• Astrid­2009
    Äldre 22 Aug 11:26
    65303 visningar
    468 svar
    468
    65303

    Träffas och fika?

    Hej alla Uppsala-brudar,
    Jag är precis nyförlovad och tycker det vore skoj att träffa andra Uppsala-brudar för att fika och prata planering och byta tips och idéer. Några som är intresserade?

  • Svar på tråden Träffas och fika?
  • thalia­82
    Äldre 3 Sep 21:36

    jag hoppas bara att det blir vettiga saker de hittar på. Jag är rätt anti väldigt mycket av de där traditionella möhippa-grejerna... Även mer snälla saker än att bli utskämd, hoppa bungyjump och sånt. Tycker t ex att det är extremt obehagligt med kroppskontakt om jag inte känner personen väldigt väl. jag kan inte slappna av och njuta när jag får massage t ex...

    låter ju jättetrist att han har en så negativ inställning, lillfraggel! Är det inte bättre att hålla sånt för sig själv istället för att ifrågasätta ert beslut? *suck* vissa blir man aldrig klok på...
    jag hoppas ni står på er och behåller betalbaren och har kyrkvigsel ändå. det är faktiskt ert bröllop, och jag tycker han borde stötta er istället för att ifrågasätta...

  • lillfr­aggel1
    Äldre 3 Sep 22:12

    thalia82 Dina kompisar kommer säkert att fixa något som passar dig. Som tur är så är det inte så vanligt med att skämma ut brudar nu för tiden. (vet dina kompisar att du inte gillar massage?)

    En kompis till mig fick åka ut till Ulva och blåsa egna glas + choklad och vinprovning. Det tycker jag skulle va lite kul. Jag skulle gilla att köra 5 kamp i Boländerna.

    När det gäller min blivande svärfar så blir vi bara irriterade men gör inget efter hans önskemål. Som tur är så är alla andra stöttande och trevliga. Han är lite så där klantig i sina kommentarer jämt. Inte bara mot mig utan mot min m2b och hans syster mfl. Hans systers man tycker t ex att det känns som han inte tycker om deras barn....

  • blivan­de fru i septem­ber
    Äldre 3 Sep 22:15

    hej I´m back men med nytt nick blivande fru i september numera, istället för bara fru i september

    idag var jag och beställde all mat till buffén

    ROLIGT!!!!

    idag har jag sytt dukar så fingrarna blöder , men bra blir det

  • thalia­82
    Äldre 4 Sep 14:00

    Jag är rätt säker på att jag inte blir utskämd. min tärna vet att jag skulle hata det. och vi var snälla mot henne när hon gifte sig för 1½ år sen. Hoppas hon minns det.
    satt och pratade med min blivande för några kvällar sen om saker jag absolut inte vill göra på möhippan. hoppas att han skvallrar vidare. ;) känns ju lite knäppt om jag skulle ringa till tärnan och säga vad jag inte vill göra...
    Kom fram till att jag helst vill äta en massa. (a) sån är jag. Eller så var det för att jag var sjukt chokladsugen när vi pratade om det.

    blivande fru i september:
    visst är det kul med de där småsakerna som gör att man känner att NU är det allvar! blir lite extra fjärilar i magen liksom... Kände så när vi bokade tårtan, när jag fick på mig klänningen mamma sydde upp av lakansväv för att kolla passfomen innan hon gav sig på det riktiga tyget. Lika när jag beställt hår och smink. underbar känsla!

  • blivan­de fru i septem­ber
    Äldre 4 Sep 21:58

    thalia82:
    du måste berätta om din hippa!!

    jag har inga som helst aningar om när min hippa kommer gå av stapeln.

    jag och min m2b har diskuterat morgongåvor och kommit fram till att vi ska ge varandra varsin tatuering! Det e en super idé för oss då vi tänkt på att tauera oss länge, givetvis betalar vi bara varandras, motiv e redan bestämt det blir ju inte samma och inga namn eller så.

    jag kan inte fatta att de bara e 18 dagar kvar!!!!

  • thalia­82
    Äldre 7 Sep 11:13

    Wie! nu börjar jag bli pirrig på allvar! 15 dagar kvar...

    ska hoppa in i duschen, packa kläder och katt. sen bär det av till Uppsala, släpper av packning och katt hos svärföräldrarna, drar ner på stan och betalar bröllopsresa, köper lite material till festprogrammen och pratar med folket på Chokladcaféet om vår tårta (dekorationer och sånt).
    Sen ska vi träffa prästen och prata vigsel.
    Funderar på att gå ut och käka på kvällen, och sen får vi se vad som händer i morgon. och om jag kan sova... hade svårt att sova i natt, så vette sjutton hur det ska gå när jag inte ens ligger i min egen säng.

    Vilken kul grej, fru i september. :)
    Vi har inte pratat om sånt överhuvudtaget. det blir en överaskning.

  • Äntlig­en är det min tur
    Äldre 7 Sep 11:41

    Hej

    Jag är också Uppsalabrud. 080808
    Skrev just en ny tråd för jag hittar ingenting på den här sidan längre.... Tack för inbjudan thalia82.

    Skulle egentligen på möte på vårt festställe idag men de hade fått fullt i schemat o bokade om mig tills om 2 veckor.... Längtar!!!

  • thalia­82
    Äldre 7 Sep 11:43

    får man vara nyfiken och fråga vart ni ska ha festen nånstans, Äntligen är det min tur?
    Har ni kommit långt i planeringen än?

  • 200808­08
    Äldre 7 Sep 11:46

    Hej!
    En till Uppsalabrud här.
    Träffas ni och fikar nåt?

  • Äntlig­en är det min tur
    Äldre 7 Sep 11:50

    Vi ska ha vigsel på skoklosters slott och festen på värdshuset precis bredvid.
    Vi (jag) håller just nu mest på med inbjudningar o ska gå på en göra fina kort kurs nästa vecka. Har bokat slottet o värdshuset. Klurar på mat mm Kollar klänning för fullt. Kämpar med min viktnedgång tills bröllopet. Har gått ner 11 so far... Hittat mina skor. Ikväll kommer svägerskan o ska prata bröllop hela kvällen. Hon e super på blommor o hennes kompis som har haft blomsteraffär kanske ska fixa min brudbukettt. Har köpt en del dekorationer på REA. mm mm

    Har liksom inte riktigt tid att jobba... Roligare att planera bröllop :)

Svar på tråden Träffas och fika?