• Astrid­2009
    Äldre 22 Aug 11:26
    65912 visningar
    468 svar
    468
    65912

    Träffas och fika?

    Hej alla Uppsala-brudar,
    Jag är precis nyförlovad och tycker det vore skoj att träffa andra Uppsala-brudar för att fika och prata planering och byta tips och idéer. Några som är intresserade?

  • Svar på tråden Träffas och fika?
  • lillfr­aggel
    Äldre 25 Aug 16:52
    #0

    Anna19juli:
    Jepp det gjorde jag. Numera stationerad klasslärare på mellanstadiet. Du får höra av dig om du vill komma och titta på bygdegården i lugn och ro någon gång då skolan har hyrt den.

  • liz_s
    Äldre 25 Aug 23:10
    #0

    uppsala bud här maila msna till mig lilla_sara84@hotmail.com

  • Anna19­juli-0­8
    Äldre 27 Aug 12:47
    #0

    lillfraggel- Jag kommer inte att gifta mig här i Uppsala, men tack snälla för erbjudandet! Du har möjligtvis inget lärarjobb till mig därute?

  • lillfr­aggel
    Äldre 27 Aug 18:35
    #0

    Anna19juli:
    hehe. Vi har tyvärr ingen ledig lärartjänst men en rektorstjänst.....Vi pratade i dag om att vi måste ha en ordentlig vikarielista nu till hösten då flera kommer att gå kurser m.m. Så jag kan sätta upp dig på vikarie listan om du vill. Du kan maila mig på lillfraggel@msn.com

  • fru i septem­ber
    Äldre 27 Aug 20:23
    #0

    weeiiiii!!!

    e på så bra humör, solosången i kyrkan löste sig i morse, helt perfekt.

    var och gjorde en provuppsättning hos frissan och det blev så rackans bra!!

    gick vidare till blomsteraffären med noll ideer i huvudet och gick därifrån helt klar med brudbukett tärnbukett knapphålsblomma och bordsdekorationer och dessutom superbilligt!!

    åkte vidare till fotoaffären och hämtade beställningen på bilderna till min m2b:s secret box(som jag och en vännina tagit tillsammans en vinkväll)och de var bara såååå läckra! ja inte kan det bli bättre!!

  • lillfr­aggel
    Äldre 27 Aug 22:00
    #0

    Va roligt för dig fru september. Var hittade du dina blommor och vad blev det och vad kostade det om man får fråga?

    Oj har du tagit dina secretbox själv (med hjälp av en vän) Jag har inte änns tänkt tanken på att man skulle kunna göra det. Det är ju absolut ett spartips. Jag är lite för blyg för att lämna in sådana bilder till en fotobutik men man kan ju alltid maila dem och få dem hemskickade... Tog du svartvita eller färg? Jag är lite sugen på att ta svartvita.

  • fru i septem­ber
    Äldre 28 Aug 09:22
    #0

    lillfraggel:
    det blev björksblommor, hade som skrivet inga som helst ideér, bara ett visst hum om vad jag gillar, men linda som hjälpte mig var helt underbar och la verkligen ner tid på att förklara och ge "bilder" i huvudet.

    det blev tillslut: brudbukett, 6 stora lila rosor kantade med vita kryssantemun, lite grönt och texasgräs som korsar över med några pärlor, tärnbukett med tre lila rosor+grönt, knapphålsblomma bestman en lila ros+grönt, brudgummens knapphålsblomma med lila ros, vit kryss+grönt samt ca 6 kvistar lila kryssantemun som jag ska ha flytande i vatten som bordsdekoration, allt det för 1300:- jag var helnöjd, man får ju tänka på jobbet de lägger ner för att göra buketterna!

    jag kan varmt rekommendera att göra boxen själv, dels kom jag och tärnan lite närmare(om det nu e möjligt ) men oxå att man vågar lite mer, jag hade köpt dels en jätte fräck gul body på internet med läder och så och dels ett romantisk rosa set, sen köpte jag ett tio pack gula rosor som vi la ut på ett vitt resp svart lakan och så lekte vi bara massor , min favorit bild blev med mig när jag håller en ros i munnen, den gjorde jag förstoring på.

    eftersom vi inte har bredband kunde jag inte skicka efter bilderna, och det kändes fruktansvärt att lämna in dem på skiva, men tjejen i kassan var vansinningt proffessionell (och tro mig det finns nog inget de INTE sett)och hjälpte mig med ett par röda ögon red. hon frågade först om hon skulle vända bort huvudet men jag sa att det va ok och hon berömde bilderna!!
    och definitivt ett spar tips!! ca 25 bilder (+ att man kan sitta hemma i lugn och ro och välja bilder) + 3 förstoringar + snyggt album= ca 300:- helt klart värt det

  • thalia­82
    Äldre 28 Aug 10:14
    #0

    fru i september:

    Vad skönt att allt löser sig!
    låter ju jättebra med det priset på en secret box! Funderar på att göra en till vår ettåriga bröllopsdag. Bra att planera i förväg. ;) Jag och en kompis tog några liknande bilder (kompisen fotade mig alltså, inte bilder på oss båda...) för en massa år sen när m2b gjorde lumpen. Det var populärt kan jag lova.

    Själv ska jag gå och fixa blommor nu i veckan har jag tänkt. Har en bugdet på 900 kr för brudbukett, två tärnbuketter och två coursager, får se vad floristen kan hitta på. Det är ju inga speciella blmmor jag är ute efter heller. germini, rosor, hypericumbär. Sånt som ofta finns i standardsortimentet. Och buntrosor går jättebra.

    kan man få ett smakråd från er angående tärnbuketterna?
    Mina tärnor är totalt olika i färg, form och personlighet. Deras klänningar är totalt olika, i två nyanser av grönt. En pistagegrön och en knallgrön/svart.
    Ska de få likadana buketter men i olika nyanser av höstfärger, eller ska de ha exakt likadana buketter? jag kan inte bestämma mig...

  • fru i septem­ber
    Äldre 28 Aug 11:27
    #0

    nu finns min prov håruppsättning på bild

    linda-mika.weddingannouncer.com/forgroomsmen.html

  • fru i septem­ber
    Äldre 28 Aug 11:28
    #0

    thalia82 jag tycker inte buketterna ska vara lika, utan mer följa tärnan i sig, ta med dig foto på klänningarna och tärnorna till floristen så kommer hon/han säkert med massa bra förslag

Svar på tråden Träffas och fika?