• Virvel

    080809

    Jag kan inte låta bli att starta upp en tråd speciellt för vårt datum 20080809.

    Hänger redan i trevliga augustitrådar men tycker det skulle vara kul med en tråd till för oss med samma datum. Så att vi kan sitta kvällen innan den stora dagen och vara nervösa tillsammans

    Välkommna!

  • Svar på tråden 080809
  • Tessan K
    Virvel skrev 2007-08-28 13:31:21 följande:
    Jag kan inte låta bli att starta upp en tråd speciellt för vårt datum 20080809.Hänger redan i trevliga augustitrådar men tycker det skulle vara kul med en tråd till för oss med samma datum. Så att vi kan sitta kvällen innan den stora dagen och vara nervösa tillsammans Välkommna!
    Hej!
    Idag har vi bestämt datum för bröllop, 2008-08-09. Vi ska gifta oss utomhus på en brygga vid havet, så vi måste bara kolla upp så festlokalen är ledig men det ska nog inte vara några problem.
    Ska bli jättekul att äntligen börja planera för den stora dagen!
  • Virvel

    Tessan K
    Välkommen till tråden. Vad kul med ett par till som ska vigas utomhus. Vi är några stycken i tråden som kommer vara beroende av det fina vädret.
    Precis när vi startade tråden så önskade vi fint väder så då blir det nog så om vi är tillräckligt många

  • cindell

    bridesilly:

    Vi har varit på cypern och då var vi på östkusten. Det bästa med den resan var att vi tog en tre-dagars kryss över till Giza för att se pyramiderna och till Jerusalem. Det var en helt otrolig resa.

    Cypern i sig är också jättefint och du kan lita på att vädret kommer vara bra om ni åker i augusti. Tyvärr åkte vi inte runt så mycket på ön utan höll oss i närheten av östkusten. Men fina stränder och fint väder = avkoppling.

  • bridesilly

    cindell

    låter toppen, vi funderar på om det inte blir cypern som bröllopsresa kanske

  • Fröken Fiffi

    Hej hej!
    Här är en till som planerar bröllop den 9 aug nästa år! Har precis fått klart med festlokalen och det känns skönt! Nu måste jag bara få tag i en kyrka oxå... :)

  • bridesilly

    fröken fiffi

    vilken lokal blev det? stort och pampigt eller litet och mysigt?

  • HannaMagnus

    Hallå!

    Hoppar in här då även vi planerar bröllop 080809!
    Håller mig lite anonym än så länge, då vi inte invigt våra nära och kära i vad som är på gång...

    Vi har inte kommit så långt i vår planering men var och tittade på ett ställe igår, väljer vi att ha vår vigsel där så kommer ganska mycket att falla på plats i ett svep... Kommer i så fall att ha festen på samma ställe. Det kändes verkligen som att det var helt rätt ställe för oss, ska bara räkna lite på kostnader. Hade tidigare tänkt att fixa ganska mycket till festen själva med hjälp av familj och vänner, men här fixar de det mesta, vilket kan vara ganska skönt... Hur har ni andra tänkt att göra?

  • cindell

    HannaMagnus:

    Kommer förhoppningsvis inte fixa så mycket själva till festen/vigseln. Vill inte ha något att tänka på under dagen. Men annars kommer jag förbereda så mycket som möjligt själv för att försöka dra ner kostnaderna.

  • Virvel

    Vi viger oss på samma ställe där vi ska ha middag och festen. Där fixar dom allt kring middagen. Först tänkte vi ha en annan lokal med buffé men kände att vi hellre betalade lite mer för att få finare lokal ifall vi måste viga oss inne (ifall det blir regn), serveringspersonal, trerätters, bordsdekorationer m,m.

  • cindell

    virvel:

    Hur mycket har ni bestämt med dom som ordnar festen? Har ni redan gjort upp allt?