• Anja 19 juli 2008

    Brudar i Lund sommar 2008 - del 2

    Hej allihop

    Hoppas att ni hittar hit! Här kan vi brudar från Lund med omnejd älta bekymmer och glädjeämnen och dela med oss av våra planer inför våra stundande bröllop. Välkomna :)

  • Svar på tråden Brudar i Lund sommar 2008 - del 2
  • Anja 19 juli 2008

    AnneiLund

    Nej inte flyttat ännu men sålt lägenheten tack och lov. Ska till banken på torsdag och fixa med lånen etc och sen får vi nycklarna den 29 november. Wow...

    FAttar vad du menar med älskade träskalle men jag ska ärligt erkänna att när Daniel sätter käppar i hjulet för mig (hahahaha, vadå VÅRT bröllop????) och MITT bröllop så känner jag inte "älskade" träkalle, jag känner enbart, din jä..la DUMskalle, dra åt skogen.



    Fattar exakt vad du menar med att gå in i bröllopsplanerarväggen. Vi fick ju alla våra bröllopspengar nu! 100 000 kr från lägenhetsförsäljningen går ju dit! Och vi har sagt att det är maxgränsen. det är alldeles SJUKT mkt pengar att bränna på EN enda dag egentligen.

    En LITEN del av mig kan känna att jag banne mig skulle kunna skita i detta stora bröllop och endast använda 100 000 kr till att resa med min familj! Fatta hur underbart det hade varit! Vi hade kunnat åka hela familjen 3 veckor till Karibien och gifta oss på stranden där med bara våra barn som vittnen lixom!

    Men nu har vi planerat så länge och jag har gjort en massa kort, vi har bokat kyrka och festlokal etc så vi SKA gifta oss som vi planerat.

    Vissa saker bråkar vi oxå om, som detta med band och underhållning och toastmadamernas ansvarsområde. Men detta fick min älskade äta upp när en av toastmadamerna var här häromdagen för Daniel har lixom fått för sig att jag inte vet vad jag snackar om angående vad de "ska och inte ska" göra, så han skämtade med min väninna och frågade "nå, har ni (de är två toastmadames) inte satt igång och planera vår fest ännu" varpå hon direkt svarade att jovisst har vi det och han sa (något chockat) "eh jaha, vad har ni planerat då?" och hon sa "det får ju inte du veta, hela festen är ju något som vi planerar och som DU inte ska veta nåt om".

    HAHAHA där satt den... han har inte alls trott på mig och han varit helt negativt inställd till allt vad allsång, lekar och sånt heter men nu kan han lixom inte säga nåt om det för planeringen hos toastmadames är redan i full gång

    MOOOOAAAAHAHAHAHAHAAAAAAAAA...

    Jag är elak bridzilla och jag är riktigt nöjd m det

  • AnneiLund

    Fasen...jag sitter ju och skriver till dig på TVÅ olika forum....krångligt!!!

  • Anja 19 juli 2008

    hahaha näääädå, det gör du säkert inte alls

    Du var säkert otrogen med någon annan sida... Erkänn Anne, vilken var det

  • Anja 19 juli 2008

    hahahaha

    nu pratar vi m varandra på två sidor lixom, haha...

    men duuuu jag är sååå nyfiken på klänningen... vad heter den? Kan du inte beskriva den lite!!!

  • AnneiLund

    alltså...egentligen har även jag börjat tänka i de banorna...såg bilder igår fr en kompis bröllop på en strand nere i Thailand, med de närmsta på plats en vecka innan. SEn tog mormor och morfar hand om barnen och de nygifta fortsatte på egen hand. Det såg så vackert, enkelt och självklart ut.
    Men visst nu SKA vi göra såhär, men jag med mitt jävligt kassa stresshumör får redan ångest för när i helvete ska man hinna dekorera borden!!!!!!! Fatta, sånt tänker jag redan på och får ont i magen av...OBRA!!!!!

  • AnneiLund

    08-3046 Klännningen heter så och tillhör Lillys nya kollektion, finns på deras hemsida, men man måste scrolla länge som tusan innan man hittar den, inga axelband, sitter på en snyggböna, gå in och kolla...plz och säg vad du tycker!

    Men det gååår ju inte, försöker spara bilden men den sparas i ngt konstigt format....

Svar på tråden Brudar i Lund sommar 2008 - del 2