• Anne69

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Hej tjejer

    Önskar att jag hade ngt nytt att skriva gällande mitt tillstånd men NEJ..jag är fortfarande sjuk och det är så in i .... tråkigt!!!!
    Hoppas att det är bättre med er!!
    Det är ju trots allt fredag....
    Har reggat mig på Facebook nu, gud vilken djungel!! Ngn annan här som håller till där? Fast då är man inte precis så anonym...nåja. Kulär det iallafall med alla gamla vänner man kan söka upp.
    Fick svar från en cateringkille, han i Dalby och han ville tyvärr inte komma ut till skåne/tranås och köra catering....skiiiiit oxå!! Snart låter jag McDonalds sköta catering...blir galen..Någon annan här som är galen?? Klaga tillsammans med mig...NUUU, jag är uttråkad....
    Kram från en missnöjd en med fett hår och en mage som krånglar!!!

  • Anne69

    Måste bara fråga en sak gällande bröllopstårta. Vi har pratat med två st wedding coordinators och båda sa att tårtan är värsta partydödaren. Festen kommer av sig och dom rådde mig faktiskt att skippa den, kanske ta densom efterrätt istället...för efter en lång middag vill folk upp och dansa natten lång..inte trycka tårta mitt i natten...
    Jag blev kluven och ganska så fundersam...
    Vad är era tankar om detta???????

  • Anne69

    *ler*
    Ja mig hittar du om du söker på anne säfström

  • Anne69

    ja jag vet inte riktigt varför...dom menade på att folk liksom pöser till och blir slöa...hinner känna efter att det har varit en lång dag och så.....

  • Anne69

    Åh tack snälla!!!
    Supergulligt sagt.
    DEn lilla bilden är 1½ år gammal, det gäller nog dom flesta utom dom som uttryckligen heter 2007.
    Jag var inne och tittade på dig och din fina familj. Du är precis hur fin som helst, jättevacker!! Ha ha ha
    Nu låter vi som på spraydate!!!!!
    Nä...men vad jag vill säga är att vi nog är lite väl snabba med att dissa oss själva...jag tycker att vi ska enas om att sluta göra det. Men jag behöver fortfarande gå ner i vikt till bröllopet, ingen dissning bara et faktum. Nu har jag också reggat mig på gamman. Får se när jag pallar fylla i ngn info.
    Måste duscha nu
    Luktar apa

    Kramar till er alla Lundababes!!!

  • Anne69

    Ja eftersom vi kör "ärliga klubben" här så kan jag bara tala om att jag kommer köra en botoxbeh innan bröllopet. Superduktiga i Malmö

  • Anne69

    Ja jag har testat, men det var snart 2 år sedan...men på min lilla bild på facebook är jag nog botoxad..tycker mig se det på bilden, man kan se det på ögonbrynen som liksom drar sig upp i ett V, lite som Jack Nicholson....Det är en specialeffekt som jag brukar be om då jag normal sett har lite hängande ögonlock, man får ett stick extra övanför ögonbrynet som då lyfter sig några mmm
    Ja det stämmer att Botox är ett nervgift, men man ger det även till barn med kramper och ofrivilliga muskelryckningar då botoxet får musklerna att slappna av. Självklart ska inte botox missbrukas och man ska bara gå till superkunniga personer men jag tror inte det är så farligt då det ges till barn. Numera skrivs det också ut i migränhämmande behandlingar då pannan slappnar av och muskler som spänns vid stress får en chans att vila. Mitt X var läkare jag antar att min liberala inställning är påverkad av honom. Som tur är har aldrig mina ögon hängt, tvärtom, men jag skulle heller aldrig gå¨till ngn annan än MediKat då hon reser land och rike runt för att lära upp läkare och sjuksköterskor konsten att injecera rätt.
    Gud låter som om jag är värsta plasttjejen, men jag har provat det några gånger men inte den senaste tiden för att det helt enkelt har varit för dyrt för min kassa. Men till bröllopet ska jag nog gå dit igen... Eller jo det SKA jag!!
    Det kostar ca 1500 per område, alltså mellan ögonen räknas som ett område och vill jag även ha en slät panna blir det ett område till....Man får rabatt om man går dit mer än en gång, då blir det om jag minns rätt halva priset för område två. Saken med botox är att musklerna med tiden, speciellt de i pannan blir lite försvagade och därför kommer inte rynkorna tillbaks med full kraft igen.
    Bla bla bla....
    Nu blev detta ett LÅÅÅÅNGT inlägg, sorry!

  • Anne69

    Hej tjejer

    Jag är på jobbet
    Springer på dass varje halvtimme.....har ställt mig på vågen, droppat två kilo....jag skiter mig smal...ha ha ha....är det ngn som vill bli av med några kilon så kan jag rekomendera att besöka toaletten efter mig, antingen så smittar jag er eller så kräks ni...det/jag är inte så fräsch!
    Men iallafall på jobbet idag!! Hurra....ehhh?

    Ja du Anja, vilken helg du hade...
    Skrattade högt nu på jobbet när jag läste ditt inlägg och även åt Ninnis "hallå...är det någon här".....ibland smyger BT-behovet på...

    Min helg var skittrist, inga skandaler, inte ens sex eller annat. Mest forsterställning på sängen och en liten utsvävning när jag vågade mig på att smaka Anders hemlagade Cheesecake. Ja ni fattar va?
    Inte allt för fartfylld helg!
    Snark!!!

