• Astrid2009

    Träffas och fika?

    Hej alla Uppsala-brudar,
    Jag är precis nyförlovad och tycker det vore skoj att träffa andra Uppsala-brudar för att fika och prata planering och byta tips och idéer. Några som är intresserade?

  • Svar på tråden Träffas och fika?
  • åsita

    lillfraggel

    Jag ska göra både smink och hår på mis stockholm som ligger på vaksalagatan. Det kostar 1500 kronor inräknat med prov såklart. Jag har kort hår och ska göra en 20-talsfrisyr. Vet inte om det är dyrt eller inte...

    Fru i september

    Vi har valt vitt, grönt och silver. Svärmor är ju hur go som helst så hon vill fixa dukar oxa. Och min mamma ska göra min brudbukett, hon är jätteduktig på att binda blommor. Det blir en överraskning för mig vilka blommor det blir, men mamma känner ju mig och jag litar på henne. Jag har sagt vad jag absolut inte vill ha i brudbuketten, och vadjag tycker är fint.

    Jag måste ålla med dig om att kallor är jättevackert!

  • Liten Kanin

    fru i september - Är det både hår och smink du får för 3000 På samma ställe? Låter ju himlans bra. Vet du möjligen hur länge innan man bör boka för att få den tid man vill ha? :)

  • Liten Kanin

    Oj, haha, jäkla smileys som blir. Skulle bara vara ett frågetecken juh... :)

  • åsita

    Min klänning är en Maggie Sottero från kina, kommer tyvärr inte ihå vad modellen heter. Men den är väldigt vacker i alla fall. Min m2bs kläder är toktuffa grejer från Lars Wallin (känns ju lite konstigt att hans grejer kostade mer än mina....)

    Behöver du verkligen ett helt smyckesset om klänningen din är så smyckad i sig? Det kanske räcker med örhängen, eller vad tycker du själv?

  • fru i september

    Liten kanin: Ja det e både smink och hår plus att hon piffar till brudgummen lite, typ klipper bort lite nackhår, fixar knapphålsblomman och så och visar hur jag ska hålla min brudbukett och sånt.

    Jag har inte bestämt om jag ska ha lös hår har min första tid bokad den 27 aug så vi får se då

    Jag bokade ca 2månader innan (alltså för en månads sen) och det var helt ok, men fick senare höra att en annan tjej ringt 30min senare och oxå ville ha tid 22 september, kaatrina tar två brudar samtidigt men inte mer så har man ett populärt datum får man nog vara ute i god tid
  • lillfraggel

    1500 va ju ett jätte bra pris åsita. Va härligt att du har en så snäll mamma och blivande svärmor. Mina föräldrar har lovat laga all mat men min svärmor bor några mil bort så där kan vi nog inte räkna med så mycket hjälp. Något som känns tråkigt är att varken jag, m2b eller våra föräldrar har någonsin varit på ett riktigt ordentligt bröllop. Alla har gift sig borgligt. Min m2bs föräldrar tycker att vi bara ska ha något litet för familjen men det vill inte jag Som tur är så stöttar mina föräldrar oss i att ha ett ordentligt kyrkbröllop

  • åsita

    Så med andra ord så menar fru i september att den 22/9 är ett populärt datu? Det är ju klart, har oxå märkt det eftersom det kommer att vara ett gäng vigslar i gamlis samma dag... värsta Las Vegas känslan...en in en ut en in en ut...

  • åsita

    Jag vet att jag har jättetur med min familj, och jag är otroligt tacksam för det.Det är rätt så skönt med all hjälp, bor själv i sthlm, så det kan bli lite klurigt att fixa ibland.

    Jag har bara varit på ett riktigt stort kyrkobröllop, så jag vill väl inte påstå att jag är van direkt. Men man gör ju sitt bästa!

  • fru i september

    åsita: jag trodde inte att det va så populärt (om man jämför med 070707 då det var typ 6mån förbehåll ) men har hittat fler och fler med samma datum!(den 22:a alltså) och det e ju super kul!!!!

    har ni en speciell anledning till detta datum?

Svar på tråden Träffas och fika?