, skööönt!
    Så nu är man tbx...och jag tänker inte mkt bröllop....tänker mest fixa och städa här hemma. Här ser ut som kriget!!!
    Sen måste jag ha någon som drar ut mig på långprommenader varje dag typ.....blir bara tjockare och tjockare,.....Grrr

  • AnneiLund

    Glömde svara på er matfråga....
    Det är fortfarande ett dilemma!!!
    Fortfarande svårt och fortfarande dyyyyrt
    JAg blir gråhårig...på riktigt alltså!!!

    Har fått några menyer skickade till oss....men ärligt talat inge bra! Så vi letar och hör ni ngt....plz let us know!
    Ska vi inte ta en fika ngn dag?
    Jag vill fika, men jag borde banta
    Vi borde fika i november iallafall...då kan man behöva skratta lite, dricka te och sparka i lövhögar lite mer.

  • Anja 19 juli 2008

    Fikar GÄRNA

    Säg tid och plats... jag kan för det mesta

  • Anja 19 juli 2008

    Så nöjd så...

    vi handlade ju som sagt på ikea i söndags. Dagen efter startade de en kampanj där man fick 300 kr tillgodo per 3000 man handlat sängar för...

    Vi blev ju rätt irriterade och Daniel kontaktade dem. Idag var han där...

    Nu har jag ett litet kvitto (eller vad det nu var han fick) som ger mig 1.200 kr att handla för (jag som fått det till 900 bara )

    Yipppiiieeee...

  • Dallia80

    Anja!
    Bröllopet måste vara innan årskifte för sen flyttar vi till USA. HAde egentligen bestämt oss för att rymma men sen ändrade vi oss plötligt och nu blir det stor bröllopsfest istället:) Därav den korta framförhållningen! Det verkar bli Af Borgen:)

  • Tina75

    idag är min sambo och får sig en försmak av det som väntar honom om dryga 8 månader = SVENSEXA!!

    Jag fikar också gärna :) någon gång. Just tell me var och när!!

    Vad har Ni andra för er denna höstdag??

  • Anja 19 juli 2008

    hallå där...

    Tina75

    Igår jobbade jag och sedan mötte jag upp med gamla vänner på stan vid 22-tiden och mös lite på kulturnatten, drack öl, åt lite och hade allmänt trevligt. Tog en taxi hem vid halv två (man är inte så ung längre )

    Idag är det nya tag m lägenheten. Sambon har fixat kopplingarna och avloppsrören och elen till tvättmaskin o torktumlare så nu ska vi bara lyfta upp torkisen ovanpå tvättmaskinen, sen, trot eller ej, är badrummet HELT färdigt... Han har även spikat ditt fönsterfodret så där är bara SÅÅÅÅ fint!!!

    jag har lagt in 7 ikeasäckar med kläder, vikt och lagt snyggt i garderober och lådor, lagat dillkött med potatis, morötter och blomkål, blåbärspaj och vaniljvisp, mums... Riktig söndagsmiddag

    Men kanske inte så jättebra för figuren, för jag åt så att jag blev helt proppmätt Detta har inte varit en bra helg för mig kalorimässigt, tyvärr... får mig att känna mig lite låg faktiskt...

    Vi har bokat tid m mäklaren o fotografen. Torsdag kl.14 är det som gäller... Gulp. Jag jobbar tisdag, onsdag och kvällen imorgon går bort pga föräldramöte. Onsdag kväll ska jag tillbringa på ikea för att slösa upp de där 1.200 på homestyling grejor som fruktfat, blockljus, handdukar, tvålar, växter, krukor och tavlor (just nu har vi INGET på väggarna *asg*)...

    På fredag hoppas jag alltså kunna länka er till vår lägenhet via hemnet... Känns såååååå skumt!!!

    kram så länge, nu tjatar äldsta sonen om att han vill titta på foton i min dator, så jag får göra det ett tag m honom. Han ska ju snart lägga sig.

  • Anja 19 juli 2008

    Hallå där...

    Vad säger ni om en fika på stan nästa vecka? (denna veckan går bort för mig pga att fotografen kommer på torsdag eftermiddag och ska fotografera lägenheten och fredag har jag en massa annat att fixa)

    Någon speciell dag isåfall (om ni kan)? Ännu vet jag ingenting om jobb den veckan. Men troligtvis kommer jag att jobba onsdagen! Fredagen går ju bort för då åker vi på SPA, hehe... LÄNGTAR... Men måndag eller tisdag hade varit PERFEKT...

    Så vad sägs??

    Ebbas skafferi? Eller vad tycker ni?

  • Anja 19 juli 2008

    Vet ni vad jag tänkte... Vi borde ge oss ut på stan tillsammans och gå in i någon bröllopsbutik, fniss fniss...

    Jag VÅGAR bara inte göra det själv... Har läst så mycket om hur överviktiga brudar blir bemötta och kommenterade, det verkar ju tyvärr hur vanligt som helst, så jag drar mig för att gå och titta.

    Men ajg VILL ju så gärna titta, inte prova, utan bara titta och känna... Har ju min favvoklänning som jag så otroligt gärna skulle vilja se IRL. Någon som skulle vilja gå på bröllopsklänningstittarrunda en dag

  • Tina75

    Bra initiativ Anja, jag har dock svårt att uttala mig om hur min kommande vecka ser ut i dagsläget. Hänger dock på om jag KAN !!

    .... känns inte roligt att läsa att du känner som du gör inför besök i en bröllopsbutik. :( det är ju din förbaskade rättighet att kunna göra de besök du vill utan att behöva ens fundera i de banor som du gör.... stå på dig!!

    Jag är imponerad av din energi när det gäller styling av er "gamla" lägenhet.... den ska ju säljas ;) antar att alla projekt Ni har just nu kommer till användning i ert nya boende också. Är VÄLDIGT nyfiken att se bilder på hemnet så glöm inte länka!!

Svar på tråden Brudar i Lund sommar 2008 - del 2