Inlägg från: Majsan_älskar_Martin |Visa alla inlägg
  • Majsan_älskar_Martin

    Brudar i Lund sommar 2008 - del 2

    Tjena tjejer, Grand Hotel har bröllopsmässa sönd 30/9. Min kollega frågade mig om jag ville vara modell i min brudklänning (jag är nygift) så jag kommer få en härlig anledning att bära den igen. Min mans band ska eventuellt vara utställare där också tillsammans med en massa andra aktörer i bröllopsbranschen. Kom dit om ni vill ha inspiration vet jag!

  • Majsan_älskar_Martin

    Anja:

    Ja, jag jobbar på Grand, i receptionen. Vem som helst får komma men det kostar i inträde. Vet inte hur mycket dock. Jag kom tillbaka från semestern idag så jag har inte koll på allt som hänt än.

  • Majsan_älskar_Martin

    Hej tjejer,

    Bröllopsmässan pågår mellan 13-17. Inträdet kostar 50kr och då ingår ett glas champagne. Det blir en riktig "bröllops-reunion" för min del. Jag ska vara modell, min mans band utställare, affären där jag köpte min klänning ska vara utställare och fotografen som jag gjorde min secret box hos (och som min man känner) ska förmodligen också vara utställare. How about that!!!
    Kom dit tjejer! Det ska bli kul!

  • Majsan_älskar_Martin

    Anja:

    Vi hade ingen professionel fotograf på bröllopet, det var min mans vän som tog bilderna. Dock gjorde jag secret box bilder hos Caroline L Jacobsen i Malmö. Ja, min man har ett coverband som ofta spelar på bröllop. De är väl anlitade och har åtminstone sommartid spelningar nästan varje lördag. Men även nu i höst har de det så det blir många ensamma lördagkvällar för min del. Om du vill se bilder ändå så är adressen http//:majsanochmartin.weddingannouncer.com

  • Majsan_älskar_Martin

    Till er som ska gå på Grands bröllopsmässa idag:

    HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

Svar på tråden Brudar i Lund sommar 2008 - del 2