Inlägg från: lillfraggel |Visa alla inlägg
  • lillfraggel

    Träffas och fika?

    Hallå! Jag vill också vara med.... Jag ska gifta mig i Danmarkskyrka sep 2008.

  • lillfraggel

    Klart du ska hänga på låset Liten Kanin. Jag bokade i början av februari i år och ska gifta mig i sep 2008. När jag skulle boka skojade lite och sa - Ja jag vet jag är ute i god tid. Nja det vet jag inte om jag tycker svare damen då. -Va sa jag. Ja vill man ha ett visst datum måste man boka i tid. Vissa bokar 2år i förväg sa hon då. hehe

  • lillfraggel

    Alla ni som snart ska gifta Er. Har ni några hemsidor där man kan få se lite bilder på klänningar eller dyl??? Jag är jätte nyfiken och vill ha massor med ideér.

  • lillfraggel

    Lyxbröllopspaket lät ju jätte trevligt. I mina 2000 ingår endast 1 provuppsättning. Inget smink eller annat lyx. Ska du ha löshår i din uppsättning. Jag har långt hår men funderar lite på det för att få lite mer hår i uppsättningen.

  • lillfraggel

    1500 va ju ett jätte bra pris åsita. Va härligt att du har en så snäll mamma och blivande svärmor. Mina föräldrar har lovat laga all mat men min svärmor bor några mil bort så där kan vi nog inte räkna med så mycket hjälp. Något som känns tråkigt är att varken jag, m2b eller våra föräldrar har någonsin varit på ett riktigt ordentligt bröllop. Alla har gift sig borgligt. Min m2bs föräldrar tycker att vi bara ska ha något litet för familjen men det vill inte jag Som tur är så stöttar mina föräldrar oss i att ha ett ordentligt kyrkbröllop

  • lillfraggel

    Fin klänning + grejer till dukningen. Jag tjuvkikade lite på Era andra sidor med och såg då att ni ska gifta Er på Er 10års dag. Vi kommer att gifta oss på vår 5års dag.

  • lillfraggel

    Jag va bra att du fru i september lägger ut lite bilder. Alltid kul med bilder.

    Vi ska också ha ett budgetbröllop

  • lillfraggel

    Astrid 2009

    Jepp vi ska ha vår fest i Danmarksbygdegård. Jag gillar lokalen jätte mycket samt har fördelen av att känna till den mycket bra. Skolan jag arbetar på hyr bygdegården några gånger om året så då kan man snoka runt lite i skåp m.m i lugn och ro. Det är en stor fördel inför planeringen.

    Fru i september
    Visst är det roligt att knåpa på fest häfte. Jag ska som sagt inte gofta mig på ett tag men har redan gjort "färdigt" vårt häfte. Det känns jätte skönt då jag vet att jag kommer att ha massor med annat att göra nästa vår och sommar. Detta gör att jag även måste planera in att börja med inbjudningarna i höst. Jag tänkte ha en tjej kväll och pyssla lite med att göra framsidor till inbjudningskorten, fest och kyrko programmen samt tackorten. Förstår om det låter helt sjukt men jag måste planer min tid.

  • lillfraggel

    Yes där jobbar jag. Var det länge sedan du gjorde din praktik?

Svar på tråden Träffas och fika?