• Astrid­2009
    Äldre 22 Aug 11:26
    64741 visningar
    468 svar
    468
    64741

    Träffas och fika?

    Hej alla Uppsala-brudar,
    Jag är precis nyförlovad och tycker det vore skoj att träffa andra Uppsala-brudar för att fika och prata planering och byta tips och idéer. Några som är intresserade?

  • Svar på tråden Träffas och fika?
  • åsita
    Äldre 22 Aug 19:35
    #0

    Vi kommer att bli 65 gäster, tycker att det känns alldeles lagom. Det kommer folk från världens alla hörn till bröllopet, så för dem blir det ju verkligen exotiskt med att åka Lennakatten.

    Först tänkte vi ta catering från caijsas kök, men nu blir det min svärmor som får stå för detta. Och jag lovar, jag har verkligen förökt att få henne att INTE göra detta. Men hon vsäger att hon vill, och i ärlighetens namn så är hon otroligt duktig på att laga mat.

    Sitter just nu och funderar på om jag ska köpa ljuslyktor som vi kan skicka upp i luften i stället för fyrverkerier.

  • åsita
    Äldre 22 Aug 19:37
    #0

    Fru i september

    Hur går det för er då? Hur har ni fixat det med musik i kyrkan och med kantor? Det är just nu vårt största problem, kantorn har inte hört av sig så vi vet inte ens om han/hon KAN spela de låtar som vi vill ha. Börjar kännas lite jobbigt med det faktiskt.

  • fru i septem­ber
    Äldre 22 Aug 19:40
    #0

    åh vad härligt det låter!!!!

    vi har samma antal gäster där ca 10st kommer från finland o resten härifrån, vi kommer att ha buffé med kallskuret och vi fixar allt själva, men har serveringspersonal på själva dagen D.
    Våra ringar kom igår och nu sitter vi bara och tittar på dem och längtar.....

  • åsita
    Äldre 22 Aug 19:46
    #0

    Jag lämnade in min förlovningsring igår, den ska sättas ihop med vigselringen. SÅ jag kan lova att det känns konstigt nu...

    Hur har ni tänkt med blommor och dekorationer och sånt? Förrästen, hur är din klänning?

  • lillfr­aggel
    Äldre 22 Aug 20:00
    #0

    Alla ni som snart ska gifta Er. Har ni några hemsidor där man kan få se lite bilder på klänningar eller dyl??? Jag är jätte nyfiken och vill ha massor med ideér.

  • fru i septem­ber
    Äldre 22 Aug 20:05
    #0

    vi har lila tema efter brudtärnans klänning, så det blir vita dukar på borden med lila "löpare", lila servetter, lila ljushållare med vit dekorsten i samt värmeljus.

    Min klänning är en nixa 7522, halterneck. jag har lite svårt att hitta ett bra smyckeset till klänningen då den har en strass brosch mellan brösten.

    Håret fixar jag hos katarina på hårateljen, och blommorna blir hos björksblommor, det lutar åt kallor som huvudblomma, men allt e inte bestämt jag ska dit den 27aug för att bestämma.

    Hur ser din klänning ut? blommor? hår?

  • fru i septem­ber
    Äldre 22 Aug 20:08
    #0

    åsits: oj jag menade så klart inte att det lät härligt med kantorn, utan med ljuslyktorna!!!

    vi har solist som spelar elpiano i kyrkan så kantorn ska spela hederliga in och utgångsmarchen bara och visserligen har vi inte haft kontakt om det men det borde ju inte vara problem

  • lillfr­aggel
    Äldre 22 Aug 20:18
    #0

    Får man vara lite fräck och fråga hur mycket ni måste betala för frisör och blommor?
    Min frisör gissade på att en bröllopsuppsättning till mig kommer att gå på 2000 (hon som alltid brukar ge mig kompis pris). Känns lite dyrt för att vara som sagt kompispris. Eller vad tycker ni?
    www.brollopstorget.se/Bilder/icon9.gif
    www.brollopstorget.se/Bilder/icon9.gif

  • fru i septem­ber
    Äldre 22 Aug 20:21
    #0

    jag betalar 3000:- för ett "lyxbröllopspaket" då ingår 4 ggr á 1 timme provuppsättning+sminkning, på dagen D ingår champagne jordgubbar choklad och lunch samt hår och smink.

    blommor har jag inget pris på än med ca 2500:- hade jag själv tänkt att lägga ner och enligt floristen som lyssnade på mina önskemål skulle det inte bli några problem.

  • lillfr­aggel
    Äldre 22 Aug 20:24
    #0

    Lyxbröllopspaket lät ju jätte trevligt. I mina 2000 ingår endast 1 provuppsättning. Inget smink eller annat lyx. Ska du ha löshår i din uppsättning. Jag har långt hår men funderar lite på det för att få lite mer hår i uppsättningen.

Svar på tråden Träffas och fika?