• Anja 19 juli 2008
    Äldre 5 Sep 12:29
    56708 visningar
    355 svar
    355
    56708

    Brudar i Lund sommar 2008 - del 2

    Hej allihop

    Hoppas att ni hittar hit! Här kan vi brudar från Lund med omnejd älta bekymmer och glädjeämnen och dela med oss av våra planer inför våra stundande bröllop. Välkomna :)

  • Svar på tråden Brudar i Lund sommar 2008 - del 2
  • Tina75
    Äldre 27 Sep 10:53
    #71

    Intressant det där att datorn måste vara ur funktion för att man ska få något gjort.......;) :) Jag jobbar dock stenhårt på att begränsa mig - utan större framgång dock!! Lycka till med försäljningen, syns verkligen att du har ansträngt dig för stylingen - snyggt!!

    felines; jag hade gärna fikat innan på söndag men det är fortfarande osäkert om vi kommer att kunna gå dit eftersom vi inte har någon barnvakt ännu!! :) känns lite tråkigt eftersom jag verkligen tror att vi hade behövt gå dit för att få igång vårt planerande på allvar.

    NU ska jag göra lite nytta hemma innan det är dags för jobb!!

    Ha det bra ALLA lundabrudar....... var alla nu tagit vägen ;) :)

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 30 Sep 00:27
    #72

    Tina75

    Tackar Vet inte om jag vill påstå att jag ansträngt mig jättemkt med själva stylingen, men STÄDNINGEN tog nästan knäcken på mig. Själva stylingen bestod mest i nya blommor och krukor, nya handdukar och sådär, det var nog det enda som var riktigt roligt faktiskt, men fy f..n så jobbigt det var att städa och RÖJA undan. Men oj så mkt jag fick slängt... SKÖNT!!!

    Håller med dig om att man bara får saker gjorda när datorn är ur funktion, haha. Vad säger det om oss egentligen

    Felines

    jag tror tyvärr inte heller att jag kommer att kunna gå. Så besviken... Sonen har fotbollsmatch så jag kommer vara hemma med de andra två. Blir nog ingen bröllopsmässa för min del. *surar*

    Fikar doch SUPERGÄRNA en annan dag

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 30 Sep 00:28
    #73

    Nu har vi förresten kommit hem från vår SPA-weekend i Tylösand!

    Åååhhh så ljuvligt vi har haft det!!!

    Lyx, bad, massage, ansiktsbehandlingar, UNDERBAR mat, viner, drinkar, vild sex, relax i varma pooler, bastubad, bubbelbad, simning osv...

    Härligt!!!

    Det behövde vi verkligen... En riktig nytändning!

  • Majsan­_älska­r_Mart­in
    Äldre 30 Sep 07:56
    #74

    Till er som ska gå på Grands bröllopsmässa idag:

    HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

  • Tina75
    Äldre 30 Sep 19:20
    #75

    Låter riktigt toppen med en spa-helg verkar som ni fått valuta för pengarna ;) :) ;)

    Någon som var på Bröllopsmässan idag?? Vi kom inte dit då vi inte kunde fixa barnvakt :(

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 30 Sep 19:47
    #76

    Nä jag kunde inte heller till min besvikelse. Hade verkligen velat gå Äldsta sonen hade fotbollsmatch och sambon var ju där m honom, så jag var ensam hemma med de små. inte en chans att jag går på bröllopsmässa med en treåring och en tvååring

  • Tina75
    Äldre 2 Oct 15:27
    #77

    Var är alla Lundabrudar, tråden är verkligen stiltje !!

    ......hoooooooooooooooooo hoooooooooooooooooo

  • Tina75
    Äldre 2 Oct 15:27
    #78

    tro inte att jag är desperat.....bara lite ;) :)

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 2 Oct 16:54
    #79

    Hahahaha Tina75

    Vänta tills du hojtat här inne under flera dygn som jag fick göra härförleden

    Jag är på jobb så jag kommer nog titta in då coh då under kvällen. Annars har det varit mkt nu. Jag jobbar kväll i princip hela veckan och på söndag har vi visning av lägenheten. Ska bli så skönt nrä det är över.

    Annars har jag haft en svacka i min viktnedgång. Blir så uppgiven. Det går ju så jä..la sakta och jag RÖR mig inte tillräcklgit. Skulle så gärna vilja gå och träna men kommer mig inte för att göra det. Hittar på usla ursäkter hela tiden. Önskar det låg en träningslokal här på östra torn, för det är avståndet t stan (gerdahallen) som gör att jag lxom inte pallar. Det ska vara enkelt och snabbt att gå iväg o träna. Suck...

    Jag MÅSTE ta tag i mig själv nu så jag inte sabbar alla kilon jag gått ner. Är på god väg tyvärr...

    Annars har jag inte gjort så mycket på bröllopsplaneringsfronten... Händer inte mycket där faktiskt! KÄnns lite som en mellanfas just nu. Allt som går att fixa är fixat medan allt annat som ska göras är för tidigt att börja fixa. Eller nåt???



    Hur går det för er?

    Vilka saker tycker ni man kan fixa nu, ca 10 månader innan!?

  • Tina75
    Äldre 2 Oct 17:26
    #80

    Anja, Låter tufft med vikten. Jag själv har haft turen att bli av med alla mina graviditetskilon - trots 30 kilos uppgång under grav. Följer du någon modell för viktnedgången eller har du en engen som fungerar!? INte konstigt alls att du inte hinner träna, jag menar arbeta mer eller mindre varje kväll, ha tre busar hemma och allt annat som ska till ilivet. Jag har faktiskt börjat gå på friskis och svettis och det känns skönt. Hade först ambitionen att tillsammans med en väninnan styrketräna men det är liksom inte min grej - (även om det ger en trimmad kropp..... ;) ) Jag vet inte va djag kan säga för att ge dis lite styrka - försök att inte fokusera för mycket utan ta det för vad det "är" ofta ger det goda förutsättningar att lyckas. Om man stirrar sig blind på spegelbilden och inte minst vågen låser det sig tror jag. Mycket svammel från min sida nu, men jag hoppas poängen når dig.

    * kramar om *

Svar på tråden Brudar i Lund sommar 2008 - del 2