• Anja 19 juli 2008

    Brudar i Lund sommar 2008 - del 2

    Hej allihop

    Hoppas att ni hittar hit! Här kan vi brudar från Lund med omnejd älta bekymmer och glädjeämnen och dela med oss av våra planer inför våra stundande bröllop. Välkomna :)

  • Svar på tråden Brudar i Lund sommar 2008 - del 2
  • Tina75

    Just nu jagar jag underhållning...... känns som om jag står och trampar eftersom jag hade samma projekt för två månader sedan. Jag hade mer eller mindre lagt ner tanken på musikunderhållning alá Live, men så vaknade plötsligt min sambo och tyckte att det var klart att vi skulle ha detta...... stånk och stön. Varför kan han ALDRIG vara i samma fas som jag!! ;) Så nu letar jag för fullt och det är såååååååååååååååå svårt. Jag menar vad får man för pengarna och hur bra är banden egentligen. Det är ju ursvårt at bedömma genom att lyssna på liveupptagningar på nätet. Dessutom finns det en svårighet i att "lita" på de rekommendationer som finns då man faktiskt inte vet om de är "äkta" URSÄKTA ATT JAG ÄR SÅ MISSTÄNKSAM!! Nu önskar jag verkligen att man hade varit på massor av fester och hade många egna erfarenheter........Har Ni andra bestämt hur ni ska göra??

  • Anja 19 juli 2008

    Har samma problem som du Tina...

    har inte gillat NÅGOT av de band jag lyssnat på på nätet. Det känns hopplöst!!!

    Ska fråga runt i min bekantskapskrets om de känner till ett riktigt bra band, som inte bara är bra utan som har den där rätta känslan för HUR man underhåller och håller igång öset!!!

  • Dallia80

    Stämbandet var på Grand och spelade, lät riktigt bra känner dock att 10000 är lite mycket för 3 timmars spelning.

  • Tina75

    Dallia; jag håller med. 10.000 är verkligen en smärtgräns kan jag känna. Har själv sagt att underhållningen bör hålla sig runt max 7000...... om det nu kan vara möjligt.

    Idag har jag PANIK!! VI har sedan i maj bokat in oss för att ha festen i ALnarp och idag blev jag kontaktad av dem då de inte längre kan ha bröllopsfester där man kan ta med egen dricka. Vi har planerat detta sååååå länge och när vi i maj skulle välja lokal var det mer eller mindre fullt överallt där vi kunde tänka oss att ha festen. Så hjälp mig SNÄLLA!! Ett bra ställe där man kan ha med egen dricka och där hyran är max 6000 kronor.............

  • Tina75

    Felines, Axelgård har varit ett av alterntiven vi diskuterat så det kommer vi nog att kolla upp. Tack för tipset!!

  • felines

    Jag har varit på bröllop där och överväger att ha vårt där. Det är gångavstånd till kyrkan där och så är det ganska fina omgivningar. Men man ska hellst inte ha allergiska gäster då stallen är precis intill.

  • Tina75

    Jag har varit mycket i Vallkärra på Axelgård när jag var liten och jag minns lokalen som rätt liten. Du Felines som varit där på bröllop - hur måga gäster tror du är lagom. Vet du om man kan få städningen gjord av någon mot betalning. Jag känner att det är ett av vbåra stora GRUNDKRAV FÖR JAG VILL VARKEN SJÄLV ELLER LÅTA NÅGON ANNAN STÄDA MITT I NATTEN efter festen......hoppas du hängde med vad jag menade...!! :)

    När ska ni gifta er förresten?

  • felines

    Nej det ingick ingen städning men man kan kanske anställa någon ex-rese förening i denna studentstad eller lite av scouterna som brukar vara på axelgård men då får man nog ta tag i det själv. Jag vågar inte gissa på hur många gäster som får plats. Det var helt ok på det bröllopet jag var räknade inte gästerna men 50-70 gäster kanske. Dansgolvet var inte så stort men å andra sidan så inbjöd det till dans. Det var sällan tomt. Jag ska gifta mig i augusti 2009. Du?

  • Tina75

    Planerna var juni 2008 men jag vet inte om vi eventuellt tvingas skjuta på det ytterligare en gång ...... börjar bli less på allt som går i stöpet nu!! :( Vi jobbar på för fullt för att försöka lösa det hela!!

Svar på tråden Brudar i Lund sommar 2008 - del 2