    Ja vad kan man säga om facebook egentligen, så där jättekul är den inte men ett bra sätt att få tag på gamla vänner och se bilder på folk och ja..lite sånt. Men det är roligare här!!!
    Vet ni vad..
    Helt sjukt....Men svärföräldrarna går in med ett gäng kosing nu inför bröllopet. Jag är skitglad, trodde de var lite snåla, men fan heller. Jäkligt roligt då vi sparar och sparar....och vänder och vrider för att få till det!

    Hur mår alla idag...

  • Anne69

    Men det är väl härligt med lite "ofint" ibland, helt ok, går bra att fråga
    Dom är skilda och båda föräldrarna har sagt att dom går in med max 30.000 var.
    Låter nästan för bra för att vara sant...så jag känner att det tror jag när jag ser det.....Men dom är ärliga och uppriktiga i allt annat så varför inte?
    Eftersom vi ska ha bröllopsfest för 90 pers i dagarna tre så behövs verkligen pengarna, men det har varit svårt för oss att be...
    Så nu känns det som om vi kommer att ro hem hela projektet, men vi fortsätter att själva spara 10.000 varje månad...

  • Anne69

    Gumman

    Ja jag kommer inte heller från en tät familj, min mamma betalar min klänning,,,och sen har jag ingen pappa...så thats it. Jag är otroligt tacksam för att dom bidrar med SÅ mycket. Alltså SHIT....ja jag håller med dig, det är ju jättemycket pengar. Men hans familj har ingen brist på den varan, men samtidigt har dom tre söner som alla står i begrepp att gifta sig den närmsta tiden så jag trodde inte vi kunde räkna med så mycket. Sen säger dom MAX 30.000 och då vill inte jag propsa på maxbeloppet, vi får se lite hur det blir...men jag kommer så klart att informera

  • Anne69

    Dom är verkligen hur fina som helst, var först lite nervös för hur jag skulle bli accepterad i släkten. Här kommer jag liksom, äldre än deras älskade son och dessutom med två barn....Men det har gått hur bra som helst, fast jag känner dom inte så väl...vi har ju bara varit tillsammans i nästan precis ett år.

  • Anne69

    Secret Box....
    Ja just det...
    det vet jag knappast vad det är..
    Är det vanligt att göra en sådan?
    Vad kostar sånt?
    Ska man posera i underkläder...eller hur funkar det?
    Ngn som vet?
    Ska du Ninni?

  • Anne69

    Och alla andra också såklart!!!

    Finns det någon annan blivande brud från Lund som är inne så är ALLA välkomna in hit, här snackar vi om allt,....inget är speciellt heligt

  • Anne69

    Hej allihopa......
    Tillbaks igen, jag var aldrig riktigt borta bara sjukt stressad på jobbet.
    Ja kan ni fatta, så pass stressad att jag inte ens kunde smyga in här och skriva nått...fy så hemskt!!
    Jag skrattade högt när jag läste dina inlägg Anja!!! Du är ju faktiskt skitrolig!! ha ha
    Jag var på ett STORT företag i Lund i går och fick hem SJU rekryteringar, fatta!!! På en och samma gång. Det är enormt mycket och jag kommer att få jobba rumpan av mig...bye bye med alla funderingar på att skaffa sig en sida på wedding announcer...bye bye med all jobbsurf...suck, jag som VILL hänga här med er...hoppas ni finns kvar??
    Kram
  • Anne69

    Hejsan alla!!!
    Sitter på jobbet, lika mkt att göra idag som igår men ville bara smita in och säga hej...
    Har precis läst en tjejs beskrivning av sitt bröllop, gud vad jag bölade...det var bara så vackert...
    Överhuvudtaget så gråter jag en massa när det handlar om bröllop....GUD vad jag gråter till paret som dansar till Dirty Dancing på You tube...ngn mer?

  • Anne69

    Hej alla nya och gamla!!!
    Ja Anja jag var inne på din sida...den låten..ja så var det dags att böla igen...gud!!Patetisk är jag, suck, jag håller med den är superfin.

    felines
    jag tänker så jag knakar...det första jag tänker på är AF-borgen, men vill ni ha catering fr ngt annat ställe? Dom kan säkert fixa buffé, men hör med Anja, hon vet, hon ska ha sin fest där.
    Välkommen hit!!

  • Anne69

    Märker ni vad klockan är när jag skriver...
    Miss i natten likosm
    Har jobbat extra och kan inte sova.
    Vi kom tidigare i dag hem från en spa-dag i Kivik ute på österlen. Trode det skulle bli så bra, att vi skulle mysa och att allt skulle bli perfekt..
    Så blev det inte alls,
    Hotellet var skitkasst
    Rummet sög fast det var det "lyxigaste" dom hade. Bubbelpoolen var så jäkla sunkig, fullt med hår i ,,,,bla bla osv osv...FY. Det värsta var att det var min idé och att det kostade oss 2500...det ingick även en trerätters...som var helt ok, inget WOW men ok..FAN för 2500 ska det vara WOW. Eller hur?
    Jag nästan grät när vi åkte hem för att jag var så besviken och för att vi hade behövt lägga pengarna på annat, men jag ville att vi skulle unna oss detta. Suck...Men annars är det bra
    KRAAAAM

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?