• Anja 19 juli 2008

    Brudar i Lund sommar 2008 - del 2

    Hej allihop

    Hoppas att ni hittar hit! Här kan vi brudar från Lund med omnejd älta bekymmer och glädjeämnen och dela med oss av våra planer inför våra stundande bröllop. Välkomna :)

  • Svar på tråden Brudar i Lund sommar 2008 - del 2
  • Anja 19 juli 2008

    Vet inte exakt men det blir nog några tusenlappar iallafall! Ska se om jag kan hitta några prisuppgifter nånstans.

  • Carråå

    Hej hej! Här är en till som ska gifta sig i sommar. 31 maj närmare bestämt. Trodde att vi var ute i god tid men icke...
    Vi ska ha borgelig vigsel utomhus och sedan ha festen hemma (i kollektivhuset).

  • Anja 19 juli 2008

    Nix hittar ingenting men hittade ett inlägg från BT där någon skrivit just det jag skrev ovan, att om man hyr från MIllans i Lund så får man hålla till godo m de klänningar som finns i ens storlek, man får dem alltså inte insydda eller utlagda etc vilket gör att utbudet, om man ej har en "Standard"storlek, blir väldigt snävt och hur kul är det om det tex sitter jättebra över bysten men helt slappt över magen, eller tvärtom. Inge kul!!!

    Däremot så har de brudklänningar (köpes) från 2.900 eller nåt sånt på Millans. Nixas klänningar är ju "jättebilliga" till exempel coh de har hur många fina som helst tycker jag!

    Själv har jag fastnat för en av Lillys klänningar (3004:an) och hoppas kunna prova den om sådär en 10 kg

  • Anja 19 juli 2008

    Välkommen Carråå

    Vad kul det låter... Berätta mer!!! Bor ni i kollektiv eller är det en lokal som är för alla där ni bor, fniss, jag fattar inte riktigt

    Hur går planerna, kläder, blommor, mat etc? Nyfiken

  • Carråå

    Hej hej igen! Vi bor i ett kommunalägt kollektivhus där alla har varsen lägenhet precis som i ett vanligt hus men vi har också en del gemensamma utrymmen bl a en stor matsal, storkök, tv-rum, lekrum, motionsrum, bastu etc. I matsalen brukar vi ha stora fester. Vi har bl a haft våra barns dop där och nu på nyår lyckades vi faktiskt klämma in 113 ätande gäster Så det är verkligen en optimal lokal för en bröllopsfest och det bästa - den är alldeles gratis! Maten (buffé) hade vi tänkt laga själva med hjälp av grannar och släkt. Så det här är något av ett budgetalternativ. Vi har varken möjlighet eller lust att lägga en massa pengar på bröllop.

  • Anja 19 juli 2008

    Men vad skumt

    jag svarade dig igår Carråå??? fattar inte vart det inlägget tog vägen!!!

    Låter verkligen toppen att ha en sådan lokal tillgänglig helt gratis!!! 113 pers är ju verkligen inte illa!

    Det är ju helt perfekt att få hjälp av släkt och grannar/vänner oxå. Förstår att ni ej har möjlighet eller lust att lägga så mkt pengar på en enda dag... hade det inte varit för att vi säljer vår lägenhet nu så hade vi ju aldrig haft råd, eller kunnat spara ihop till ett sånt bröllop som vi har tänkt oss.

    Tur det finns budgetvarianter oxå! Härligt med alla typer av bröllop!

  • AnneiLund

    Oj....GUD vad det var längesedan jag skrev...antar att jag drabbades HÅRT av "nä fy vad less jag är på bröllopskänslan"...men nu känns det lite bättre och jag smyger mig försiktigt in på forumet igen och hoppas att träffa mina gamla girls!!!

  • Anja 19 juli 2008

    ANNNNNNEEEEEEEEE

    jag har undrat så jä..la mkt över var du blivit av. Blev nästan orolig och tänkte att ni ombestämt ohc ändrat er ang bröllop etc. Har ju sett att du levt iochmed facebook hehe

    Har tänkt anropa dig typ tusen ggr men varje gång jag loggat in och sett att inget nytt hänt på Lundabrudarnas forum så har jag helt enkelt skitit i att gå in o skriva nåt.

    Korkat för så tänker ju säkert alla och då händer ju inget

    Jag hade oxå en sån där bröllopströtthet-depp för lite drygt ett halvår sen. Skrev inget här inne på flera månader! Kunde bara inte förmå mit att känna att det var kul lixom...

    Läget annars? Vad händer

  • AnneiLund

    Anjaaaaaaabäjbyyyyyyyyyy

    Äsch...nä jag vet, jag har liksom själv haft dåligt samvete för att jag bara drog. Gick in i bröllopsplanerarväggen...
    Det var inge kul längre....
    Vi som aldrig tjafsat började göra det över vår olika syn på saker och ting över bröllopet. Det blev inge kul, kände mest att han satt och tänkte "jaha...ska du nu logga in på BT
    IGEN!!!" Usch...nä....nu säger han att han fattar hur viktigt det är för mig, men jag vet att han fortfarande tycker att många av mina ideér är helt åt skogen liksom..."vadå ställa in korgar med lite saker på toaletterna till gästerna, så ONÖÖÖÖÖDIGT" Träskalle....fast älskade träskalle...du fattar va?
    Men allt är bra, månaderna flyger fram,borde träna mer....men som sagt...presterar bäst under press *ler*....ser du någon med PANIIIIIK i blicken på stan i maj...well stor risk för att det är jag!
    Själv då, hur mår du? Flyttat än?

    KRAAAAAAAAM

  • AnneiLund

    Tina!!!!!!
    Lika intresserad av att veta hur det går för dig...läst dina inlägg...shit...hoppas allt har löst sig!!!!
    Kram

Svar på tråden Brudar i Lund sommar 2008 - del 2